Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Zoot

32 Artiklar
Pris i kr
Kundrecensioner
Sortera
 
Sida 1 av
1

Zoot Löparskor - proffsens väg till framgång

I över 30 år har Zoot Löparskor hjälpt sina kunder att sätta nya rekord. Företaget grundades i Kona, Hawaii, i början av 80-talet, på en plats som också är Ironmans vagga. Christal Nylin lade märke till att det saknades en riktigt funktionell sportprodukt för dessa oerhört mångsidiga atleter, en produkt som skulle fungera i många olika typer av miljöer, för många olika typer av idrott - inte minst för att komma ifrån att slösa tid på att byta utrustning mitt under loppets gång. Detta var grunden till Zoot Löparskor. Christal Nylin satte igång att experimentera med en rad lösningar för idrottare, så som löparbyxor med isydda sittkuddar. Ett par år senare kunde företaget Zoot kunde lansera världens första skokollektion specifikt framtagen för triatlon-löpare. Zoot Löparskor är sprungna ur ett behov, ur en lång tankekedja som resulterade i en produkt som fyllde ett tydligt hål på marknaden. Genom att själv använda Zoot Löparskor, vet du att din utrustning ger dig det absolut största stödet i det du vill åstadkomma, oavsett om du ser idrott som en hobby, som en passion eller som ditt livselixir.
Zoot löparskor

Bana dig egen löparväg

Zoot Löparskor är framtagna för att leva upp till löpningens grundläggande faktum: att ingenting i din utrustning är lika viktigt som dina skor. Skorna skall minska stöten då din fot och ben landar på marken och därmed skydda både leder och muskler. De skall också ge stadga åt vristen, för att minimera risken för stukningar även om du skulle trampa snett och de skall vara fjädrande och lätta nog att öka din spänst i språnget. Därtill skadar det förstås inte om designen är snygg och modern - precis som Zoot Löparskor! Tack vare Zoot Löparskors unika sammansättning lyfts din träning till en ny nivå på flera sätt. Ett par av fördelarna med Zoot Löparskor, är att de:
  • Ger skydd och stöd mot skador
  • Är lätta nog att inte besvära dig även vid långdistanslopp
  • Har en snygg, funktionell och professionell design

Inga dåliga köp hos Bikester

Tack vare de oerhört förmånliga köpevillkoren på bikester.se behöver du aldrig tvivla vad gäller dina köp. Du har alltid hela 100 dagars öppet köp, vilket innebär att du helt gratis kan returnera eventuella varor som inte möter dina behov eller som inte är exakt vad du har tänkt dig. Om du utför din beställning före klockan 16, skickas dina Zoot Löparskor iväg samma dag, vilket innebär att du slipper förlora flera dagar i väntan på orderhantering. Och, inte minst, hos Bikester finner du en kundservice som vet vad deras företag säljer. Oavsett om du har frågot om själva företaget eller leveransen i sig, eller om du behöver tips och råd innan du handlar, är kundtjänst bara glada över att få hjälpa dig. Att handla hos Bikester.se eliminerar risken att bli fast med dyra och dåliga köp.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.