Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Summer Tour - Gör ett klipp på din nya cykel - spara 15% på alla märken!* Rabattkod: SUMMER15

Företagskund

Tacx Flow

2 Artiklar
Kategorier
Pris i kr
Sortera
Sida 1 av
1

Tacx Flow - för effektiv cykelträning året runt!

Vill du träna cykling även under den kalla och mörka årstiden? Då kan du använda en cykeltrainer, till exempel Tacx Flow, där du cyklar med din egen cykel inomhus och slipper snö och halka. En cykeltrainer är alltså ett stativ där du monterar cykeln, genom att bakhjulet höjs upp ovanför marken och bromsas som i vanlig cykling kan du träna cykling som om du var ute. En annan variant är en så kallad träningsrulle. Där placeras cykeln på en ställning med tre rullar, två för bakhjulet och en för framhjulet, då gäller det att koncentrera sig för att hålla balansen. Här på Bikester säljer vi allt som har med cyklar och cykling att göra och självklart också Tacx Flow. En världsledande tillverkare är Tacx, som bland annat erbjuder cykeltrainers under namnet Tacx Flow. Företaget startades redan 1957 i Nederländerna av Koos Tacx som en vanlig cykelaffär. Sedan har verksamheten vuxit och 1972 började man utveckla träningsrullar. Numera är namnet Tacx välkänt av cyklister i hela världen för sin fina kvalitet och sitt stora sortiment. Tacx Flow är alltså ett användbart redskap för cykelträning, och det finns också många praktiska tillbehör som till exempel: Tacx Flow
  • Specialtillverkade däck anpassade för cykeltrainers med en unik gummiblandning som gör att de inte slits så fort.
  • Framhjulsstöd så att cykeln står stadigt.
  • Svettskydd för cykelramen eftersom saltet i svetten förstör ramen.
  • Trainerbag att förvara cykeltrainern i.

Tacx Flow med många finesser

Tacx Flow och andra cykeltrainers har många funktioner för att du ska kunna lägga upp träningen precis som du vill ha den, olika många beroende på prisklass. Till att börja med ska man ställa in motståndet, det vill säga bromsningen av bakhjulet. Detta kan bland annat styras mekaniskt, elektromagnetiskt eller med hjälp av vätska. Vill man ha riktig koll på träningen skaffar man en Tacx Flow med display. Där kan till exempel visas vilken hastighet du cyklar i, hur långt du har cyklat, vilken effekt du cyklar på (watt) och puls. Vill man sedan ha något extra kostar man på sig en VR (virtual reality)-trainer. De koppas till en dataskärm och då kan man köra interaktiv träning med hjälp av film. Du kan cykla i alperna eller köra klassiska proffsbanor, ja, med Tacx Flow finns alla möjligheter till cykelupplevelser utöver det vanliga i ditt eget vardagsrum!

Enkelt köp på Bikester

Beställ enkelt din Tacx Flow här på Bikester! Något att tänka på innan köp är bland annat hur stor plats cykeltrainern tar i rummet och hur mycket den låter. När du sedan har fått din Tacx Flow är det bara att börja njuta av din cykelträning utan att lämna hemmet! Med Tacx Flow kan du uppleva cykelglädje året om!


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
Everyday we get more people on bikes