30 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt över 750 kr6
40,000 Produkter 600 Märken
Cykelbutik online

Mavic Triathlon

3 Produkter
1 Valda filter:
Rensa alla filter
1 Valda filter:
Märke
Mavic
Rensa alla filter
Filter
Sortera
Kategorier
 • Mavic Cosmic Elite Tri Shoes fiery red/black fiery red/black
  Mavic
  Cosmic Elite Tri Shoes fiery red/black
  1 565 kr 1 335 kr
  - 15 %
  Fri frakt
  • Finns i flera storlekar!
  Mavic Cosmic Elite Tri Shoes fiery red/black
 • Mavic Cosmic SL Ultimate Tri Shoes Herr yemav/yemav yemav/yemav
  Mavic
  Cosmic SL Ultimate Tri Shoes Herr yemav/yemav
  3 455 kr 3 035 kr
  - 12 %
  Fri frakt
  • Finns i flera storlekar!
  Mavic Cosmic SL Ultimate Tri Shoes Herr yemav/yemav
 • Mavic Cosmic Elite Tri Shoes white white
  Ny
  Mavic
  Cosmic Elite Tri Shoes white
  1 565 kr 1 445 kr
  Fri frakt
  • Finns i flera storlekar!
  Mavic Cosmic Elite Tri Shoes white

Handla dina Mavic Triathlon-skor på Bikester

Mavic är flitigt representerat i många cykelsammanhang av olika slag. Företaget har med sina samlade erfarenheter utvecklat triathlonskor som med sina unika egenskaper av både material och utformning ger dig den bästa komforten under ditt lopp. Skorna finns i ett par olika utföranden och kännetecknas av genomtänkt och ergonomisk design och passar för dig oavsett om du är ny inom triathlon eller om du har många års erfarenhet av denna uthållighetgren. Satsa på bekväma skor för cykeldistansen när du deltar i triathlon och skorna från Mavis är kompatibla med ett stort antal pedaler.

Kapa sekunder med snabba byten

Mavis vet att varje hundradels sekund är viktig i triathlon och har därför försett sina triathlonskor med en stor hälögla och ett användarvänligt framparti som markant underlättar när du ska byta skor och gren. Satsa gärna på matchande kvalitetsprodukter för ditt lopp och frossa i vårt utbud av: Mavic triathlon

 • Cykelhjälmar
 • Kompressionskläder
 • Triathloncyklar
Skydda huvudet så mycket du bara kan med en godkänd cykelhjälm. Detta ger dig det bästa skyddet ifall olyckan skulle vara framme. Här hittar du hjälmar för både barn och vuxna och framför allt hjälmar som känns sköna under ett helt triathlon. Öka dina prestationer med hjälp av högteknologiska kompressionskläder som ger musklerna ökad syretillförsel. När du har förstklassiga skor från Mavic finns det många passande triathloncyklar som säkert känns frestande och dessa finns i flera olika prisklasser.

Handla online och prova hemma i lugn och ro

När du handlar dina varor från vår välsorterade onlinebutik ger vi dig alltid 100 dagars öppet köp så att du kan prova hemma i lugn och ro. Behöver du returerna något i din försändelse bjuder vi på frakten. Upptäck den varierade sportgrenen triathlon och satsa på att enkelt trampa med triathlonskor från Mavic som du hittar här på Bikester.se.

Denna webbplats använder cookies och pixeltaggar för att förbättra dess funktionalitet och för att ge dig personligt anpassad reklam, t.ex. på sociala medieplattformar. Se vår integritetspolicy. För mer information – i synnerhet; om hur du förhindrar lagring av cookies och spårning av pixeltaggar på din enhet i framtiden. Jag godkänner