Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Covid-19: Vi fortsätter att leverera som vanligt! - Till vår FAQ

Företagskund

Cykelmärken & tillverkare

0-9

Cykelmärken från A till Ö - cykeltillverkare & märkescyklar

På bikester.se hittar du kända cykelmärken från de stora cykeltillverkarna. Hos oss kan du välja mellan produkter från 465 cykel- och cykeltillbehörstillverkare och hitta allt vad ditt cykelhjärta begär. Med allt från traditionella cykeltillverkare som Cube, Cervelo och Giant till vårt eget cykelmärke Serious, har vi något som passar alla plånböcker och krav.

Vi har cyklar och cykelprodukter av högkvalitet från välkända tillverkare. Tillverkarna av de stora cykelmärkena levererar konstant och tillförlitlig kvalitet samt precision i utförande och säkerhet. Det är viktigt att du som kund till 100% kan lita på din cykel i alla lägen. Märkesproducenterna kontrollerar ständigt säkerheten hos sina produkter genom påkostade tester och arbetar kontinuerligt med att utveckla nya material, bearbetningstekniker och produktlösningar. På dessa sätt har vissa cykeltillverkare säkrat sig en plats i historien.

På området cykelkomponenter är det japanska företaget Shimano en av de ledande tillverkarna, deras växlar återfinns i flertalet märkescyklar. Vissa cykeltillverkare koncentrerar sig på en speciell cykeltyp, vilket den italienska firman Bianchi är ett bra exempel på. Företaget är framförallt kända för sina högkvalitativa racercyklar som Tour de France-vinnaren Jan Ullrich har cyklat på. Ramarna på Bianchi-cyklarna är tillverkade av aluminium eller kolfiber, vilket ger dem en låg vikt. Naturligtvis behöver den entusiastiska cyklisten också en passande hjälm. Vid val av hjälm är det viktigt med bra passform och rätt ventilation, cykelhjälmen bör inte kännas och får absolut inte vara för varm. Vilket är ditt favoritmärke av cyklar och cykeltillbehör? Köp din nya cykel och cykelutrustning online!


BEHÖVER DU HJÄLP?
Stängd telefonlinje
Mer information
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 40 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
Everyday we get more people on bikes