Cykelbutik online
Lagerrensning – upp till 80 %1 rabatt
FRI RETUR
Fri frakt över 900 kr 6, Cyklar 299 kr
VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Hjälmlampor

3 Produkter
Filter
Återställ

Serie

  • CatEye Volt 1
  • Sigma Sport Buster 1

Pris

kr
till
kr

Genomsnittsbetyg

  • 2
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
SIGMA SPORT BUSTER 2000 Hjälmlampa
SIGMA SPORT BUSTER 2000 Hjälmlampa
SIGMA SPORT
BUSTER 2000 Hjälmlampa
Rek. 2 455 kr 945 kr
Fri frakt
Snabb frakt
- 61 %
REA
Cube ACID HPA 850 LED-belysning svart
Cube ACID HPA 850 LED-belysning svart
Cube ACID
HPA 850 LED-belysning svart
Rek. 829 kr 285 kr
Snabb frakt
- 65 %
REA
CatEye HL-EL462RC-H Hjälmlampa Volt 400 Duplex svart
CatEye HL-EL462RC-H Hjälmlampa Volt 400 Duplex svart
CatEye
HL-EL462RC-H Hjälmlampa Volt 400 Duplex svart
Rek. 779 kr 505 kr
Snabb frakt
- 35 %
REA

Hjälmlampa till bra pris hos Bikester.se

Låt inte mörkret hindra dig om du gillar att cykla. Hjälmlampor är då ett praktiskt säkerhetstillbehör. Det är alltså en lampa som man fäster på cykelhjälmen med hjälp av ett spänne. Hjälmlampor lyser upp vägen framför dig och gör att du syns själv, en bra investering om man cyklar på skogsvägar mörka höstkvällar. Själva lamporna är LED-lampor med diodteknik, det vill säga med lysdioder monterade i en standardsockel, vilket ger en ljusstyrka i klass med motorfordonens, så glöm inte att blända av vid möte. De drar mycket mindre energi än glödlampor som nu håller på att försvinna. Det vanligaste är att hjälmlampor drivs med ett uppladdningsbart batteri som förbinds med ljuset via en sladd, man behöver då inte riskera att batteriet plötsligt måste bytas för att det har tagit slut. Det är olika mycket som ingår när man köper ett hjälmlampsset, men det är vanligt att ett grundpaket innehåller följande: Hjälmlamp

  • Lamphuvud
  • Hjälmfäste
  • Batteri
  • Batteriladdare
  • Kabel

Många funktionella modeller

Här på Bikester hittar du hjälmlampor i olika modeller och prisklasser och med olika ljusstyrka, brinntid och laddningstid. Viktiga egenskaper är att de ska gå lätt att montera på hjälmen och att kabeln ska vara tillräckligt lång för att man ska kunna placera batteriet bekvämt på cykeln. Det är fördelaktigt att batteriet inte sitter i lampan eftersom det då minskar vikten och avlastar nacken. En del hjälmlampor har finesser som fast, vandrande och blinkande ljusläge. Man kan också köpa extra tillbehör som till exempel en koppling så lampan kan fästas på cykelstyret och en huvudställning så man får en komplett pannlampa. Här finns alltså hjälmlampor för alla! I vår nätbutik säljer vi hjälmlampor från erfarna tillverkare som vi vet håller den högsta kvaliteten och som leder utvecklingen när det gäller cykellysen. Det är företag som Lupine Lighting Systems, Sigma Sport och Red Cycling Products, vilket gör att du alltid kan känna dig trygg med kvaliteten.

Allt för cyklisten på Bikester

Hjälmlampor och allt annat du kan behöva som cyklist hittar du här på Bikester. Titta igenom vårt utbud och se vilken hjälmlampa som passar just dina behov. Sedan är det bara att lägga in beställningen på nätet, så skickas den inom 24 timmar. Vi finns också alltid till hands för att ge råd och hjälp vid ditt köp, och skulle det vara något problem är returrätten alltid 100 dagar. Så låt inte mörkret hindra dig, beställ en hjälmlampa redan idag!