Cykelbutik online
Festliga priser med upp till 70 %¹ rabatt
30 DAGARS ÖPPET KÖP, FRI RETUR
Fri frakt över 900 kr 6, Cyklar 299 kr
VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Tillbehör för transport

6 Produkter
Filter
Återställ

Store product availability

 • Stockholm 1

Typ

 • Hållare för insidemontering 1
 • Pickupskydd 2
 • Skydd 1
 • Tillbehör 2

Färger

 • vit
 • svart
 • oliv

Pris

kr
till
kr

Genomsnittsbetyg

 • 2
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Saris Single Tracks Cykelhållare till 2 cyklar
Saris Single Tracks Cykelhållare till 2 cyklar
Saris
Single Tracks Cykelhållare till 2 cyklar
Rek. 1 175 kr 1 115 kr
Fri frakt
Buds Pedals Protect svart
Buds Pedals Protect svart svart
Buds
Pedals Protect svart
Rek. 216,19 kr 145 kr
- 32 %
EVOC Tailgate Vaddering XL oliv
EVOC Tailgate Vaddering XL oliv oliv
EVOC
Tailgate Vaddering XL oliv
Rek. 2 275 kr 1 275 kr
Fri frakt
- 43 %
EVOC Tailgate Vaddering M/L oliv
EVOC Tailgate Vaddering M/L oliv oliv
EVOC
Tailgate Vaddering M/L oliv
Rek. 2 075 kr 1 175 kr
Fri frakt
- 43 %
Thule extra lång rem
Thule extra lång rem
Thule
extra lång rem
Rek. 159 kr 95 kr
Snabb frakt
- 40 %
Topeak Cykelomslag 29"
Topeak Cykelomslag 29"
Topeak
Cykelomslag 29"
Rek. 699 kr 305 kr
- 56 %

Transportskydd för din cykel

Genom att investera i bra transportskydd kan du på ett smidigt och enkelt sätt transportera din cykel mellan olika platser. Det finns många olika sorters transportskydd att välja bland och det finns garanterat något för varje cykel. Här följer några olika sorters skydd som passar perfekt när du behöver ta med dig din cykel.


Transportskydd för din cykel

Montera och transportera

Cykelställ som monteras på biltak är ett stabilt sätt att transportera en eller flera cyklar på. För att cykeln ska stå stabilt behöver hjulen monteras av. Ramen fästes i transportskyddet och monteras fast enligt de tydliga anvisningarna. Alla transportskydd är tillverkade av lättmetall och säljs som separata enheter för framhjul respektive bakhjul. Detta gör det praktiskt att justera transportskyddet så att det passar exakt för din cykel. Förutom ramen behöver även hjul och kedjeskydd transporteras på bästa möjliga sätt:


 • Kapell
 • Cykelresväska

Ett kapell eller en transportväska är ett perfekt sätt att använda för cykelhjul som inte är monterade på cykeln. Vid transport är det ypperligt att förvara hjulen i en väska eller i en transportbag. Detta hindrar hjulen från att bli förstörda. Både däck, fälgar och ekrar kan lätt skadas eller repas ifall de fraktas helt oskyddade. Transportväskorna är försedda med dragkedja och bekväma handtag. Förutom transportväskor till hjul finns det även så kallade kapell till kedjehuset. Kedjan skyddas från skador och smuts och det är heller ingen risk att olja från kedjan fläckar ner närliggande saker.

Det bästa sättet att transportera din cykel på är att avlägsna så mycket som möjligt från cykeln när den transporteras på ett biltak. En cykelresväska är perfekt när du behöver packa ner cykelljus, en automatisk sadelstolpe, ett reparationskit, vattenflaskor, sadel och andra cykeltillbehör. Smidiga bärremmar gör att du kan hänga väskan över axeln.

Transportera mera

Det är lätt att glömma bort att det finns transportskydd som gör att du enkelt kan förflytta din cykel. Om du väljer att transportera din cykel på flyg är det extra viktigt att du skyddar alla de cykeldelar som annars riskerar att bli skadade. Med perfekta transportskydd kan du förlägga dina träningspass med din sportcykel på många olika platser runt om i världen. Genom att du skaffar dig bra träningsförutsättningar har du stora möjligheter att förbättra dina resultat och även chans att få bra placeringar på tävlingar. Ta tillfället i akt att prova nya cykelturer på andra geografiska platser. Ibland är det nödvändigt att uppleva nya miljöer för att du ska kunna förbättra dina resultat och för att ge din egen motivation en kick.


Hos Bikester månar vi om din cykel och erbjuder dig ett stort och brett utbud av transportskydd. Vi har alltid 30 dagars öppet köp och fri retur ifall du ångrar ditt köp. Handla dina nya transportskydd till bra och billiga priser hos Bikester.se