För kallt för att cykla? | Med rätt kläder håller du värmen
30 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt över 750 kr
VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR
Cykelbutik online

Sugoi

2 Produkter
Filter
Återställ

Färger

 • röd
 • svart

Pris

kr
till
kr

Genomsnittsbetyg

 • 1
Sortera
Bästsäljare Nyheter Rekommenderade produkter Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Sugoi
Sugoi - Formade av naturen
Sugois produktdesigns har formats av deras omgivning. Och inspirerande omgivning finns det gott om i British Columbia, Kanada där Sugoi har haft sin bas sedan deras skapande. Det finns gott om berg och dalar för att kunna testa sig fram i, och den fantastiska naturen ger deras löp- och cykelkläder fullt förberedda på allt från stekheta sommardagar till regnskog och stigar.
Kategorier
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Rekommenderade produkter Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Sugoi Evo-X Jersey Herr black black
Sugoi
Evo-X Jersey Herr black
729 kr 289 kr
- 60 %
 • Versioner: S
Sugoi Evo-X Jersey Herr black
Sugoi RS Training Jersey Dam pink pink
Sugoi
RS Training Jersey Dam pink
829 kr 459 kr
- 45 %
 • Versioner: L
Sugoi RS Training Jersey Dam pink
Ytterligare information

Få en bättre cykelupplevelse med SUGOI cykelkläder - köp dem på Bikester.se

När det gäller att uppnå en så bra cykelupplevelse som möjligt har vi på Bikester.se samlat de märken och produkter vi vet gör stor skillnad. SUGOI är ett av dessa då detta märke har många olika plagg speciellt utvecklade för att optimera cykelturen. De cykelkläder SUGOI tillverkar är både innovativa och snygga och är ett av de mest omtyckta märkena på marknaden. Här på Bikester hittar du många av detta företags produkter vilket innebär att alla cyklister kan hitta något som passar. Sugoi cykelkläder

Smarta funktionskläder från topp till tå

Vill du vara säker på att få kvalitativa funktionskläder som håller vad de lovar bör du ta dig en titt på SUGOI:s sortiment. Här finns nämligen alla olika typer av plagg för cyklisten, vilket innebär allt från strumpor och mössor till cykelbyxor och jackor. Alltså kan du klä dig från topp till tå med kläder av märket SUGOI. Genom att köpa kläder från ett och samma märke är det ibland lättare att kombinera dessa, plus att det är lättare att komma ihåg hur du bäst tar hand om plaggen och vilken funktion dessa har. Då SUGOI har alla typer av funktionskläder för cyklister behöver du inte leta runt på andra ställen för att hitta det du behöver. Förutom kläder för cyklister tillverkar företaget även funktionella plagg för löpare och triathlonutövare. Den teknologi som ligger bakom plaggen har gjort att de kläder som tillverkas kan hjälpa idrottare inom olika grenar att få ut det mesta av sin träning. SUGOI är ett företag som hela tiden levererar nyheter och ser till att erbjuda det bästa på marknaden. Här på vår hemsida kan du hitta många av SUGOI:s snygga och funktionella kläder, såsom:

 • Jackor
 • Trikåer
 • Cykelbyxor
 • Shorts
 • Triathlonkläder
 • Handskar
För att kunna cykla så snabbt som möjligt och därmed uppnå så lite vindmotstånd som möjligt är det viktigt att använda sig av kroppsnära kläder, men detta är inte det enda kriteriet för att det ska gå fortare framåt. Det är även viktigt att dessa kroppsnära kläder är gjorda av ett visst material som både andas och håller värmen, alternativt kyler av, medan man cyklar. Detta är såklart SUGOI högst medvetna om och lägger mycket forskning vid. Även om det kan kännas som om det ultimata funktionsplagget redan är skapat, har erfarenhet och tid visat att det alltid går att förbättra detta. För det otränade ögat kanske det inte är någon större skillnad på plagg och plagg, men för de som använder och verkligen utmanar dessa är skillnaden oftast stor. När det gäller fartsporter kan det handla om sekunder och minuter, och till och med mer än så i slutändan. Därför är det viktigt att kläderna håller cyklisten i ett så balanserat tillstånd som möjligt under färden.

Fantastiska SUGOI!

Även om företaget är kanadensiskt har de anammat det japanska ordet ”sugoi” som betyder ”otroligt” eller ”fantastiskt”. När företaget startades 1987 var de allra flesta funktionsplaggen tillverkade i Japan eller Europa, vilket fick tävlingscyklisten David Hollands och modestudenten Carol Prantner att bestämma sig för att skapa denna typ av plagg i sitt hemland Kanada. De första produkterna som företaget satsade på var cykelbyxor då de ansåg att dessa inte gick att finna lokalt och att det fanns en hel del att göra när det gällde utveckling av funktionella och snygga cykelbyxor. Så fort dessa kommit ut på marknaden blev intresset stort – från både atleter och konkurrenter. Det var dessa plagg som kom att bli startskottet för den växande popularitet företaget senare skulle komma att uppnå. Numera tillverkar SUGOI hundratals olika produkter för aktiva atleter och kan idag erbjuda allt som kan behövas för cykelturen eller löprundan.

SUGOI håller dig sval

Det kan tyckas märkligt, men faktum är att det ibland lönar att ta på sig och inte ta av sig när man vill kylas ner. I alla fall om det är SUGOI:s ”Icefil”-plagg vi talar om. Med hjälp av den så kallade cooling-tekniken har SUGOI tagit fram arm, knä- och benkylare, mössor samt tröjor och shorts som alltså kyler ner kroppen på ett effektivt sätt. Dessa plagg är oumbärliga vid motion i varma temperaturer eller då man vet med sig att man oftast blir överhettad vid hård träning. För att du inte ska ta fel på vilka plagg som är till för att hålla dig varm och vilka som är ämnade att kyla ner är de sistnämnda vita som snö, vilket kan göra det enklare att associera dem med kyla. SUGOI lämnar inget åt slumpen och arbetar hela tiden för att komma fram till ännu fler revolutionerande lösningar så att du som cyklar eller springer kan göra detta utan några som helst besvär.

Inte bara för fartentusiaster

Även om en hel del av de kläder SUGOI tillverkar är ämnade för cykelgrenar där fart är det viktigaste, finns det även andra typer av plagg som passar den som cyklar på ett mer traditionellt sätt där det viktigaste är att ta sig från A till B, eller att upptäcka nya spännande vägar ute i skog och mark. Alltså finns det många användbara plagg även för denna typ av cyklist. Kolla gärna in vårt breda utbud av SUGOI:s produkter här på Bikester.se. Här kan alla typer av cyklister hitta snygga och funktionella kläder som passar. Skulle du ändå ångra ditt köp har du 100 dagars öppet köp hos oss. På så sätt är det enkelt att beställa hem och prova det plagg som verkar intressant. Skulle det inte passa går det bra att byta mot en annan storlek eller modell, eller få pengarna tillbaka.

Denna webbplats använder cookies och pixeltaggar för att förbättra dess funktionalitet och för att ge dig personligt anpassad reklam, t.ex. på sociala medieplattformar. Se vår integritetspolicy. För mer information – i synnerhet; om hur du förhindrar lagring av cookies och spårning av pixeltaggar på din enhet i framtiden. Jag godkänner