Cykelbutik online
Allt för resan till jobbet
30 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt över 899 kr 6, Cyklar 299 kr
VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

VDO

10 Produkter
Filter
Återställ

Färger

 • röd
 • vit
 • svart
 • transparent
 • silver

Pris

kr
till
kr

Genomsnittsbetyg

 • 1
 • 2
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
VDO Plus Brake Light RED Bakljus
VDO Plus Brake Light RED Bakljus
VDO
Plus Brake Light RED Bakljus
RRP 239 kr 165 kr
Snabb leverans tillgänglig
- 31 %
VDO Plus Light M30 Belysningsset
VDO Plus Light M30 Belysningsset
VDO
Plus Light M30 Belysningsset
RRP 409 kr 335 kr
Snabb leverans tillgänglig
- 18 %
VDO Plus Light M30 Frambelysning
VDO Plus Light M30 Frambelysning
VDO
Plus Light M30 Frambelysning
RRP 309 kr 255 kr
Snabb leverans tillgänglig
- 17 %
VDO Plus Light M60 Belysningsset
VDO Plus Light M60 Belysningsset
VDO
Plus Light M60 Belysningsset
RRP 679 kr 585 kr
Snabb leverans tillgänglig
- 14 %
VDO Plus Light Red Bakljus
VDO Plus Light Red Bakljus
VDO
Plus Light Red Bakljus
RRP 149 kr 125 kr
Snabb leverans tillgänglig
- 16 %
VDO Cadence Kit M5 / M6 inkl. Magnet
VDO Cadence Kit M5 / M6 inkl. Magnet
VDO
Cadence Kit M5 / M6 inkl. Magnet
RRP 289 kr 215 kr
Snabb leverans tillgänglig
- 26 %
VDO Wireless kit M5 / M6 for the 2nd wheel including magnet
VDO Wireless kit M5 / M6 for the 2nd wheel including magnet
VDO
Wireless kit M5 / M6 for the 2nd wheel including magnet
RRP 259 kr 215 kr
Snabb leverans tillgänglig
- 17 %
VDO M6.1 Dockningsstation
VDO M6.1 Dockningsstation
VDO
M6.1 Dockningsstation
RRP 229 kr 175 kr
Snabb leverans tillgänglig
- 24 %
VDO Battery 3V CR2450 for M5 and M6
VDO Battery 3V CR2450 for M5 and M6
VDO
Battery 3V CR2450 for M5 and M6
41 kr
Snabb leverans tillgänglig
VDO Kabelkit M för den andra cykeln inklusive magnet
VDO Kabelkit M för den andra cykeln inklusive magnet
VDO
Kabelkit M för den andra cykeln inklusive magnet
RRP 129 kr 85 kr
Snabb leverans tillgänglig
- 34 %

Se hur långt och fort du cyklat VDO cykeldator från Bikester.se

För dig som gillar att cykla lite längre turer och kanske också vill hålla reda på hur snabbt och långt du cyklar när du väl kör din runda, kan en cykeldator vara exakt det du behöver. Denna smarta lilla grej mäter nämligen både hastighet och fart, och vissa modeller kan även göra mer än så. För den som tränar kan det vara bra att till exempel veta hur många pedalvarv man trampar i minuten eller få exakta koordinater för den väg man har cyklat. Även detta kan en cykeldator hjälpa en med. VDO är ett företag som tillverkar dessa små datorer som ger dig den färdinformation du vill ha. Beroende på hur pass utförlig information du är ute efter finns det olika modeller att välja mellan. VDO cykeldator

Med eller utan cykeldator

Om man frågar olika cyklister huruvida det är nödvändigt med en cykeldator eller ej kommer svaren troligtvis skilja sig åt. Oavsett om cyklisten ifråga tränar mycket på sin cykel eller mest cyklar till vardags eller för skojs skull, finns det de som anser att en cykeldator är ett måste eller en kul grej, medan andra inte känner att det finns något större behov. För den som tävlingscyklar och därmed även tränar mycket inför stora lopp kan det dock vara av stor vikt att använda en cykeldator. Eftersom denna ger dig information som spelar stor roll när det väl gäller, är det bra att ha koll på eventuella framsteg när det gäller fart och tid. VDO erbjuder flera olika typer av cykeldatorer vilket innebär att alla kan hitta en som ger den information man vill ha.

