Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

VINTERSÄSONG – Klara, färdiga, fynda!

Företagskund

Zoggs

140 Artiklar
Sortera
 
Sida 1 av
3

Köp simglasögon från Zoggs på Bikester.se

Zoggs är ett australiskt företag som tillverkar olika produkter avsedda för simning. Företaget tillverkar simglasögon, simkläder och olika sorters hjälpmedel. Zoggs är ett av världens mest välrenommerade företag när det kommer till simprodukter och har varit drivande bakom flera innovationer som kommit inom simvärlden. Några exempel på vad de åstadkommit innehåller bland annat att de lanserade världens första simglasögon med UV-skydd. Detta var ett mycket viktigt genombrott, eftersom personer aktiva inom simning ofta exponeras för mycket solljus, vilket kan bidra till utvecklingen av hudcancer och andra sjukdomar orsakade av för mycket skadlig strålning. Zoggs skapade också världens första one-piece simglasögon 1994 och började vid den tidpunkten nå stora framgångar med sina simprodukter. Några år senare började man expandera produktionen av simprodukter och började tillverka simkläder. Samtidigt som företaget utvecklade nya produkter, fortsatte man att utveckla teknologin bakom simglasögon. Man kom ut med nya modeller med nya innovationer och tillverkade också flera glasögon för barn som sålde i mycket stora volymer, dels på grund av sin funktionalitet men också på grund av sin design, som var modern och färgglad. Genom att tillverka glasögon som har alla tekniska egenskaper man kan tänka sig, samtidigt som de är funktionella och ser bra ut, har man etablerat sig som en av de viktigaste och mest framgångsrika aktörerna i branschen. Bland företagets produkter märks idag bland annat:
  • Goggles
  • Simkläder
  • Flytvästar
  • Handdukar

Simglasögon och goggles från Zoggs här på Bikester.se

Zoggs utbud av simglasögon är enormt, och det finns massor av modeller tillgängliga för beställning på Bikester.se. Ett exempel på bra goggles är Predator Flex, som innehåller Zoggs 4 Flexpoint-teknologi. Detta innebär att simglasögonen sitter extra bekvämt och lätt anpassar sig efter huvudet. Detta är särskilt viktigt för tävlingssimmare, eftersom man måste vara säker på att glasögonen inte ramlar av mitt under ett lopp, eller hamnar snett vilket kan försämra synfältet och bekvämligheten. Dessa glasögon kommer, liksom många andra produkter i Zoggs-sortimentet, med den så kallade Curved Lens-teknologin, vilket låter simmaren se i 180 grader. Jämfört med vanliga glasögon är effekten av denna teknologi påtaglig och innebär ökad kontroll över omgivningen samtidigt som man ser allt kristallklart. Särskilt praktiskt för tävlingssimmare, men också en bra egenskap hos simglasögon som alla användare kan dra nytta av. Predator Flex är också mycket lätta att ta på sig, och storleken justeras enkelt in för optimal passform. En annan modell av simglasögon är de så kallade Speedspex som också finns i sortimentet på Bikester.se. Dessa goggles har en mycket slimmad design och innehåller Zoggs särskilt utvecklade Soft Seal-teknik. Denna innebär att bågarna är gjorda av mjukt silikon och mycket lätt går att anpassa till huvudets form. Precis som Predator Flex kommer dessa goggles också med ett Anti-imm-skydd kallat Fogbuster, vilket möjliggör ett klarare synfält fritt från imma som annars lätt kan uppstå. Detta fungerar genom att glasen preparerats med en beläggning som motverkar kondensering av vatten. Denna teknologi är mycket viktig för att kunna bli framgångsrik med sin simning, eftersom man hela tiden har bra sikt över banan. För de som mer simmar då och då och enbart för skojs skull erbjuder de större uppsikt över omgivningarna, vilket kan göra simningen mer njutbar.
Zoggs simglasögon

Teknologi från Zoggs hjälper dig uppnå nya resultat

Zoggs har i nästan 20 år finslipat sina tekniker för att göra de optimala simglasögonen. Många av deras modeller har blivit storsäljande klassiker och när det gäller simutrustning finns det få konkurrenter som kan slå dem på fingrarna. Ett exempel på en klassisk Zoggs-produkt som finns tillgänglig i nya, uppdaterade versioner här på Bikester.se är Phantom Elite. De första Phantom-glasögonen kom redan 1994 och konceptet har nu putsats till ytterligare. Dessa simglasögon kommer med Soft Seal-tekniken, Fogbuster och Curved Lens, vilket gör de till ett mycket funktionellt, proffsigt och komfortabelt alternativ för den som letar efter nya goggles. Förutom att de är mycket moderna och tekniskt utvecklade är de också mycket hållbara och fungerar utmärkt för både nybörjare och experter. Med simglasögon som dessa riskerar man inte problem med imma eller dålig passform, utan kan hela tiden fokusera på det viktigaste av allt – själva simningen. När vi talar om simglasögon som sitter bekvämt måste också nämnas Fusion Air, som har extra luftkuddar för en riktigt mjuk passform, samtidigt som de sitter på plats under hela simturen eller loppet. Liksom andra goggles från Zoggs har de även en snygg design och innehåller ett flertal speciella funktioner, däribland Fogbuster och CLT – Curved Lens Technology.

Badkläder från Zoggs för barn och vuxna

Zoggs tillverkar även badkläder för både stora och små, och när det gäller till exempel simmössor finns det en hel del att välja på. Simmössor för barn kommer ofta med roliga tecknade figurer och starka färger, men även badkläder för vuxna har en färgstark och snygg design. Med simmössor i silikon från Zoggs garanteras du en skönt sittande simmössa som dessutom ser riktigt bra ut.

Zoggs är en garanti för kvalitet, ny teknologi och bekvämlighet

Det här företaget brinner verkligen för simning och strävar efter att du ska kunna hålla dig helt fokuserad på din favoritaktivitet och slippa tänka på jobbiga saker som imma på glasögon, en obekväm utformning eller att glasögonen och kläderna ramlar av eller inte ger tillräckligt god syn. Med varje ny modell har de lyckats finslipa på tekniken ytterligare ett steg och har vid ett flertal tillfällen revolutionerat sättet vi ser på simning och vad simglasögon och simkläder kan göra för att förbättra vår simupplevelse. Vare sig du är en tävlingssimmare eller en glad amatör som bara simmar då och då, är simutrustning från Zoggs synonymt med kvalitet och perfekt utformning.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 40 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
Everyday we get more people on bikes