Cykelbutik online
Lagerrensning – upp till 80 %1 rabatt
FRI RETUR
Fri frakt över 900 kr 6, Cyklar 299 kr
VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Hundvagnar

1 Produkt
Filter
Återställ

Färger

  • grå
  • röd

Pris

kr
till
kr
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Red Cycling Products Hundvagn XL grå/röd
Red Cycling Products Hundvagn XL grå/röd
Red Cycling Products
Hundvagn XL grå/röd
3 045 kr * 1 135 kr
Fri frakt
- 62 %
REA

Hundkärra - Hitta din favorit på bikester.se

Människans bästa vän? Jo tack, men inte när man ska få med sig hunden på cykeln. Barnsitsen passar inte alls hundens anatomi och cykelkorgen är för liten. Därför har bikester.se hundkärror. Hussar och mattars favoriter ska kunna tas med var de än åker, det är ett husdjurs rätt. Hundkärror blir också mer och mer populära som påhäng på cyklar. De är även funktionella. Det kommer gå så lätt att cykla med din hundkärra att du riskerar att glömma att du cyklar med en kärra bakom dig. Hundkärra

Hundkärra med många användningsområden

Hundkärror använder du med fördel

  • På asfalt
  • Hårt trafikerad väg
  • På längre turer tillsammns med din hund
Om du ska transportera din hund går det bra mycket snabbare per cykel än en promenad med hunden. Och även den mest vältränade hunden får det svårt efter någon mil i högt tempo. På rätt underlag skulle längre sträckor i högt tempo inte vara nåt stort problem för de flesta hundar men eftersom man gärna som cyklist åker på asfalt så tar hundarnas trampdynor om de springer på asfalt under lång tid. Hundkärror besparar alltså din hunds kropp. Ytterligare ett användningsområde för hundsläp är när du cyklar på högt trafikerad väg. Då vill du inte låta hunden springa bredvid dig. Med ett hundsläp är din hund säker och du behöver inte oroa dig om något annat än din cykling.

Hundkärra med tak – din hunds ny favoritplats

De hundsläp som Bikester säljer har samtliga ett skyddande tak. Detta är för att hunden ska ha det mysigt och skönt i sin hundkärra även om det regnar och snöar. Ingen vill ju komma fram till hunddagiset och lukta blöt hund. Som bonus kan du ju använda din hundkärra även för att transportera diverse prylar som du och din hund kan behöva där ni ska. Kanske till stranden med handduk, badkläder och badboll. Hundvagnar på Bikester kan fästas på cykeln. Fästningsmöjligheterna är flera. Till exempel cykelstången, pakethållaren eller i närheten av bakhjulets nav är vanligt. Det är också lätt plocka av en hundkärra från cykeln. Om du gör det och sätter dit ett extra hjul där fram så har du plötsligt en gåvagn som du också kan använda för att flytta runt en trött eller sjuk hundkrake. De olika hundkärror som finns till försäljning på bikester.se kan hantera olika mycket vikt så ta tillfället i akt och ta reda på din hunds vikt innan du beställer din hundkärra.