Cervelo Triathlon

(1 produkt)
Vald:
  KATEGORIER

  Välj

Vald:
  •  
  •  

  Färg

Vald:
  •  

  Pris (kr)

  • kr - kr
    Välj
SORTERA
Sida1av
1
 
SORTERA
Sida1av
1

Cervelo triathlon hos Bikester

Triathlon är en sport som av många anses vara en av de mest krävande sporterna och Cervelo Triathlon har satsat på högteknologiska cyklar som verkligen kan hjälpa dig att prestera på topp. Cervelo grundades 1995 med siktet inställt på att tillverka högpresterande cyklar med fokus på aerodynamiska egenskaper, lätthet och smidighet. Triathlon består av tre grenar som är uppdelade på simning, löpning och cykling och innebär stora påfrestningar för kroppen varför det gäller att inte slarva med träningen. För att kunna hitta din fenomenala toppform är triathlon uppdelad i två säsonger varav den ena kallas off-season och den andra för tävlingssäsongen. Under off-season är det oerhört viktigt att du ligger i hårdträning för att bättra på din benstryka, kondition, uthållighet och ditt mentala fokus.

Lätthet tar dig snabbt framåt

Cervelo triathlon har ett stort utbud av fantastiska cyklar som är tillverkade av det ultralätta materialet kolfiber. Många av cyklarna har en så låg vikt som endast 7 kg och en rad andra fantastiska egenskaper som gör att du kommer att bli nöjd med ditt val av cykel från Cervelo.
Cervelo Triathlon
  • Integrerad kabeldragning
  • Ergonomiskt styre
  • Flerfunktioner för vätskebehållare
Den integrerade kabeldragningen är smidigt gömd under ramen och du behöver inte oroa dig för att fastna i kablar eller att kablaget utsätts för väta, damm eller lera. När du cyklar längre sträckor behöver du kunna ändra ställning för att inte trötta ut kroppen och på triathloncyklarna från Cervelo finns det många möjligheter att ställa in en perfekt ergonomisk passform och bland annat styret går att justera. Cykelkonstruktionerna från Cervelo möjliggör flera monteringsmöjligheter för både vattenflaskor och näringstillförsel. Förutom alla dessa fantastiska egenskaper och finesser är triathloncyklarna från Cervelo utrustade med komponenter från världsledande företag. Växelpartier och bromsar håller absolut toppklass precis som sadelstolpe, trampor och andra cykeldelar vilket kommer att ge dig en rejäl fördel när du tränar och tävlar i triathlon.

Hög klass ger chans på pallplats

Triathloncyklarna från Cervelo är några av världens absolut bästa cyklar och under årets lopp är det många atleter som har rullat över mållinjen på en cykel från Cervelo. Under OS 2008 i Beijing tävlade inte mindre än 40 atleter på en cykel från detta märke och tio av dessa atleter hamnade på pallplats. Självklart är det den individuella idrottsutövarens prestationer som räknas men utrustning och kläder spelar större roll än vad man kanske kan tro. Ta tillfället i akt och bygg på din kondition och styrka inför nästa tävlingssäsong i triathlon. Här på Bikester hittar du ett stort utbud av träningskläder och cykeltillbehör som definitivt kommer att underlätta din träning. Du kommer även att upptäcka att här finns några av världens bäst säljande varumärken inom sportbranschen för både dam, herr och barn. När du beställer dina varor online får du 100 dagars öppet köp och fri retur. Tveka inte att ta din cykling till oanade höjder och divisioner. Med avancerad aerodynamisk konstruktion, ergonomiskt justerbara detaljer, lättviktsmaterial och fenomenala köregenskaper är cyklarna för triathlon från Cervelo det rätta valet. Du köper dem här hos Bikester.se


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.
Skriv ett omdöme