Nästa års nya cyklar | De första modellerna för 2021 i lager
Cykelbutik online

Skins A400

1 Produkt
Filter
Återställ

Märke

  • Skins 1

Färger

  • svart

Pris

kr
till
kr
Sortera
Bästsäljare Nyheter Rekommenderade produkter Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Kategorier
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Rekommenderade produkter Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Skins A400 Top Shortsleeve Women black/silver black/silver
Skins
A400 Top Shortsleeve Women black/silver
939 kr 619 kr
- 34 %
  • Versioner: XSH
Skins A400 Top Shortsleeve Women black/silver

Skins A400 - för löparen som vill ha det bästa

Om du springer mycket och vill ha funktionella och snygga löparkläder ska du absolut ta en titt på Skins A400. Det är löparkläder för den som vill ha det bästa och som vill få ut det mesta möjliga av sin löpning. Skins A400 hittar du här på Bikester tillsammans med andra sportkläder, cyklar och cykeltillbehör och mycket annat som den idrottsintresserade kan behöva. Skins historia började i Australien 1996 då fysiologen Brad Duffy ville öka sin egen prestationsförmåga och började anpassa träningskläderna till detta. Han utgick ifrån vetskapen om att ökad blodcirkulation ökar kroppens prestationsförmåga och tog fram så kallade kompressionskläder, det vill säga kläder som lindar in och stödjer kroppen som en andra hud, därav namnet Skins.

Kompression ger syresättning

Med ett rätt yttryck mot rätt muskelgrupp ökar blodgenomströmningen och därmed syreleveransen till musklerna, vilket ger många fördelar. Kläderna ska sitta åt lagom, inte för tight så de stoppar blodflödet men samtidigt tillräckligt åtsittande för att öka prestandan. Idag är Skins världsledande när det gäller sportkläder och de används av proffs och amatörer världen runt.Skins A400
Bikester erbjuder flera olika kläder från Skins A400:
  • Ärmlösa tröjor
  • Kortärmade tröjor
  • Långärmade tröjor
  • Korta tights
  • Långa tights
  • Och de finns i både herr- och dammodeller.

Funktionella löparkläder med många finesser

Satsa på Skins A400 och upptäck nyttan med kompressionsplagg när du springer. Forskningen har visat att blodgenomströmningen förbättras, vilket ökar musklernas syresättning. Risken för mjölksyra minskar, kroppens temperaturkontroll förbättras oavsett om det är varmt eller kallt, uthålligheten ökar, träningsvärken minskar och du återhämtar dig snabbare. Systemet kallas Dynamic Gradient Compression i serien Skins A400 och förbättrar prestationen. Det biomekaniska Memory MX-tyget är varpstickat i flera olika material, detta ger ingen naturlig stretch utan istället specifikt uträknade elasticitetsnivåer, vilket ger kontrollerad kompression samtidigt som du kan röra dig obehindrat. Du håller dig torr eftersom den så kallade wicking-teknologin transporterar bort fukten från huden till utsidan av tyget där den avdunstar. Skins A400 innehåller också finesser som UV-skydd och antibakteriell behandling. Kläderna kan alltså användas vid fysisk träning och vid återhämtning, men också på jobbet om du står och går mycket liksom på långresor för att undvika blodproppar i benen. De kan användas hela året. Skins A400 har även ett nytt revolutionerande storlekssystem som inte bara utgår från längd och vikt utan även kroppsform, allt för att du ska få ett träningsplagg som passar just dig perfekt.

Bikester - din butik på nätet

Köp Skins A400 och också passande löparskor här på Bikester. Det är lätt att beställa på nätet och tryggt att veta att returrätten är 100 dagar. Beställ redan idag så har du varorna inom några dagar och kan snart börja använda dina Skins A400 löparkläder och själv upptäcka alla fördelar!
Denna webbplats använder cookies och pixeltaggar för att förbättra dess funktionalitet och för att ge dig personligt anpassad reklam, t.ex. på sociala medieplattformar. Se vår integritetspolicy. För mer information – i synnerhet; om hur du förhindrar lagring av cookies och spårning av pixeltaggar på din enhet i framtiden. Jag godkänner