Cykelbutik online
Bike Friday - upp till -70% | Endast 26-29 November
30 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt över 750 kr 6, Cyklar 249 kr
VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Slime

2 Produkter
Filter
Återställ

Färger

  • svart

Pris

kr
till
kr

Genomsnittsbetyg

  • 1
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Kategorier
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Slime Smart Tube Slang 27.5"
Slime Smart Tube Slang 27.5"
Bike Friday Deal
Slime
Smart Tube Slang 27.5"
109 kr 85 kr
- 22 %
Snabb leverans tillgänglig
  • Versioner: Sclaverand (SV 48mm)
Slime Smart Tube Tube 29"
Slime Smart Tube Tube 29"
Bike Friday Deal
Slime
Smart Tube Tube 29"
119 kr 115 kr
Snabb leverans tillgänglig
  • Versioner: Sclaverand (SV 48mm)

Slime – världsledande inom däckvård - köp på Bikester.se

Slime är ett företag som grundades 1989 och som är absolut världsledande när det kommer till däckvård. Det innebär att de producerar produkter som hjälper dig att blåsa upp, se efter och laga din cykels däck. Sedan starten har företaget vuxit snabbt och deras produkter säljs idag i över 80 av världens länder. Detta gör företaget till en jätte på marknaden för däckprodukter. Förutom att Slime lägger stort fokus på förnyelse och innovation har företaget även som målsättning att minska sin miljöpåverkan i så stor utsträckning som det bara är möjligt. Inom denna målsättning ryms också säkerheten för användaren. Som cyklist i någon form, vare sig du tävlar på professionell nivå eller bara är en glad fritidscyklist, så kommer du förr eller senare att bli tvungen att använda någon av detta företags produkter. Slime däckvård

Cykelprodukter från Slime

Slime tillverkar inte enbart däckvårdsprodukter för cyklar, utan även för bilar och motorcyklar och andra däckförsedda fordon. Men i genomgången som följer nedan kommer texten endast att fokusera på de produkter som är speciellt riktade mot cyklister. Dessa återfinns inom en rad olika kategorier enligt följande uppdelning:

  • Däckpumpar
  • Repareringskit
  • Tryckluftsmätare
  • Däcklappar för reparering
  • Andra däcktätningslösningar
Till att börja med så erbjuder Slime några olika däckpumpar som garanterar att du får ditt däck uppblåst både snabbt och hinderfritt. Att ha en bra pump är en nödvändighet om du är en frekvent cyklist. Att ha ett välpumpat däck ökar din kontroll över cykeln och bidrar således till att du kan cykla säkrare. Med sin pump All Purpose Inflator erbjuder Slime en otroligt mångsidig pump som inte enbart behöver användas till cykeln, utan även fungerar bra till andra däck och uppblåsbara produkter såsom luftmadrasser. Pumpen är försedd med LED-ljus som på ett smidigt sätt signalerar när trycket är tillräckligt. Denna pump drivs av en motor som via en adapter kopplas in i vägguttaget i din bostad eller i ditt garage. För att sedan försäkra dig om att du har rätt tryck i däcket, om du inte har en pump med en inbyggd lufttrycksmätare, säljer Slime även sådana mätare separat i två varianter. Den ena är en enkel analog mätare, medan den andra, som går under namnet Digital Tire Presta Gauge är en digital sådan som är mer avancerad och precis. Men de produkter som Slime har gjort sig mest kända för är sina lösningar för att reparera trasiga däck och slangar. Ett exempel är deras standardkit som innehåller allt du behöver för att smidigt kunna laga ditt punkterade däck var du än befinner dig. Förutom lappar och gummilim så ingår i kitet också sandpapper, vilket gör att du utan andra tillbehör är redo att laga hålet som ställt till det för dig och din cykel. Men varför vänta tills det att ditt däck redan är trasigt? Slime erbjuder nämligen även gummidäck som är fyllda med ett speciellt material vilket gör att du inte behöver oroa dig för punkteringar i upp till två år. Genom ett speciellt skum i dessa typer av däck så lagar däcket sig självt så fort en punktering uppstår. Dessa smarta däck kallas Slime Smart Tubes och har gjort märket vida känt i cykelvärlden. Genom att välja dessa typer av däck så finns det inte mycket som kan stoppa dig under din cykeltur. Ett annat alternativ om du inte hunnit skaffa dessa typer av självreparerande däck är att använda dig av deras produkt Tubeless Bicycle Sealant som du sprutar in i däcket och på så sätt får gör din punkterade cykel cykelduglig igen.

Historia och filosofi

Föreget Slime grundades 1989 då Steve Cegelski i sitt garage började blanda ihop olika vätskor som han hoppades skulle kunna täppa till håll i hans trasiga cykeldäck. Marknaden som företaget först av allt riktade in sig på var lokala mountainbike-åkare som ständigt råkade ut för punkteringar och som gladde sig över Cegelskis nya produkt. Redan på ett tidigt stadium riktade företaget in sig på att ha en miljövänlig profil och på detta sätt göra något positivt i en bransch som annars har en stark negativ miljöpåverkan. Som exempel så försöker de minimera antalet giftiga ämnen i deras olika produkter. Idag är företaget dock långt ifrån ett litet företag. Deras produkter finns i över 80 länder världen över, och de säljs hos över 50 000 olika återförsäljare. Detta gör Slime till den absolut största producenten av däckreparerande produkter på marknaden. Genom att välja deras produkter vet du att du alltid har en smidig lösning till hands om olyckan skulle vara framme. Vare sig du kört på en spik eller lite glassplitter så kan du enkelt och smidigt reparera däcket och fortsätta cykla. Och om du på det hela taget är trött på att få punktering så kan du alltid välja deras opunkterbara däck.

Garanti och service

När du handlar dina produkter från Slime hos Bikester.se medföljer ett öppet köp på 100 dagar vilket innebär att du kan få tillbaka dina pengar om du av någon anledning skulle ångra ditt köp. Det gäller dock att förpackningen är obruten samt att du sparat kvittot. Lycka till med dina produkter från Slime!