Cykelbutik online
Festliga priser med upp till 70 %¹ rabatt
30 DAGARS ÖPPET KÖP, FRI RETUR
Fri frakt över 900 kr 6, Cyklar 299 kr
VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Verktygslådor

9 Produkter
Filter
Återställ

Pris

kr
till
kr

Genomsnittsbetyg

  • 1
  • 3
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Red Cycling Products Toolbox Verktygslåda 33 st.
Red Cycling Products Toolbox Verktygslåda 33 st.
Red Cycling Products
Toolbox Verktygslåda 33 st.
819 kr * 405 kr
- 50 %
BBB Cycling BracketKit BTL-95
BBB Cycling BracketKit BTL-95
BBB Cycling
BracketKit BTL-95
Rek. 1 265 kr 755 kr
- 40 %
BBB Cycling AllroundKit BTL-91 Verktygslåda
BBB Cycling AllroundKit BTL-91 Verktygslåda
BBB Cycling
AllroundKit BTL-91 Verktygslåda
Rek. 2 515 kr 1 835 kr
Fri frakt
Snabb frakt
- 27 %
Topeak PrepStation Mobilskal
Topeak PrepStation Mobilskal
Topeak
PrepStation Mobilskal
Rek. 999 kr 415 kr
- 58 %
Birzman Essential Verktygslåda
Birzman Essential Verktygslåda
Birzman
Essential Verktygslåda
Rek. 2 035 kr 1 095 kr
Fri frakt
- 46 %
VAR Vevlagerverktygssats 14 hylsor
VAR Vevlagerverktygssats 14 hylsor
VAR
Vevlagerverktygssats 14 hylsor
Rek. 6 555 kr 4 075 kr
Fri frakt
- 37 %
Park Tool PK-5 Professional Verktygskit
Park Tool PK-5 Professional Verktygskit
Park Tool
PK-5 Professional Verktygskit
16 925 kr
Fri frakt
Red Cycling Products PRO Toolcase Master
Red Cycling Products PRO Toolcase Master
Red Cycling Products
PRO Toolcase Master
2 905 kr * 2 195 kr
Fri frakt
Park Tool SK-4 Startpaket
Park Tool SK-4 Startpaket
Park Tool
SK-4 Startpaket
2 595 kr
Fri frakt

Verktygssats för cyklar på Bikester.se

Att cykla är roligt och nyttigt och den som cyklar mycket märker snart att cykeln behöver repareras eller att delar behöver bytas ut ibland. Då är det praktiskt att ha en verktygssats för cykeln hemma, för den händige kan göra mycket själv, och här på Bikester finns ett stort utbud av verktygslådor. En hel del kan man klara med vanliga standardverktyg, men till vissa moment behövs speciella cykelverktyg. En verktygssats för cykel innehåller ett urval av lämpliga verktyg. Vad man behöver varierar ju naturligtvis beroende på vad felet är och hur svåråtgärdat det är. Det finns olika verktygslådor med olika verktygsuppsättningar allt efter hur mycket man klarar av att laga själv: Verktygssats

  • Nivå 1: För dig som inte är så insatt i det här med cykelreparationer men som ändå vill kunna göra enklare underhåll och justeringar utan att behöva anlita en cykelverkstad varje gång något ska fixas. En sådan verktygssats för cykel innehåller de nödvändigaste verktygen såsom insexnycklar, skruvmejsel och däckavtagare.
  • Nivå 2: För dig som klarar av enklare reparationer och service, du vill till exempel själv kunna byta cykeldelar som slits. Här använder man standardverktyg men även vissa specialverktyg. En sådan verktygssats för cykel kan innehålla bland annat kedjebrytare, kedjepiska, vajertång, kassettverktyg och ekernyckel.
  • Nivå 3: För dig som vill göra så mycket som möjligt själv på cykeln. Då behövs bland annat verktyg för att kunna skruva isär och bygga ihop cykeln. En sådan verktygssats för cykel kan innehålla bland annat vevarmsavdragare, vevlagerverktyg, konnycklar och klingbultsverktyg.
  • Det är dessutom bra att ha med enkla nödverktyg på cykelfärden motsvarande nivå 1, ifall cykeln skulle krångla. Och glöm inte pumpen!

Standard- och specialverktyg

En verktygssats för cykel innehåller alltså cykelverktyg i olika uppsättningar, och du väljer en verktygslåda som passar din "cykelmekarnivå". Det finns allt från lådor med de nödvändigaste standardverktygen till lådor med många specialverktyg. Till standardutrustningen i en verktygssats för cykel hör till exempel insexnycklar i olika storlekar. Med dessa kan du justera bland annat pedaler, styre, styrstam, sadel och sadelstolpe. Andra grundläggande verktyg är skiftnyckel, skruvmejslar i olika varianter och däckavtagare för att kunna montera av och på däck. I en verktygssats för cykel med större sortiment finns specialverktyg framtagna för ett enda arbetsmoment, till exempel kedjebrytare för att bryta cykelkedjan, kedjepiska att använda vid byte av drev, ekernyckel som passar till ekernippeln och vajertång för kapning av vajrar. Ytterligare verktyg som kan ingå är torxnyckel för stjärnformiga torxskruvar, konnyckel för att justera hjullagret, vevarmsavdragare för att dra av vevarmarna, klingbultsverktyg att hålla emot med på baksidan av klingbultarna och vevlagerverktyg för montering och demontering av vevlager.

Bikester - en nyttig cykelbutik

På Bikester kan vi det här med cyklar. I vår nätbutik köper du enkelt och tryggt din verktygssats för cykel och beställningen når dig inom bara några dagar. Vi säljer verktygslådor med små och stora verktygsuppsättningar och i kända varumärken, bland annat Red Cycling Products, allt efter behov och mekarkunskaper. Så passa på att titta igenom vårt utbud av verktygssats för cykel, så är du redo när något behöver lagas.