• SNABBA LEVERANSER
  • BETALA ENKELT MED KLARNA
  • VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR
0
Önskelista
0
Varukorg

Navigera lättare med Garmin Edge

Varför köpa en cykeldator när man har en smart telefon? 

Många gånger räcker det med en mobiltelefon eller en billigare cykeldator för att täcka dina behov för navigering. Men kanske är du trött på att cykla vilse eller att förlita dig på telefonen för navigering, och redo att konvertera till en pålitlig cykeldator? Då kommer de högkvalitativa datorerna i Garmin Edge-serien att vara något för dig. En serie som har flera olika modeller för varje önskemål och behov.

Med en Garmin-dator på din cykel är du nämligen fullt utrustad för alla äventyr då Edge-datorerna kan göra så mycket mer än att ”bara” navigera. Läs om vilka modeller som finns att välja bland, och hitta den modell som passar dig allra bäst.

Se alla cykeldatorer från Garmin här

Att tänka på om du navigerar med telefonen

Om du främst vill ta dig från A till B, cyklar enstaka gånger eller främst kortare sträckor, räcker det fint att använda en navigeringsapp såsom komoot i din telefon. Väljer du telefonen finns det dock några viktiga saker att tänka på:

  • Att navigera med telefonen slukar snabbt upp telefonens batteriresurser
  • Mobiltelefonens display är mer känslig för solljus, och erbjuder inte samma höga läsbarhet som cykeldatorer
  • Vill du samla in data, eller få information om exempelvis hälso- och träningsstatus, väder eller elcykelns prestanda, måste du installera flera appar på din telefon. Appar som inte interagerar med navigeringsappen. Använder du en cykeldator får istället all information och data samlat på ett och samma ställe.
  • För att skydda din telefon mot väder och skador behöver du ett robust skal, och dessutom en hållare som fäster din telefon på styret. Extra kostnader som du kan undvika med en cykeldator då de vanligtvis ingår i köpet.

Om Garmin och Edge-serien

Garmin är marknadsledande för navigeringssystem med GPS inom fordons-, flyg-, marin-, frilufts- och sportsektorerna. Företaget grundades år 1989 och har sitt operativa huvudkontor i Kansas, USA och sitt huvudkontor i Schaffhausen, Schweiz.

Vad gäller specifikt cykelnavigering har Garmin utvecklat Edge-serien. En serie som för närvarande har följande högkvalitativa cykeldatorer på marknaden: 530, 540 (Solar), 830, 840 (Solar), 1030 Plus, 1040 (Solar), och Explore 2 (Power).

Som du kan gissa från numreringen är 40-modellerna efterföljare till 30-modellerna. I tabellen längre ner i denna guide kan du se vilka mått och funktioner 40-modellerna har, och hur 500-, 800-, 1000-och Edge Explore-modellerna skiljer sig åt. En hint är att de modeller med högre siffror (500 och 1000), är de mer kraftfulla och funktionella cykeldatorerna från Garmin, och att samtliga modeller skiljer sig åt vad gäller både pris och utbud av funktioner.

Viktiga funktioner hos Garmin Edge

Cykeldatorerna Garmin Edge är bland de mest komplexa, men också de mest kraftfulla på marknaden. Du får många möjligheter att anpassa enheten efter dina behov, och det är definitivt värt att använda den fullt ut. Här följer en samling av de allra viktigaste funktionerna som alla Edge-modeller har gemensamt.


Garmin Connect-appen och nya uppdateringar

Det är inte bara hårdvaran som bidrar till en användarvänlig enhet, det gör också den medföljande appen som du använder för att hantera data, ställa in enheten och planera rutter. Garmin har skapat ett unikt system med den egenutvecklade Garmin Connect-appen för stationära och mobila enheter, och som alla Garmin-enheter är anslutna till.

Har du exempelvis en löparklocka från Garmin kan du i appen samla in tränings- och hälsodata från klockan. Du kan dessutom få träningsförslag eller planera egna träningspass och överföra dem till löparklockan och/eller cykeldatorn. Extra bonus är att du kan ta del av ett Garmin-community och få kontakt med andra användare.

Garmin Connect IQ store och appar från tredje part

I Connect IQ Store kan du ladda ner appar från tredje part som är kompatibla med alla Garmin-enheter. Då får du möjlighet att fortsätta planera dina rutter i komoot-appen, ladda upp dina rutter till Strava och skapa träningsplaner via TrainingPeaks.

