Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Säsongsutförsäljning - Över 1000 Cyklar | Upp till 40% rabatt

Företagskund

Urban Iki

32 Artiklar
Pris i kr
Urban Iki

Låt den lille följa med på dina cykelturer i bekväma och säkra stolar.

Rötter i japan förenad med holländsk design till ett attraktivt pris. Det är Urban Iki.
De vill förena familjer och underlätta transporter för alla. För barn att få upptäcka det vackra vardagslivet för första gången kan vara det häftigaste som finns. Så ge er ut och utforska tillsammans med kvalitetsstolar från Urban Iki.

Sortera
 
Sida 1 av
1

Urban Iki

På Bikester hittar du cyklar och cykeltillbehör för alla tänkbara situationer. Märket Urban Iki har genomtänkta produkter som kan göra ditt liv som cyklist lättare. Självklart har vi på Bikester med Urban Iki i vårt stora sortiment av produkter från kända tillverkare och vi är stolta att kunna erbjuda dig som kund flera fördelaktiga erbjudanden på produkter från Urban Iki i vår butik.

Cyklar, cykeldelar och cykeltillbehör är vår specialitet: Du kommer garanterat hitta flera intressanta produkter i Bikesters stora urval av produkter, och här ovanför ser du alla våra Urban Iki-produkter.

Fördelar med att handla från Bikester

Du handlar alltid riskfritt på Bikester. Skulle du till exempel vara osäker på att en produkt från Urban Iki kommer att passa ditt behov eller din cykel, kan du alltid returnera varan till oss helt kostnadsfritt. Är du tveksam till att du hittat den perfekta storleken eller färgen, så är det enkelt att följer en retursedel alltid med din beställning så att du enkelt kan returnera produkten.

Hittar du inte det du söker i vårt sortiment av Urban Iki produkter, så har vi många andra intressanta erbjudanden på cyklar, cykeldelar och cykeltillbehör på Bikester.

Du handlar alltid till förmånliga priser med 100 dagars öppet köp och fri retur hos Bikester - din cykelbutik på nätet!


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
Everyday we get more people on bikes