Covid-19: Vi fortsätter att leverera som vanligt! - Till vår FAQ | 20% rabatt på Serious - Din kod*: SERIOUS20!
30 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt över 750 kr6
40,000 Produkter 600 Märken
Cykelbutik online

Zefal Pumpar

7 Produkter
1 Valda filter:
Rensa alla filter
1 Valda filter:
Märke
Zefal
Rensa alla filter
Filter
Sortera
 • Zefal Air Profil FC 02 Mini Pump black/silver black/silver
  Zefal
  Air Profil FC 02 Mini Pump black/silver
  279 kr 225 kr
  - 19 %
  Zefal Air Profil FC 02 Mini Pump black/silver
 • Zefal Air Profil FC 03 Mini Pump black/silver black/silver
  Zefal
  Air Profil FC 03 Mini Pump black/silver
  379 kr 295 kr
  - 22 %
  Zefal Air Profil FC 03 Mini Pump black/silver
 • Zefal Mini Jet Universal Mini Pump orange orange
  Zefal
  Mini Jet Universal Mini Pump orange
  72 kr
  Zefal Mini Jet Universal Mini Pump orange
 • Zefal Regleringsadapter EZ Control
  Zefal
  Regleringsadapter EZ Control
  129 kr 105 kr
  - 19 %
  Zefal Regleringsadapter EZ Control
 • Zefal CO2 Cartridge Holder
  Zefal
  CO2 Cartridge Holder
  62 kr
  Zefal CO2 Cartridge Holder
 • Zefal EZ MAX Light Cartridge Pump
  Zefal
  EZ MAX Light Cartridge Pump
  309 kr 245 kr
  - 21 %
  Zefal EZ MAX Light Cartridge Pump

Zefal cykelpumpar på Bikester

Det franska företaget Zéfal har en gedigen historia bakom sig genom att funnits på marknaden i över ett sekel. Zéfal började tillverka cykelpumpar efter att ha varit etablerade i några år och sedan dess har företaget haft stora framgångar med tekniskt avancerade men användarvänliga cykelpumpar. När du köper en Zefal pump kan du vara säker på att du får en hållbar pump som verkligen lever upp till de förväntade egenskaperna.

Snygg och sportig design

En cykelpump är kanske inte något som man vanligtvis förknippar med en designdetalj men när du handlar en Zefal pump får du förutom en fantastisk cykelpump även en pump som är designmässigt sportig och cool. Du kan välja bland ett stort utbud av silverfärgade minipumpar med härliga metallic accentfärger i rött, blått, gult, guld eller helt silverfärgade. Snyggt så det förslår. Andra fördelar med att välja en Zefal pump är att den: Zefal Pump

 • Är kompatibel med olika ventiler
 • Finns med clip
 • Finns med manometer
När du köper din nya cykelpump behöver du försäkra dig om att den passar med den ventil som din cykel har. Många av Zefal pumpar är kompatibla med bilventiler (AV), racerventiler (SV) och Dunlopventiler (DV). Flera pumpar, beroende på modell, är utrustade med ett clip som du fixerar pumpen med för bättre stabilitet när du fyller på luft. Väljer du en golvpump från sortimentet från Zéfal finns det flera som är försedda med en manometer där du tydligt ser den aktuella luftmängden. Manometern hjälper dig även att finjustera däckens lufttryck så att det blir absolut perfekt. När du handlar din Zefal pump kan du även passa på att köpa olika sorters ventiladaptrar och kolsyrepatroner till kolsyrepumpen, eller varför inte en pumphållare som du monterar på cykelns ram.

Satsa på rätt mängd luft

Cykeldäck som inte är välpumpade gör ingen större nytta. Du kan självklart cykla på dem men de medför att cyklingen går trögt och du får använda mer energi och kraft än vad som annars är nödvändigt. Satsa på kvalitetsprodukter från Bikester och inhandla din Zefal pump och kanske även lite trendiga och funktionella sportkläder som passar perfekt för cykling, löpning, vandring och mycket mer. Vi har utbudet och du väljer. Du vet väl om att du alltid får 100 dagars öppet köp samt fri retur ifall du behöver returnera något från din beställning. Satsa på bra utrustning till din cykel och låt en Zefal Pump få hänga med dig på cykelturen. Du hittar den och mycket mer på Bikester.se.

Denna webbplats använder cookies och pixeltaggar för att förbättra dess funktionalitet och för att ge dig personligt anpassad reklam, t.ex. på sociala medieplattformar. Se vår integritetspolicy. För mer information – i synnerhet; om hur du förhindrar lagring av cookies och spårning av pixeltaggar på din enhet i framtiden. Jag godkänner