Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Therm-a-Rest

65 Artiklar
Kategorier
Pris i kr
Kundrecensioner
Therm-a-Rest

Smarta & praktiska liggunderlag

Två flygingenjörer, och tillika flitiga backpackers, fick en idé: "Vore det inte bra,” fantiserade de, "om vi kunde göra det mer bekvämt att sova ute på bar mark i naturen?" Så de skapade tillsammans världens första självuppblåsbara liggunderlag och kallade sin skapelse Therm-a-Rest®. Idag 30 år senare har företaget gått ihop med MSR och är en av världens största tillverkare av vildmarksutrustning. Få är de länder där deras liggunderlag inte sälj

Sortera
 
Sida 1 av
2

Therm-a-Rest

På Bikester hittar du cyklar och cykeltillbehör för alla tänkbara situationer. Märket Therm-a-Rest har genomtänkta produkter som kan göra ditt liv som cyklist lättare. Självklart har vi på Bikester med Therm-a-Rest i vårt stora sortiment av produkter från kända tillverkare och vi är stolta att kunna erbjuda dig som kund flera fördelaktiga erbjudanden på produkter från Therm-a-Rest i vår butik.

Cyklar, cykeldelar och cykeltillbehör är vår specialitet: Du kommer garanterat hitta flera intressanta produkter i Bikesters stora urval av produkter, och här ovanför ser du alla våra Therm-a-Rest-produkter.

Fördelar med att handla från Bikester

Du handlar alltid riskfritt på Bikester. Skulle du till exempel vara osäker på att en produkt från Therm-a-Rest kommer att passa ditt behov eller din cykel, kan du alltid returnera varan till oss helt kostnadsfritt. Är du tveksam till att du hittat den perfekta storleken eller färgen, så är det enkelt att följer en retursedel alltid med din beställning så att du enkelt kan returnera produkten.

Hittar du inte det du söker i vårt sortiment av Therm-a-Rest produkter, så har vi många andra intressanta erbjudanden på cyklar, cykeldelar och cykeltillbehör på Bikester.

Du handlar alltid till förmånliga priser med 100 dagars öppet köp och fri retur hos Bikester - din cykelbutik på nätet!


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.