Du får dessutom möjlighet att justera displaydesign och andra funktioner i din Garmin-enhet genom IQ Store, och optimera den efter dina behov och önskemål. De funktioner du kan välja på beror dock på vilken enhet du har, där exempelvis Edge Explore har begränsade tränings- och datafunktioner.


Nya uppdateringar

Dags att uppdatera din cykeldator? Lätt ordnat i Connect-appen när det är mindre uppdateringar, eller via kabel till datorn och programvaran Garmin Express när det gäller större uppdateringar såsom kartor eller firmware. På så sätt kan du även uppdatera äldre enheter, såsom 30-serien, med nya funktioner. Förutsatt att hårdvaran tillåter det.

Navigering, satelliter och andra enheter

Att navigera med en cykeldator från Garmin blir tillförlitligt med hjälp av vägbeskrivningar och akustiska signaler, och att spåra din rutt blir möjligt med hjälp av GPS-, GLONASS- och Galileo-systemen. Det finns dessutom en barometrisk höjdmätare och du kan ställa in omdirigering om du avviker från rutten. Vid behov kan du stänga av alla funktioner och signaler om de stör dig eller om du vill spara på batteriet.


Träningskontroll och analys

30- och 40-serierna erbjuder inbyggda analysverktyg för den ambitiösa cyklisten – VO2max-information, träningsintensitet, återhämtningsbehov, och värme- och höjdacklimatisering. För dig som cyklar mountainbike hittar du MTB Dynamics-funktionen med mätvärden som airtime, grit och flow som får offroad-entusiasternas hjärtan att slå snabbare.

Kompatibilitet med elcyklar

Sist men inte minst är alla Garmin-enheter vi nämner i denna guide kompatibla med elcyklar via ANT+ och har en direktanslutning till Shimano Steps-systemet. Smart sak för att få information om batterinivå, växelval och mycket mer.


Sensorer och mätare

När det gäller anslutningsmöjligheter gör standarder som Bluetooth, ANT+ och Wi-Fi att du kan para ihop enheter såsom pulsmätare, kadens- och hastighetssensorer, Garmin Varia cykelradar och Garmin-klockor med din cykeldator. Garmin erbjuder sina cykeldatorer som fristående enheter eller som paket med puls-, kadens- och hastighetsmätare.

Dessa enheter och deras fästen kan du köpa separat och behöver inte komma från Garmin så länge de är kompatibla med Garmin. Och har du elektroniska växlar kan du para ihop dem med Garmins 30- och 40-modeller.

Batteri, vattentäthet och säkerhetsfunktioner

Ju fler enheter du kopplar ihop desto mer förbrukar du av batteriet, men Garmin-enheter i 30- och 40-serien har som tur är lång batteritid. Det finns dessutom ett energisparläge och enkla knep för att spara på batteriet.

Alla Garmins cykeldatorer är vattentäta med en IP-klassning på IPX7. En nivå som indikerar ett skydd mot vatten på en meters djup i upp till 30 minuter, och att enheten därmed står pall mot stänkvatten, regn och snö. Garmin erbjuder dessutom en mängd säkerhetsfunktioner från stöldlarm till händelsedetektering, smarta meddelanden och live tracking.


Rutter, kartor och appar för din körstil

Garmins kartmaterial baseras på OSM-kartor (Open Street Maps), vilket är fallet med många GPS-enheter. Det fina med Garmin är att de låter dig lägga till ytterligare, vanligtvis kostnadsfria, OSM-kartor från tredjepartsleverantörer.

Om du vill skapa en rutt kan du göra det via Garmins planeringsprogram i Connect-appen eller direkt på cykeldatorn. De förinstallerade kartorna ger dig ruttförslag från platsen du är på, möjligheten att söka efter intressepunkter (POI) och att navigera direkt tillbaka till start om du vill/behöver avbryta en tur. Allt detta kan du göra utan att behöva ansluta cykeldatorn till din telefon. Det har alltid varit möjligt att göra inställningar direkt i Garmins cykeldatorer, något som vanligtvis inte är möjligt med enheter från andra märken.

En smart detalj är hur du kan skapa en separat profil för var och en av dina cyklar och tilldela den en specifik körstil. När du sen skapar din rutt finns det kartinformation baserad på den typ av cykling du gör – med Garmin Trailforks-appen får du till exempel speciell terränginformation, och med den interna Trendline Popularity Routing väljer enheten de vägar och stigar som cyklister oftast väljer.


