Cykelbutik online
Tillfälligt stängt - Vi bygger nytt för dig! Nyöppning 15:e mars med många spännande erbjudanden!
FRI RETUR
Fri frakt över 900 kr 6, Cyklar 299 kr
VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR
Tyvärr är den önskade produkten för närvarande slutsåld

SIGMA SPORT ROX 2.0 Cykeldator inkl. Butler GPS-fäste svart

ID: 1431546

Rek. 949 kr
525 kr
- 44 %
inkl. moms plus Leveranskostnad

Jag vill bli kontaktad när artikeln är tillgänglig.

Om varan inte dyker upp i lager igen inom 3 månader så kommer vi automatiskt radera din begäran.
FRI RETUR
Fri frakt över 900 kr 6, Cyklar 299 kr
VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Värt att veta

SIGMA SPORT ROX 2.0 Cykeldator inkl. Butler GPS-fäste svart (black)

Den här produktbeskrivningen är automatiskt översatt. Vi beklagar eventuella fel.

ROX 2.0 - rent körglädje med GPS
ROX 2.0 GPS-cykeldatorn är perfekt för alla de fritidscyklister som vill njuta av de viktigaste fördelarna med en GPS-cykeldator utan att lägga ut en förmögenhet. Den stora och lättlästa displayen i kombination med enkel användning gör den till en idealisk följeslagare för cykelturer. 14 funktioner som visning av hastighet, distans och träningstid, navigationsinstruktioner och koppling till elcykeln är inga problem för ROX 2.0-cykeldatorn. Tack vare den kostnadsfria SIGMA RIDE-appen kan du när som helst spåra och analysera de aktuella riddata via SIGMA RIDE-appen på din smartphone.

Stor display
ROX 2.0:s kontrastrika 2-tumsdisplay är mycket lätt att läsa även under körning tack vare sina dimensioner och extra stora siffror. En speciell röd cirkel högst upp till höger på displayen har en färgad bakgrund och erbjuder cyklister en innovativ och spännande visning av sina träningsdata. I kombination med den kostnadsfria appen SIGMA RIDE för smarttelefoner kan individuella visningar ställas in med några få klick - upp till sex skärmar med två värden vardera kan konfigureras. Den aktuella hastigheten och tiden visas permanent på displayen.

Redo att åka iväg när som helst
ROX 2.0-cykeldatorn placeras på styret med några få steg. Det finns inget behov av att montera kablar eller sensorer. När är påslagen bestämmer ROX 2.0 cyklistens position inom några sekunder med hjälp av GPS och GLONASS. I kombination med den intuitiva tvåknapparsmanövreringen kan cykelturen börja omedelbart.

Enkel cykelnavigering
ROX 2.0-cykeldatorn kan anslutas till komoot-appen på din smartphone. Komoot-appen skickar sedan vägbeskrivningar till ROX 2.0, som kan visas som en pil på displayen eller i den röda cirkeln. Den färgade cirkeln på displayen räknar ner avståndet till nästa sväng med hjälp av färgade staplar. Stängerna minskar ju närmare svängen cyklisten kommer. Antalet meter till nästa sväng visas också bredvid cirkeln.

E-bike redo
ROX 2.0 är förberedd för elcyklar och kan enkelt anslutas till många elcyklar. GPS-cykeldatorn ansluts till det kompatibla elcykelsystemet och visar den aktuella stödnivån, batteristatusen, ljuset och andra data på displayen eller i den röda cirkeln.

Smarta meddelanden
Smarta notifikationer kopplar cyklister till omvärlden även under cykelturen. Information om inkommande samtal och meddelanden på smarttelefonen visas på displayen.

Bekväm dataanalys
Med SIGMA RIDE-appen överförs träningsdata via BLE från ROX 2.0 till smarttelefonen och samlas in. De viktigaste uppgifterna och statistiken kan visas tydligt med färgade datafält, läsas snabbt på smarttelefonen och analyseras bekvämt.