Bli bättre med en cykeldator från VDO

För att du lättare ska kunna se hur snabbt du cyklar och även hur långt du kommit på din cykelrunda är det bra att ha en pålitlig cykeldator fäst på styret. Med denna kan du mäta och jämföra olika resultat efter rundan och därmed också se vad det är för mål du bör sikta på att klara till nästa gång. Beroende på modell kan du med hjälp av en cykeldator från VDO kolla följande under och efter cykelturen:

 • Hastighet
 • Tid
 • Kadens
 • Cykelrutt
På basmodellerna av VDO:s cykeldatorer är det främst hastighet och tid som mäts. Det är dessa två faktorer som är viktigast för att kunna mäta medelhastigheten under cykelturen som därmed är en indikator på hur bra eller dåligt man ligger till för att klara sitt mål. Då det gäller att komma fram till målet så fort som möjligt under ett cykellopp, kan det vara bra att i förväg ta reda på hur snabbt man måste cykla för att få den tid man förväntar sig. När man tränar inför ett lopp kan det därför vara bra att skriva ner sina resultat för att se vilken taktik som fungerar bäst när det väl gäller. Ibland kan det vara svårt att uppskatta hur fort man cyklar eller hur man ligger till i tid när man cyklar i en tävling, och det är då det är så bra att ha en cykeldator till hands. Förutom att endast fokusera på hastighet och tid, har vissa cykeldatorer från VDO även andra funktioner som du kan dra nytta av. Det kan till exempel vara bra att veta hur många pedalvarv du trampar per minut då du vill komma fram så fort som möjligt. Att hålla en viss kadens, som det kallas, gör att du får en kraft som ger mer effekt. Kadensen som anger den takt du trampar i ska mätas i den högsta växel du känner att du kan hålla en jämn takt. Det är nämligen då du kommer cykla som fortast i längden. Alltså kan det vara bra att ha denna funktion på din cykeldator från VDO om du har som ambition att hela tiden bli bättre och snabbare på cykeln. Något som många idag använder sig av är GPS. Oavsett om det är till fots, i bilen eller på sadeln kan det vara bra att dels veta var man är och dels få fullständig information om den väg man tänkt ta eller kanske redan har tagit. För en cykelentusiast kan det vara bra att få en så detaljerad vägbeskrivning som möjligt så att man kan mäta exakt vilken väg man har tagit och därmed även räkna ut alla andra viktiga resultat såsom tid och hastighet. Med en inbyggd GPS cyklar du aldrig vilse och du kan även spara dina rundor på datorn för att senare kunna gå tillbaka och jämföra informationen för denna.

Köp din cykeldator från VDO här på Bikester.se

Då VDO tillverkar lite olika typer av cykeldatorer kan alla hitta en som passar deras önskemål. Vi här på Bikester har flera av dessa modeller vilket innebär att du inte behöver leta för att hitta en cykeldator från VDO. Beroende på vilka funktioner du är ute efter finns det cykeldatorer i olika prisklasser, och alla VDO:s produkter kan du köpa till ett mycket bra pris här hos oss. Förutom själva datorerna kan du även inhandla olika tillbehör från VDO direkt här på Bikester.se. Här finns både kablar och hållare separat om det är detta du är ute efter. Genom att köpa dina varor från VDO här hos oss kan du vara säker på en snabb och trygg leverans av dessa. Beställer du innan klockan fyra en vardag skickas varorna redan samma dag. Dessutom har du 100 dagars öppet köp om du skulle ångra dig. Se bara till att spara kvittot och inte bryta upp förpackningen om du vill ha pengarna tillbaka eller byta till något annat.