Uppgradering och uppdateringar

Hierarkin för Garmin-enheter är ganska logisk. 1000-serien är flaggskeppet som får de nyaste funktionerna först, följt av 500- och 800-serierna och (i begränsad utsträckning) Explore. Ibland gör Garmin en lansering av enheter som fått delvis uppdatering av nya funktioner och egenskaper. De enheterna får ordet ”Plus” i sin titel, till exempel Edge 1030 Plus.

Istället för att investera i en helt ny cykeldator räcker det många gånger med att uppdatera programvaran (firmware) i den cykeldator du redan har. Det innebär att äldre modeller kan få helt nya funktioner. Andra gånger kan Garmin ha gjort uppdateringar på modeller sedan de lämnade fabriken och under tiden de befann sig hos återförsäljaren. Då kan du uppdatera din cykeldator det första du gör för att ta del av de allra senaste funktionerna.

Vad är nytt i 40-serien?

En av de största framgångarna med 40-serien är den förlängda batteritiden som i genomsnitt har ökat med 30 %. Alla 40-modeller finns dessutom i en Solar-version med ett solcellssystem, vilket gör att du kan minska batteriförbrukningen och förlänga batteritiden medan du cyklar.

På cykeldatorer från Garmin finns de globala satellitsystemen GPS, GLONASS och GALILEO. System som gör det möjligt att spåra din rutt också på problematiska platser såsom trånga dalgångar. En extra bonus i 40-serien är det integrerade GNSS-systemet, gyroskopet och magnetometern som ger ännu bättre spårning av din rutt och fastställande av din position.

Något som följer med från 30-serien är Climb Pro-funktionen som ger dig detaljerad information om kommande stigningar – såsom lutning, återstående sträcka och höjdmeter. Vad som är nytt i 40-serien är att du kan få all denna information även om du inte har laddat ner en specifik rutt för området du är i. Det räcker med att du närmar dig stigningen så får du informationen automatiskt.

I 40-serien har Garmin gått ett steg längre vad gäller möjligheten att analysera och hålla koll på din uthållighet och kroppsstatus. Detta med hjälp av Power Guide-funktionen som hjälper dig att hantera dina ansträngningar, hitta den optimala effekten för din kropp och rutt, och se din uthållighet i realtid så du vet hur länge du kan pressa dig själv. Allt som behövs är en wattmätare på din cykel.

Vad gäller Edge Explore 2 har den ett större fokus på navigering. Något som innebär att just nämnda verktyg och funktioner för träningsdata och analys endast är tillgängliga i begränsad omfattning.

Garmin Edge under lupp

Alla Garmin Edge-enheter som nämns här är högkvalitativa, toppmoderna GPS-cykeldatorer. De skiljer sig endast åt vad gäller mått, användarvänlighet och funktionsutbud.

GARMIN EDGE 540 (SOLAR)

540-modellen är den minsta och lättaste enheten i denna serie. Den har alla de nya och beprövade tränings- och navigeringsfunktionerna som vi nämnt ovan. Internminnet på 16 GB är dock för närvarande ett av de mindre och enheten kan du "bara" manövrera via knappar. Något som däremot är en fördel på vintern med tjocka handskar eller i kraftigt regn.

Den har å andra sidan en imponerande batteritid på upp till 26 h (i energisparläge), och Solar-versionen kan du använda i upp till 32 h tack vara det inbyggda ”Power Glass”-glaset som konverterar solljus till att ladda batteriet.

GARMIN EDGE 840 (SOLAR)

840-modellen har många likheter med 540-modellen, men har två funktioner som kombinerar det bästa av två världar vad gäller användbarhet – knappar och en pekskärm (i jämförelse med Edge 830 som var en renodlad pekskärmsmodell).

Knappar är, som vi just nämnt, en fördel de gånger du bär handskar. Men under normala förhållanden är egentligen en pekskärm desto snabbare att använda. Skulle pekskärmen sen vara för snabb eller för långsam kan du enkelt justera skärmens känslighet, och skulle det regna kraftigt kan du låsa skärmen och främst scrolla mellan datasidorna.

Uppdateringar från 830-modellen är att displayen fått en helt ny teknik, och trots den jämförelsevis lilla skärmen är siffrorna desto större och lättare att läsa. I jämförelse med 540-modellen är batteritiden identisk och möjligheten att välja en Solar-version densamma. Skillnaden är att 840-modellen har ett större minne på 32 GB.

