Cykelbutik online
Hinner jag få mitt paket innan jul? Klicka här för leveransinformation!
30 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt över 750 kr 6, Cyklar 249 kr
VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR
Beställ med standardleverans senast den 17 december, så gör vi vårt yttersta för att få hem dina paket innan jul.
Beställ med snabbleverans senast den 21 december, så gör vi vårt yttersta för att få hem dina paket innan jul. Gäller endast produkter som har snabbleverans tillgänglig.
Tyvärr är den önskade produkten för närvarande slutsåld

MatchMaker X Remote Lever for Dropper Seatposts svart

ID: 1260450

889 kr
805 kr SEK
inkl. moms, Fri frakt
    • svart

Jag vill bli kontaktad när artikeln är tillgänglig.

Om varan inte dyker upp i lager igen inom 3 månader så kommer vi automatiskt radera din begäran.
30 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt över 750 kr 6, Cyklar 249 kr
VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Värt att veta

Wolf Tooth MatchMaker X Remote Lever for Dropper Seatposts svart (black)

Den här produktbeskrivningen är automatiskt översatt. Vi beklagar eventuella fel.

Wolf Tooth ReMote-spaken för Vario-stolpar är ergonomisk, lätt och enkel att montera. De förseglade patronlagren garanterar en ren drift. Den platta designen och den frästa strukturen på tryckytan avrundar perfekt denna premiumuppgradering för din Vario-sadelstolpe.

ReMote-spaken är kompatibel med alla Vario-sadelstolpar med dragfunktion och kännetecknas av sin okomplicerade installation och sitt låga underhållsbehov - en vän för evigt. Varje detalj i ReMote-operationen är resultatet av en noggrann undersökning av alla problem, oavsett hur små de är, som har uppstått med konventionella fjärrstyrda spakar.

Wolf Tooths ReMote är branschens första styrsystem med ett förseglat 21 mm patronlager som ger smidig drift och oöverträffade styrningsegenskaper. Tack vare CNC-bearbetad kabeldragning och en låsskruv med bricka för fastspänning slits Bowdenkabeln inte ut som tidigare. Ytterligare en säkerhetsbonus på toppen: Bowdenkablarna kan förkortas och förses med en slutstycke.

ReMote-spaken är installerad direkt intill styrets grepp, vilket minskar det avstånd som tummen behöver förflytta sig för att manövrera spaken. Det faktum att kabeln är något längre gör det lättare att övervinna motståndet vid växling. Samtidigt minskar risken för att knäet stöter mot spaken i teknisk terräng.

Wolf Tooth-teamet har också integrerat en genial förutbestämd brytpunkt så att spaken bryts loss vid ett allvarligt fall. Ersättningsaxlar (roterande axlar) är billiga och lätta att byta ut - så att du kan njuta av din tid på leden!

Detaljer

  • ReMote MM SRAM/Avid MatchMaker X - including MatchMakerX Hardware
  • Works both with height-adjustable seat posts with the adjustment cylinder on the lever side of the cable end and with those with the adjustment cylinder on the other end of the seat post

På detaljnivå

Användningsområde
MTB Nybörjare/Touring, Cross Country/Långlopp, All mountain/Enduro, All-round / Nybörjare, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Trekking, Cykelsemester, Bikepacking, Cross
Tillbehörstyp
Fjärrhandtag
Passar för
SRAM/Avid Matchmaker X
Inkluderar
Ingår i leveransen:
1 x Wolf Tooth fjärrkontroll
Aktuell i vårt sortiment
2020
Produktnummer
1260450

Kundernas åsikter

Tyck till. Bli först med att betygsätta den här produkten.