Flexibel montering
ROX 2.0 levereras med ett konventionellt GPS-styrfäste. Den här skivan monteras med kabelband antingen på cykelns styr eller styrstam och ROX 2.0 fästs genom att skruva fast den med ett klick.
Overclamp Butler finns i TOP MOUNT-setet och som tillbehör. Den möjliggör perfekt anpassning av ROX 2.0-cykeldatorn även med korta styrstammar. Datorhuvudet kan placeras centralt ovanför styret i höjd med styret. Butler passar styr med en diameter på 31,8 till 35 mm.

Detaljer

  • Dragkedja med vindskydd på insidan
  • Fästet för dämpare på trunnion
  • Vattentäthet: IPX7
  • Kashima belagd

En första anblick

Drifttid
Drifttid
18,00 h
Diagonal display
Diagonal display
2,00 Tum
Typ
Typ
Färgdisplay

På detaljnivå

Användningsområde
All-round / Nybörjare, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Landsväg, Cyclocross, Gravel, Endurance, Trekking, Cykelsemester, Bikepacking, Cross, Vardagscykling, Lifestyle / Single Speed, Urban, Pendling
Huvudinformation
Typ av enhet:
Ingen kartbild
Mått
Mått (B x H x D):
44,2 x 65,9 x 17,8
Vikt:
39,00 g
Skärm
Typ:
Färgdisplay
Diagonal display:
2,00 Tum
Upplösning:
51x16
Funktioner
Funktion:
Ljusfunktion, GPS-funktion, Navigering, Sparfunktioner
Distansmätning:
Totalt antal km
Hastighetmätningsfunktion:
Aktuell hastighet, Snitthastighet, Maxhastighet
Tidsfunktion:
Klocka
Antal träningsfunktioner:
6
Kadens:
Ingen kadensmätning
Andra funktioner:
Smarta varningar
Energiförsörjning
Batterityp:
Uppladdningsbart litiumjonbatteri
Strömkälla:
Laddningsbart
Drifttid:
18,00 h
Inkluderar
Inkluderar:
Stamhållare
Aktuell i vårt sortiment
2023
Produktnummer
1431546
EAN
4016224010523

Kundernas åsikter

4.7
10 Andra kunders omdömen
1 Stjärna
0
2 Stjärnor
0
3 Stjärnor
1
4 Stjärnor
1
5 Stjärnor
8
Vi gör ingen separat granskning av betyg för att kontrollera att betygen som visas faktiskt kommer från konsumenter. Alla som besöker vår webbplats kan skicka in recensioner för våra produkter. Inskickandet av recensioner är inte kopplat till ett användarkonto eller liknande. Alla recensioner sorteras genom ett automatiskt ordfilter för att undvika stötande ord, rasistiska eller sexistiska recensioner och recensioner med hyperlänkar. Vi granskar också manuellt inkommande recensioner för att kontrollera motsägelser och annat externt innehåll.
Rensa alla filter
SIGMA SPORT ROX 2.0 Cykeldator inkl. Butler GPS-fäste svart
Christina
bra datorer
Översatt från Tyska Tillbaka till originalspråk
Det här är verkligen en fantastisk cykeldator! Stort tack till Sigma för denna fantastiska produkt
04.06.2023
SIGMA SPORT ROX 2.0 Cykeldator inkl. Butler GPS-fäste vit
Lasse
Billig GPS för träning
Köpte versionen med butler fäste, det var gigantiskt för mitt styre, fick använda hockey tejp för att öka omkrets på styret. Enheten som skickades mig hade en väldigt gammal firmware, vilket gjorde att manualen för att para ihop den med sigma ride appen inte stämde. Vid första åkturen tappade enheten gps signal flera gånger på 25 minuters åktur. Allt vägt tillsammans är det en ok gps utan att stå ut.
29.09.2022
SIGMA SPORT ROX 2.0 Cykeldator inkl. Butler GPS-fäste svart
martin
enkelt är bäst
Översatt från Tyska Tillbaka till originalspråk
Letade efter en cykeldator som var så enkel som möjligt. Rox2 är perfekt för mig. Hittills har GPS-signalen alltid varit bra, lätt att använda, och jag tycker också att SIGMA RIDE-appen är väldigt praktisk
22.09.2022