GARMIN EDGE 1040 (SOLAR)

Den största, mest kraftfulla och dyraste modellen i Garmin Edge-världen. Den har den överlägset längsta batteritiden med upp till 35 h, och i Solar-modellen upp till 45 h vid maximal användning. I det mest extrema energisparläget kan du få hela 90 h batteritid, eller 180 h på Solar-modellen. Imponerande batteritider andra tillverkare har svårt att leva upp till.

Storleken och designen av denna cykeldator påminner mer om en smarttelefon där du har en bra överblick över allt på pekskärmen och kan se tio datafält samtidigt om du vill. Internminnet är på 32 GB, och Solar-modellerna har 64 GB. Och givetvis har du alla tränings- och navigeringsfunktioner som hos Edge 540 och 840, och de funktioner som inte fanns när Garmin lanserade 1040-modellen kan du få tillgång till via uppdateringar av programvaran.

GARMIN EDGE EXPLORE 2 (POWER)

Edge Explore sticker ut något i jämförelse med de enheter vi nämnt här ovan. Modellnamnet Explore avslöjar att fokus här är mer på navigering och touringcykling där du cyklar med väskor och packning. Navigeringsfunktionerna är desamma, men träningsfunktionerna är således begränsade till ett minimum. Och GNSS-spårningsfunktionen har Garmin skippat på denna modell.

Å andra sidan är Explore en bra kompromiss mellan vikt och mått då den är mindre och lägre än 1040, men större och tyngre än 540- och 840-modellen. Där denna allround-modell utmärker sig främst är vad gäller förhållandet mellan pris och prestanda.

I den efterföljande 2.0-versionen har Garmin förbättrat både batteritiden och minneskapaciteten. Du kan dessutom skapa tre olika profiler för landsvägs-, inomhus-, terrängcykling, eller flera andra typer av cykling. Har du en elcykel bör du hålla ögonen öppna för Power-versionen av Explore 2 som har en särskild hållare för strömförsörjningen.

I översiktstabellen kan du se alla nyckeltal för de modeller som nämns nedan.

Vilka är skillnaderna mellan Edge-modellerna?

Vilka fördelar finns med vilken modell? Vilka kriterier passar bäst in för dina behov och önskemål? I denna tabell har vi samlat all fakta du behöver för att enklast jämföra modellerna och välja den som passar dig allra bäst.

Garmin Edge 540 (Solar) 840 (Solar) 1040 (Solar) Explore 2 (Power)
Mått 57,8 x 85,1 x 19,6 mm 57,8 x 85,1 x 19,6 mm 59,3 x 117,6 x 20,0 mm 106,1 x 55,7 x 20,6 mm
Vikt 80,4 g
Solar: 84,9 g
84,8 g
Solar: 88,9 g
126 g
Solar: 133 g
104 g
Batteritid* ≤ 26 h

