Leverans till:  Sverige
Handlar som: Privatkund (inkl. moms)Byt till företagskundLogga in

Kontrollera din beställning

Kundvagnen är tom

Fortsätt handla

BETALNING


Enkelt och Flexibelt. Med Bikester får du tillgång till mångsidiga betalningslösningar via Klarna. Välj bland direktbetalning, kreditkort, swish, faktura eller bekväma delbetalningsplaner.

Säker Online Handel. Din säkerhet är vår prioritet. Vår webbplats är skyddad med avancerad HTTPS-kryptering och stödjer 3D-Secure-verifiering.

LEVERANS


Snabb och Flexibel Leverans. Få dina varor levererade inom 1-5 arbetsdagar. Vi samarbetar med DHL, Bring, Early Bird och PostNord för ett brett utbud av leveransalternativ.

Snabb Och Fri Frakt Till Våra Partnerbutiker. Hos Bikester erbjuder vi ett brett utbud av partnerbutiker för att ge dig som kund så många och smidiga alternativ som möjligt för att ta emot din beställning.

Enkel Retur. Ändrade planer? Vi erbjuder 60 dagars returperiod. Produkten bör returneras i sitt ursprungliga skick. Returkostnaden hanteras av kunden.

KUNDSERVICE


Vi finns här för dig. Vårt kundservice team är alltid redo att hjälpa dig. Vi följer ARN:s riktlinjer och EU:s tvistlösningsplattform för att lösa eventuella tvister.

Kontakta Oss:

[email protected]