Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Företagskund

Skins A400

1 produkt
Kategorier
Pris i kr
Sortera
 
Sida 1 av
1

Skins A400 - för löparen som vill ha det bästa

Om du springer mycket och vill ha funktionella och snygga löparkläder ska du absolut ta en titt på Skins A400. Det är löparkläder för den som vill ha det bästa och som vill få ut det mesta möjliga av sin löpning. Skins A400 hittar du här på Bikester tillsammans med andra sportkläder, cyklar och cykeltillbehör och mycket annat som den idrottsintresserade kan behöva. Skins historia började i Australien 1996 då fysiologen Brad Duffy ville öka sin egen prestationsförmåga och började anpassa träningskläderna till detta. Han utgick ifrån vetskapen om att ökad blodcirkulation ökar kroppens prestationsförmåga och tog fram så kallade kompressionskläder, det vill säga kläder som lindar in och stödjer kroppen som en andra hud, därav namnet Skins.

Kompression ger syresättning

Med ett rätt yttryck mot rätt muskelgrupp ökar blodgenomströmningen och därmed syreleveransen till musklerna, vilket ger många fördelar. Kläderna ska sitta åt lagom, inte för tight så de stoppar blodflödet men samtidigt tillräckligt åtsittande för att öka prestandan. Idag är Skins världsledande när det gäller sportkläder och de används av proffs och amatörer världen runt.Skins A400
Bikester erbjuder flera olika kläder från Skins A400:
  • Ärmlösa tröjor
  • Kortärmade tröjor
  • Långärmade tröjor
  • Korta tights
  • Långa tights
  • Och de finns i både herr- och dammodeller.

Funktionella löparkläder med många finesser

Satsa på Skins A400 och upptäck nyttan med kompressionsplagg när du springer. Forskningen har visat att blodgenomströmningen förbättras, vilket ökar musklernas syresättning. Risken för mjölksyra minskar, kroppens temperaturkontroll förbättras oavsett om det är varmt eller kallt, uthålligheten ökar, träningsvärken minskar och du återhämtar dig snabbare. Systemet kallas Dynamic Gradient Compression i serien Skins A400 och förbättrar prestationen. Det biomekaniska Memory MX-tyget är varpstickat i flera olika material, detta ger ingen naturlig stretch utan istället specifikt uträknade elasticitetsnivåer, vilket ger kontrollerad kompression samtidigt som du kan röra dig obehindrat. Du håller dig torr eftersom den så kallade wicking-teknologin transporterar bort fukten från huden till utsidan av tyget där den avdunstar. Skins A400 innehåller också finesser som UV-skydd och antibakteriell behandling. Kläderna kan alltså användas vid fysisk träning och vid återhämtning, men också på jobbet om du står och går mycket liksom på långresor för att undvika blodproppar i benen. De kan användas hela året. Skins A400 har även ett nytt revolutionerande storlekssystem som inte bara utgår från längd och vikt utan även kroppsform, allt för att du ska få ett träningsplagg som passar just dig perfekt.

Bikester - din butik på nätet

Köp Skins A400 och också passande löparskor här på Bikester. Det är lätt att beställa på nätet och tryggt att veta att returrätten är 100 dagar. Beställ redan idag så har du varorna inom några dagar och kan snart börja använda dina Skins A400 löparkläder och själv upptäcka alla fördelar!


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.