Solar: ≤ 32 h
≤ 26 h

Solar: ≤ 32 h
≤ 35 h

Solar: ≤ 45 h
≤ 16 h
Display Färgdisplay

Solar: Powerglass
Färgdisplay

Solar: Powerglass
Färgdisplay

Solar: Powerglass
Färgdisplay
Displaystorlek (diagonalt) 66 mm (2,6 tum) 66 mm (2,6 tum) 88,9 mm (3,5 tum) 76,2 mm (3 tum)
Displayupplösning 246 x 322 pixlar 246 x 322 pixlar 282 x 470 pixlar 240 x 400 pixlar
Manövrering Knappar Pekskärm + knappar Pekskärm Pekskärm
Satellitsystem GPS, GLONASS, Galileo, GNSS med flera band GPS, GLONASS, Galileo, GNSS med flera band GPS, GLONASS, Galileo, GNSS med flera band GPS, GLONASS, Galileo
Sensorer Barometrisk höjdmätare, magnetometer, gyroskop, givare för omgivande ljus Barometrisk höjdmätare, magnetometer, gyroskop, givare för omgivande ljus Barometrisk höjdmätare, magnetometer, gyroskop, givare för omgivande ljus Barometrisk höjdmätare
Kartor Förinstallerade cykelkartor från Garmin (basutbud) Förinstallerade cykelkartor från Garmin (utökat utbud) Förinstallerade cykelkartor från Garmin (utökat utbud) Förinstallerade cykelkartor från Garmin (basutbud)
Internminne 16 GB 32 GB 32 GB
Solar: 64 GB
16 GB
Anslutningar Bluetooth, ANT+, Wi-Fi Bluetooth, ANT+, Wi-Fi Bluetooth, ANT+, Wi-Fi Bluetooth, ANT+
Anslutningar
(hårdvara)
Effektmätare, pulsmätare, Garmin Varia Radar, Smarttrainer, elektronisk växling Effektmätare, pulsmätare, Garmin Varia Radar, Smarttrainer, elektronisk växling Effektmätare, pulsmätare, Garmin Varia Radar, Smarttrainer, elektronisk växling Effektmätare, pulsmätare, Garmin Varia Radar, Smarttrainer
Kompatibilitet (mjukvara) Connect IQ, iPhone, Android Connect IQ, iPhone, Android Connect IQ,
iPhone, Android
Connect IQ, iPhone, Android
Träning, planering, analys Träningsprogram, träningsmål, VO2Max, uthållighet, återhämtning,
ClimbPro,
MTB-dynamik, TrailForks
Träningsprogram, träningsmål, VO2Max, uthållighet, återhämtning,
ClimbPro,
MTB-dynamik, TrailForks
Träningsprogram, träningsmål, VO2Max, uthållighet, återhämtning,
ClimbPro,
MTB-dynamik, TrailForks
VO2Max, återhämtning, ClimbPro
Specialfunktioner (Group) LiveTrack, händelsedetektering, cykellarm, vädervarningar, smarta meddelanden (Group) LiveTrack, händelsedetektering, cykellarm, vädervarningar (Group) LiveTrack, händelsedetektering, cykellarm, vädervarningar (Group) LiveTrack, händelsedetektering, cykellarm, vädervarningar

Power: för elcyklar inkl. hållare
Målgrupp Landsvägscykling, MTB, gravel och touring med fokus på navigering, lätt vikt och träning Landsvägscykling, MTB, gravel och touring med fokus på navigering, lätt vikt och träning Biketouring/bikepacking, landsvägsctkling, MTB och gravel med fokus på navigering och träning Vardagscykling och kortare cykelresor på cykelvägnät med fokus på navigering
Fördelar/Nackdelar + liten, lätt
+ bra batteritid
- ingen pekskärm
+ liten, lätt
+ bra batteritid
+ stort internminne
+ pek
- och knappmanövrering
+ utmärkt batteritid
+ stort internminne
+ pekskärm
+ större skärm
- högre vikt, större mått
+ medelstor, medeltung
+ pris
+ pekskärm
- inget WLAN
- begränsade träningsfunktioner, analys, planering
- kortare batteritid
- utan elektronisk växling
- utan GNSS

*Batteritiden för varje modell avser energisparläget. Modellen 1040 kan användas i 90 h (eller 180 h med Solar-modellen) i det extrema energisparläget med alla sensorer anslutna. Läs mer på Garmin Support .

Garmin vs. Wahoo och Sigma Sport

Garmin Edge-enheterna är, utan tvekan, bland de dyraste på marknaden, men så är de också i en klass för sig vad gäller funktioner och de möjligheter som finns med Garmin Connect-appen. Garmin har gjort ett banbrytande arbete för att interagera och samordna funktionerna i Garmin Edge-modellerna, och passar därmed perfekt för dig som gillar att träna på ett strukturerat sätt. Om du däremot främst är intresserad av tillförlitlig navigering, användarvänlighet och ett prisvärt alternativ kommer konkurrenterna, såsom Wahoo och Sigma Sport, passa dig alldeles perfekt.

Wahoo

Wahoos senaste cykeldatorer är Elemnt Bolt v2 och Elemnt Roam v2, där den första är mest jämförbar med Edge 540 och den senare med Edge 840 när det gäller prestanda. Rent generellt är Wahoo-datorer väldigt intuitiva att använda och smidiga att integrera med appar från tredje part. Skillnaden mot Garmin är att Wahoos cykeldatorer endast går att ställa in via appen, att de endast har knappkontroller och att de inte är kompatibla med Shimano Steps.

Sigma Sport

Sigma Sport har för närvarande Rox 2.0 och Rox 4.0 på marknaden i kategorin cykeldatorer med hastighetsmätare och GPS-funktion. Med hjälp av Sigma Ride-appen får du funktioner såsom dataregistrering och analysmöjligheter, men även träningsfunktioner och möjligheten att ansluta till Strava och komoot. Det är heller inga problem att använda appen med elcyklar.

