30 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt över 750 kr
VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR
Cykelbutik online

VARFÖR SPONSRAR VI ÄVENTYR?

Vi på Bikester förstår helt och hållet din längtan efter frihet och nya äventyr. För oss är det viktigt att stötta personer som dig med den bästa möjliga utrustningen. Vi vet precis som du, att rätt utrustning är avgörande oavsett om det gäller landsväg, gravel eller mountainbike.

Vi har en stark passion för äventyr vilket vi gärna visar genom att stödja evenemang, projekt och atleter som vi tycker gör något utöver det vanliga. På följande sidor presenterar vi ett urval av dessa.


DEFINITIONEN AV #ULTIMATEADVENTURE
När var ditt senaste äventyr? Vi begav oss nyligen till Norge och cruisade runt i fjordarna med båt. Det kanske inte låter som mycket av ett äventyr för en MTB:are som dig? Lugn kompis, det var så mycket mer än så! Det har bara gått några dagar sedan vi landat från vår episka cykelresa. Minnena är fortfarande färska och intrycken har inte riktigt lagt sig än, men en sak är redan säker – Det var en MTB-drömresa som vi alla kommer minnas en lång tid framöver.

GENOM VILDA VÄSTERN PÅ CYKEL
Vem har som barn inte drömt om att få vara bland de karaktäristiskt röda stenarna där så många filmer och böcker har utspelat sig. Dessa minnen från barndomen väcktes till liv medan jag var i Arizona och Utah. Även om det vilda västern tillhör det förflutna och filmvärlden så låg det verkligen nära till hands att låta fantasin flöda i det storslagna landskapet. Så, på cyklar istället för hästar och på jakt efter äventyr snarare än boskap, cyklade vi under en månads tid genom dessa två stater och njöt av atmosfären i ett mer modernt vilda västern.

HUR BLIR JAG SPONSRAD?

Om du planerar ett stort äventyr och behöver stöd, hör av dig till oss och berätta om dig själv och ditt projekt.

Vänligen skicka din förfrågan på engelska till sponsoring@bikester.com.