Cykelbutik online
Tillfälligt stängt - Vi bygger nytt för dig! Nyöppning 15:e mars med många spännande erbjudanden!
FRI RETUR
Fri frakt över 900 kr 6, Cyklar 299 kr
VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR
Tyvärr är den önskade produkten för närvarande slutsåld

SIGMA SPORT ROX 4.0 Set med cykeldator inkl. styrfäste + HR svart

ID: 1431558

Rek. 1 555 kr
895 kr
- 42 %
inkl. moms plus Leveranskostnad

Jag vill bli kontaktad när artikeln är tillgänglig.

Om varan inte dyker upp i lager igen inom 3 månader så kommer vi automatiskt radera din begäran.
FRI RETUR
Fri frakt över 900 kr 6, Cyklar 299 kr
VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Värt att veta

SIGMA SPORT ROX 4.0 Set med cykeldator inkl. styrfäste + HR svart (black)

Den här produktbeskrivningen är automatiskt översatt. Vi beklagar eventuella fel.

ROX 4.0 - GPS-cykeldator med höjdmätning
ROX 4.0 GPS-cykeldator stöder cyklisterna med sina 30 funktioner och sin användarvänlighet på cykelturen, så att de kan koncentrera sig på det väsentliga: Det är roligt att cykla. Den extra stora displayen visar tillförlitligt data som höjdprofil, hastighet, distans och träningstid. Navigationsinstruktioner och koppling till elcykeln och externa sensorer är en självklarhet för ROX 4.0 Bike Computer. Tack vare den kostnadsfria SIGMA RIDE-appen kan du när som helst spåra och analysera de aktuella riddata via SIGMA RIDE-appen på din smartphone.

Utmärkt skärm
Den kontrastrika displayen är mycket lätt att läsa, även under körning, tack vare den 2,4 tum stora diagonalen och de extra stora siffrorna. En speciell röd cirkel högst upp till höger på displayen har en färgad bakgrund och erbjuder cyklister en innovativ och spännande visning av sina träningsdata. I kombination med den kostnadsfria appen SIGMA RIDE för smarttelefoner kan individuella visningar ställas in med några få klick - upp till sex skärmar med tre värden vardera kan konfigureras. Aktuell hastighet och tid visas permanent på displayen.

Redo att åka iväg när som helst
ROX 4.0-cykeldatorn kan placeras direkt på styret med några få steg - utan kablar eller sensorer. Om du vill kan du koppla Rox 4.0 till ytterligare sensorer för att mäta hastighet, puls och kadens. Efter att ha slagit på bestämmer ROX 4.0 cyklistens position inom några sekunder med hjälp av GPS och GLONASS. I kombination med den intuitiva tre-knappars manövreringen kan cykelturen börja omedelbart.

Barometrisk höjdmätning
En verklig höjdpunkt i ROX 4.0 är den integrerade barometriska tryckgivaren. Med hjälp av denna barometriska mätning ger den cyklister tillförlitlig information om höjden, bestämmer lutningar och nedgångar och möjliggör på så sätt en exakt registrering av rutten. En grafisk höjdprofil kan också hämtas på ROX 4.0. Starthöjden i början av turen kan kalibreras automatiskt via GPS eller ställas in manuellt om så önskas.

Enkel navigering
ROX 4.0-cykeldatorn kan anslutas till komoot-appen på din smartphone. Komoot-appen skickar sedan vägbeskrivningar till ROX 4.0, så du kan helt enkelt lämna din smartphone i fickan under cykelturen. Vägbeskrivningen kan visas som en pil på displayen eller inom den så kallade röda cirkeln. Den färgade cirkeln på displayen räknar också ner avståndet till nästa sväng med hjälp av färgade staplar. Stängerna minskar ju närmare svängen cyklisten kommer. Antalet meter till nästa sväng visas också bredvid cirkeln.

Externa givare
Om du vill ha ännu mer data eller en ännu högre noggrannhet på dina värden kan du också koppla externa sensorer som hastighets-, hjärt- och kadenssensorer till ROX 4.0 tack vare ANT+ och BLE och ha alla data synliga om du vill.

E-bike redo
ROX 4.0 är förberedd för elcyklar och kan enkelt kopplas ihop med många elcyklar. GPS-cykeldatorn ansluts till det kompatibla elcykelsystemet och visar den aktuella stödnivån, batteristatusen, ljuset och andra data på displayen eller i den röda cirkeln.

Bekväm utvärdering av data
Med SIGMA RIDE-appen överförs träningsdata via BLE från ROX 4.0 till smarttelefonen och samlas in. De viktigaste uppgifterna och statistiken kan visas tydligt med färgade datafält, läsas på smarttelefonen när som helst och utvärderas bekvämt.

