Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.


Sugoi Triathlon

(1 produkt)
Vald:
  KATEGORIER

  Färg

Vald:
  •  

  Pris (kr)

  • -
    Välj
SORTERA
Sida1av
1
 
SORTERA
Sida1av
1

Sugoi triathlon online på Bikester

Sugoi är ett kanadensiskt företag som har vunnit många kunders hjärta tack vare sina innovativa träningsplagg som inte lämnar något åt slumpen. Företaget har på några få decennier klättrat till toppskiktet av produkter som är direkt anpassade för uthållighetssporten triathlon. Hos Sugoi hittar du allt du behöver för att kunna maxa dina prestationer i långdistanslopp som ett triathlon är. Plaggen kännetecknas av platta sömmar som motverkar risken för skav och de är tillverkade av material och teknik som har förmåga att leda bort överbliven värme och fukt. Här kan du välja på både överdelar och byxor som finns i allt från klassiskt svarta till sportiga färger och olika mönsterkombinationer.

Maxa prestationerna med maxad outfit

Många av plaggen från Sugoi är tillverkade enligt kompressionsprincipen vilket innebär att de pressar samman vissa av kroppens muskelgrupper vilket leder till ökad syreomsättning och ger förutsättningar att förbättra prestationen. Satsa på att kombinera både över- och underdel från Sugoi för att få ut maximal effekt av dina träningsplagg. Komplettera gärna med:
Sugoi triathlon
  • Tidtagarur
  • Reflexväst
  • Mössa
Håll koll på dina prestationer med ett traditionellt tidtagarur eller en minidator som ger dig alla de siffror du behöver för att kunna skräddarsy dina träningspass. Skaffa en reflexväst och fullfölj dina träningsrundor även efter mörkrets inbrott. Oavsett vilken sportgren du utövar är det viktigt att du klär dig rätt. Kyliga dagar ska du satsa på en tunn men värmande mössa som även passar perfekt under en cykelhjälm.

Vi erbjuder dig bekväm shopping

Upptäck de fantastiska fördelarna med att handla online och få 100 dagars öppet köp samt fri retur. I vår välsorterade butik hittar du allt du behöver vid ett triathlon och oändligt mycket mer. Sugoi är flitigt representerat i tävlingssammanhang och har flera utmärkelser på sin meritlista. Dina nya träningskläder från Sugoi handlar du hos Bikester.se.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.
Skriv ett omdöme