Cykelbutik online
Upp till -60 %* på utvalda cyklar
30 DAGARS ÖPPET KÖP, FRI RETUR
Fri frakt över 900 kr 6, Cyklar 299 kr
VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Cykelöverdrag

1 Produkt
Filter
Återställ

Pris

kr
till
kr
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
EVOC Chain Cover MTB svart
EVOC Chain Cover MTB svart svart
EVOC
Chain Cover MTB svart
Rek. 309 kr 275 kr
- 11 %

Skaffa ett cykelöverdrag åt din cykel

Här på Bikester är vi experter på allt som har med cyklar att göra och vårt mål är att kunna erbjuda våra kunder allt som de behöver för sitt idrottande som cyklister. Därför har vi ett stort utbud av sadlar, pedaler, cykelkläder och cykelöverdrag. Ett cykelöverdrag är perfekt för dig som vill kunna låta din cykel stå ute året runt eller som är extra rädd om cykeln under hela året. Ett cykelöverdrag skonar din cykel från väder och vind och är perfekt för dig som inte vill behöva bära din cykel upp och ner för trappor till ett källarförråd morgon och kväll eller för dig som inte har tillgång till något utrymme inomhus att ställa din cykel och som inte har något annat val än att ha den stående utomhus. Med ett cykelöverdrag kan din cykel stå utomhus sommar som vinter utan att du behöver oroa dig över att den ska skadas av väder eller vind, du som bor i lägenhet kan faktiskt ställa din cykel på balkongen över vintern om du bara drar ett cykelöverdrag över den. Cykelöverdrag Fördelar med att ha ett cykelöverdrag:

  • Din cykel kan förvaras utomhus hela året
  • Du som bor i lägenhet kan ha din cykel på balkongen
  • Du som har ett cykelförråd i en källare behöver inte bära ner cykeln varje natt utan kan ha den uppe ibland
  • Din cykel är skyddad mot fukt och vind
  • Din cykel kommer att hålla sig fin längre

Ta hand om din cykel

Genom att skaffa ett cykelöverdrag som skyddar din cykel kan du se till att den håller mycket längre utan att behöva några dyra reparationer. Det är alltid viktigt att ha framförhållning när det kommer till cykelvård, speciellt om du har investerat i en lite finare och dyrare cykel. Varför inte ta hand om den då så att den håller sig fin så länge som möjligt? Ett cykelöverdrag håller cykeln helt torr och hindrar både regn och snö från att komma in och skada din cykel. Detta hindrar rostbildning. Det finns olika sorters cykelöverdrag att välja mellan. För dig som har gott om plats går det bra att köpa ett polytenkapell åt din cykel. Det är gjort i ett tåligt material och håller för slitage. Du som har lite mindre plats att förvara ditt cykelöverdrag när det inte ska vara på cykeln borde köpa ett nylonöverdrag. Det går enkelt att vika ihop när du inte ska använda det och tar då inte alls stor plats. Vi hoppas att du ska kunna hitta vad du behöver här hos oss på Bikester.

Alltid 100 dagars öppet köp

Här på Bikester vill vi ha 100% nöjda kunder och har därför alltid 100 dagars öppet köp för att du ska kunna skicka tillbaka och byta ditt cykelöverdrag om det av någon anledning inte lever upp till dina förväntningar. Om du väljer att byta en vara eller vill ha dina pengar tillbaka så returnerar du produkten utan någon extra kostnad eftersom vi alltid står för hela den extra fraktkostnaden.