Flexibel montering
ROX 4.0 levereras med ett konventionellt GPS-styrfäste. Den här skivan monteras med kabelband antingen på cykelns styr eller styrstam och ROX 4.0 fästs genom att skruva fast den med ett klick.
Overclamp Butler finns i HR- och SENSOR-uppsättningen samt som tillbehör. Den möjliggör perfekt anpassning av ROX 4.0-cykeldatorn även med korta styrstammar. Datorhuvudet kan placeras centralt ovanför styret i höjd med styret. Butler passar styr med en diameter på 31,8 till 35 mm.

Detaljer

  • Dragkedja med vindskydd på insidan
  • Fästet för dämpare på trunnion
  • Vattentäthet: IPX7
  • Kashima belagd

En första anblick

Drifttid
Drifttid
25,00 h
Diagonal display
Diagonal display
2,40 Tum
Typ
Typ
Färgdisplay

På detaljnivå

Användningsområde
MTB Nybörjare/Touring, Cross Country/Långlopp, All mountain/Enduro, All-round / Nybörjare, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Landsväg, Cyclocross, Gravel, Endurance, Trekking, Cykelsemester, Cross, Cykelpendling, Stadscykling, Vardagscykling, Lifestyle / Single Speed, Urban, Pendling
Huvudinformation
Typ av enhet:
Ingen kartbild
Mått
Mått (B x H x D):
44,9 x 73,6 x 18,4
Vikt:
51,00 g
Skärm
Typ:
Färgdisplay
Diagonal display:
2,40 Tum
Upplösning:
59 x 23
Funktioner
Funktion:
Ljusfunktion, Navigering, GPS-funktion, Körstatistik
Distansmätning:
Totalt antal km
Hastighetmätningsfunktion:
Maxhastighet, Snitthastighet, Aktuell hastighet
Tidsfunktion:
Klocka
Antal träningsfunktioner:
6
Pulsmätning:
Pulsband, Snittpuls, Maxpuls, Puls i % av maxpuls
Höjdmätningsfunktion:
Aktuell höjd, Lutning i %, Grafer, Aktuell lutning
Kadens:
Uppgraderingsbar
Kadensfunktion:
Snittkadens, Maxkadens
Andra funktioner:
Aktuell temperatur, Total kaloriförbrukning, Smarta varningar
Egenskaper
Inklusive integrerad höjdmätare:
ja
Energiförsörjning
Batterityp:
Uppladdningsbart litiumjonbatteri
Strömkälla:
Laddningsbart
Drifttid:
25,00 h
Inkluderar
Inkluderar:
Stamhållare, Hjärtfrekvensmätare
Aktuell i vårt sortiment
2023
Produktnummer
1431558
EAN
4016224010622

Kundernas åsikter

4.7
11 Andra kunders omdömen
1 Stjärna
0
2 Stjärnor
0
3 Stjärnor
1
4 Stjärnor
1
5 Stjärnor
9
Vi gör ingen separat granskning av betyg för att kontrollera att betygen som visas faktiskt kommer från konsumenter. Alla som besöker vår webbplats kan skicka in recensioner för våra produkter. Inskickandet av recensioner är inte kopplat till ett användarkonto eller liknande. Alla recensioner sorteras genom ett automatiskt ordfilter för att undvika stötande ord, rasistiska eller sexistiska recensioner och recensioner med hyperlänkar. Vi granskar också manuellt inkommande recensioner för att kontrollera motsägelser och annat externt innehåll.
Rensa alla filter
SIGMA SPORT ROX 4.0 Set med cykeldator inkl. styrfäste + HR svart
David
Allt-i-ett-system
Översatt från Nederländska Tillbaka till originalspråk
älskar denna! Fungerar utmärkt med appen 👍🏻 + hjärtmonitorn jag älskar den
16.08.2022
SIGMA SPORT ROX 4.0 Set med cykeldator inkl. styrfäste + HR svart
Albrecht
Utmärkt batteritid
Översatt från Tyska Tillbaka till originalspråk
Äntligen en GPS-cykeldator som inte ger upp ens på maratonsträckor. Dessutom ett enastående pris-prestanda-förhållande. Sambandet med Komoot och dataexporten med Strava är också bra. Bara parning med bröstremmen visade sig vara ett spel av tålamod.
10.08.2022
SIGMA SPORT ROX 4.0 Set med cykeldator inkl. styrfäste + HR svart
Albrecht
Mycket bra batteritid
Översatt från Tyska Tillbaka till originalspråk
Äntligen en GPS-cykeldator som inte ger upp ens på maratonsträckor. Enastående valuta för pengarna. Bara kopplingen med bröstremmen fungerade inte direkt och visade sig vara en lek med tålamod.
10.08.2022