Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.


Upptäck de schweiziska alperna - Var en del i Touren

Äntligen planar backen ut. Thibaut Pinot drar upp dragkedjan på sin jersey, lägger i en tyngre växel och reser sig upp ur sadeln för att ge allt han har sista sträckan in i mål. 200 meter innan mål står det klart att fransmannen tar hem den sjuttonde etappsegern i Tour de Suisse 2015 som avslutas uppe på Rettenbach-glaciären ovanför Sölden. Tour de France-trean från 2014 välkomnas av hundratals jublande åskådare. Några utav åskådarna vet dessutom precis vad som krävts för att cykla uppför de 2670 fallhöjdsmetrarna över havet eftersom bara några timmar tidigare fick amatörer själva chansen att besegra samma sträcka i Tour de Suisse Challenge.

2015 var första året som amatörer fick chansen att cykla prologen samt tre nedkortade originaletapper i världens fjärde största Tour, Tour de Suisse. Amatörerna fick välja mellan att tävla på etappbasis eller köra hela Tour De Suisse Challenge och där med vara med och tävla om både etapp- och totalvinster, eller helt enkelt bara njuta av de bilfria gatorna. Tour de Suisse Challenge gav gamla som unga cykelentusiaster en inblick i de professionellas cykelvärld och en unik chans att uppleva deras förutsättningar, så som avstängda vägar, följemotorcyklar, Trek-följebilar med reservdelar samt kosttillskott från Nutrixxion. En unik upplevelse som lockade ett stort antal deltagare. Nästan 2000 amatörer ställde upp i den första upplagan av Tour de Suisse Challenge.

I år ges amatörer återigen chansen att besegra bergspasset upp till Rettenbach-glaciären i ”Ötzal Challange”, som är en utav fyra deletapper i Tour de Suisse Challenge. Första etappen ”Cornèrcard Cancellara Challenge” är en individuell time trial-etapp där åkare ge sig av med 15 sekunders mellanrum för att kämpa mot klockan längs en relativt kuperad väg. Utöver etappvinst kan man också ta hem pris för att gissa vilken tidsskillnad det kommer vara mellan sin egen och den 4-falldiga världsmästaren i Trial Fabian Cancellaras. Följande dag går nästa utmaning av stapeln ”Morgarten Challenge”, en masstartstävling som slingrar sig genom ett vackert och kuperat landskap i centrala Schweiz. Klättringen upp till Rettenbach-glaciären är Tour de Suisse Challenge tredje etapp och följs dagen efter utav den fjärde och sista utmaningen "Cornèrcard Alpine Circle" i Bündner-bergen. En utmanade etapp som börjar och slutar i Davos och som ser till att totalvinsten i Tour de Suisse Challenge 2016 är välförtjänt.

Det finns endast ett begränsat antal startplatser inför Tour de Suisse Challenge 2016 som efter förra årets lyckade evenemang är mycket eftertraktade. Se till att registrerar dig idag för att säkerställa din plats i tävlingen!

Som officiella sponsorer av Tour de Suisse Challange kommer vi på Bikester ha en massa bra erbjudanden för att se till att alla tävlingsdeltagare är så förberedda som möjligt. Vi på Bikester är själva cyklister och deltar ofta i cykeltävlingar. Med en brinnande passion för cykling och med flera års erfarenhet av branschen vet vi vilken utrustning som behövs för att anta en sådan här utmaning.

Vi önskar alla deltagare i Tour de Suisse Challange en härlig cykelupplevelse med spännande etapptävlingar, snabba nedförslöpor och en lyckad tävling!


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.
Skriv ett omdöme