Dessa enheter kostar runt tusenlappen och kan bäst jämföras med Garmins Edge 130 Plus, som har en enkel navigering och begränsade träningsfunktioner. I jämförelse med ovan nämnda Garmin- och Wahoo-modeller finns det ingen kartnavigering på Rox 2.0 eller Rox 4.0, då Sigma Sport istället valt en praktisk vägbeskrivning. Önskar du kartnavigering får du satsa på premiummodellen Rox Evo 11.1 som ger möjlighet till kartnavigering i kombination med din smarttelefon.

Nyfiken på att veta mer? I vår guide kan du läsa mer om cykeldatorer och GPS-navigatorer

Slutsats och rekommendationer

Garmin-världen är komplex, men full av möjligheter då du får en uppsjö av funktioner. Funktioner som givetvis kostar en extra slant, och kanske att många funktioner känns överdrivna till en början när du främst önskar hjälp med att navigera. Men ju mer tid du spenderar på din cykel desto mer kommer du att uppskatta de många funktionerna Garmin erbjuder för att göra din cykelträning mer strukturerad.

En sak är säker, du får en cykeldator med ett batteri som aldrig kommer att svika dig. Och en enhet vars prestanda, som bygger på många års erfarenhet inom navigering och träning, gång på gång utmärker sig i tester gjorda i cykel- och friluftbranschen. Du kommer därmed garanterat att få glädje av din Garmin-dator under lång tid tack vara den höga kvalitén och de regelbundna programuppdateringarna, och därmed förändra hur och på vilket sätt du cyklar.

Frågan återstår, vilken Garmin Edge bör du satsa på?

  • Edge 40-serien – För dig som är ambitiös, tävlar, älskar statistik, vill träna på ett strukturerat sätt, ha en omfattande programvara för navigering och tillgång till de bästa kartorna och bästa möjliga satellitmottagning.
  • Edge 1040 – För dig som cyklar långt, deltar i 24-timmarslopp eller bikepacking-tävlingar som sträcker sig över flera dagar. Den stora displayen med pekskärmsfunktion är till din fördel, samt den långa batteritiden. Solar-modellen passar extra bra för dig.
  • Edge 840 – För dig som vill ha både knappar och pekskärm på din cykeldator.
  • Edge 540 – För dig som är minimalist och gramjägare, men inte vill tumma på kvalitén.
  • Edge Explore 2 – För dig som är nybörjare, cyklar elcykel eller kortare turer, och som söker en prisvärd och användarvänlig cykeldator främst för navigering.

Oavsett vilken modell du än väljer, inklusive den allra enklaste Explore 2, kommer du i början behöva vänja dig vid den och ställa in den efter dina behov. Men så snart du börjar använda den regelbundet kommer du inte vilja vara utan den.

Glöm tiden då du behövde stanna var och varannan kilometer, tiden med papperskartor som vinden tog tag i, och tiden med första generationens navigatorer med opålitliga satelliter och dåliga batteritider. Upptäck istället den pålitliga och uppdaterade teknik du hittar förpackad i små, eleganta Garmin-enheter. Enheter som hjälper dig följa rutter du själv skapat eller hämtat från andra, och som låter dig upptäcka nya platser nära ditt hem, eller på destinationer långt bort.

Upptäck alla cykeldatorer från Garmin

Populära enheter från Garmin Edge

-8%
Garmin Edge 540 Solar Black
3 790 kr
3 490 kr
Sänkt pris
-10%
Garmin Edge 1040 GPS
5 990 kr
5 390 kr
Sänkt pris
-7%
Garmin Edge 840 Black
4 890 kr
4 549 kr
Sänkt pris
-10%
Garmin Cykeldator Edge 530, Gps, Eu
2 490 kr
2 249 kr
Sänkt pris
Slut i lager
Se priset
Edge 1040 Bundle Gps
Se priset
Garmin Edge 1040 Solar GPS
-8%
Garmin Edge 840 Bundle Black
6 099 kr
5 599 kr
Sänkt pris
-11%
Garmin Cykeldator Edge 1050 Bundle GPS
10 099 kr
8 939 kr
Sänkt pris
-8%
Garmin Edge 840 Solar Black
6 090 kr
5 599 kr
Sänkt pris
Garmin Cykeldator Edge 130 Plus
2 028 kr
Slut i lager
Bikesterredaktionen 2024-03-11 14:20

Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan

Favoriter(0 artiklar)

Du har ännu inga favoriter
MENY