Nu är det jul igen! | De bästa presenterna till cykelfantaster
30 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt över 750 kr
VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR
Cykelbutik online

TEKNISK HJÄLP

TEKNISKA PROBLEM?

Vi gör allt vi kan för att du ska få en så enkel och smidig shopping-upplevelse som möjligt. Att handla online ska vara enkelt! För att vara säker på att alla funktioner fungerar på bästa sätt rekommenderar vi att du använder den senaste versionen av din webbläsare/browser. Kontrollera gärna att du har uppdaterat din webbläsare och att du har Javascript aktiverat.

WEBBLÄSARE SOM STÖDS AV BIKESTER

Vi stödjer alla allmänna webbläsare och uppdaterar ständigt sidan för att allt ska fungera så bra som möjligt. Vi rekommenderar att du använder den senaste versionen av Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer eller Apple Safari.

INSTÄLLNINGAR FÖR WEBBLÄSAREN

Aktivera JavaScript

JavaScript är ett scriptspråk som används för att analysera, återskapa och generera innehållet på en webbsida. Exempelvis gör JavaScript en kontroll av ifyllda fält på ett formulär innan det skickas till en server, den ser till att visa eller dölja delar av en sida samt växlar annonsbilder med jämna mellanrum.

För att kunna använda alla våra funktioner rekommenderar vi att du aktivera JavaScript i din webbläsare. För att slå på JavaScript följ instruktionerna nedan.

  Mozilla Firefox

  JavaScript är automatiskt aktiverat i Mozilla Firefox och för att blockera det behöver du installera något av Mozillas privacy extensions.

  Google Chrome:
 1. Välj Inställningar i Menyfältet.
 2. På sidan Inställningar klicka på Visa avancerade inställningar.
 3. Klicka på Innehållsinställningar i avsnittet Sekretess.
 4. Markera Tillåt alla webbplatser att köra JavaScript (rekommenderas) I avsnittet JavaScript.
 5. Klicka på Klart.
  Internet Explorer:
 1. Klicka på Internet-alternativ i Verktygsmenyn (det lilla kugghjulet) och sedan på Säkerhet.
 2. Klicka på Internet.
 3. Om du inte måste anpassa dina säkerhetsinställningar för internet klickar du sedan på Standardnivå. Gå vidare till steg 4. Om du måste anpassa dina säkerhetsinställningar för Internet:

  • Klicka på Anpassad nivå.
  • I dialogrutan Säkerhetsinställningar - Internet klickar du på Aktivera för Active Scripting i avsnittet Skript.

 4. Klicka på Bakåt-knappen för att gå tillbaka till föregående sida och klicka sedan på Uppdatera för att köra skript.
  Apple Safari

  Ändra inställningarna genom att trycka på Inställningar – Safari – Avancerat där du kan slå på eller av JavaScript.

Denna webbplats använder cookies och pixeltaggar för att förbättra dess funktionalitet och för att ge dig personligt anpassad reklam, t.ex. på sociala medieplattformar. Se vår integritetspolicy. För mer information – i synnerhet; om hur du förhindrar lagring av cookies och spårning av pixeltaggar på din enhet i framtiden. Jag godkänner