Cykelbutik online
Varma kläder för vintercykling
30 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt över 900 kr 6, Cyklar 299 kr
VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR
SIGG
Sigg
Dryckesflaskor som tål tuffa tag har många användningsområden. Siggs aluminiumflaskor tar hand om törstsläckaren för cyklisten, skolbarnen, energidrycken för sportaren, vattnet för vandraren och mycket mer. rnrnFöretaget som har funnits i 90 år har ett ambitiöst mål: att förbli bäst. Flaskorna är inte bara täta, lätta och slagtåliga. De har dessutom en design som väcker begär. Motiv och färger för alla smaker, och storlekar från 3 deciliter upp till en liter gör Sigg till favoriten framför andra.

Sigg

1 Produkt
Filter
Återställ

Färger

  • grön
  • svart

Pris

kr
till
kr
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Kategorier
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Sigg Viva Kids One Drinking Bottle 500ml Kids grön/svart
Sigg Viva Kids One Drinking Bottle 500ml Kids grön/svart grön/svart
Sigg
Viva Kids One Drinking Bottle 500ml Kids grön/svart
169 kr

Vattenflaskor från Sigg på Bikester.se

Det är alltid viktigt att tänka på vätskeintaget när man tränar, oavsett om man är atlet eller inte. Sigg är ett ledande varumärke inom vattenflaskmarknaden och cyklister älskar deras drickflaskors funktionalitet. En Sigg flaska är inte bara snygg utan är även producerad med ledning av den senaste teknologin för att värna om naturen så väl som för att leverera en säker produkt för slutkonsumenten. Sigg är ett Schweiziskt varumärke som funnits i mer än 100 år. Deras produktion och produkter är miljövänliga, vilket är någonting som är viktigt för företaget. De återvinner till exempel alla aluminiumrester som används i produktionen. Företaget har också en fabrik som är arbetsvänlig och erbjuder en säker miljö för de anställda.

En revolutionerande flaska utan farliga material

Företaget producerar sina flaskor genom att använda en hel bit aluminium. Denna produktionsprocess skapar en produkt som är tät och där risken för läckage är minimal. En flaska från Sigg är också extremt hållbar. Det inre lagret på flaskan är producerat med deras s.k. EcoCare material som gör att vätskan håller sig fräsch och så att du slipper metallsmaken som kan uppstå när flaskan är producerad av detta material. Flaskorna rymmer oftast en liter och ibland är de lite mindre, runt 0,6-0,7 liter. Företaget tillverkar även mindre flaskor för barn och dessa flaskor ligger på 0,4 liter. EcoCare är en sammansättning av ingredienser som inte är giftiga. Det tunna lagret består av material som bl.a. är BPA-fria. EcoCare, som du hittar inuti en flaska från Sigg, följer EU:s och FDA:s regler. Materialet är skapat för att förstärka produktens kvalité och konsumentupplevelsen. Sigg Online Shop

En effektiv flaska med olika flasktoppar

Det finns många olika typer av flaskor att välja mellan. En typ av deras flaskor har skruvkorkar och man dricker ur dessa på samma sätt man dricker ur de flesta vanliga vattenflaskor. En annan typ av flaskor från denna tillverkare har en topp med en form av sugrör samt är beskaffad med teknik som lättar på trycket när man dricker. Siggs Active Top Bottle-closure system gör det lättare för den aktive cyklisten att dricka utan att behöva lyfta eller luta flaskan. Sugrörstekniken gör också flaskan väldigt tät och håller vätskan inne även om man vänder upp och ner på den. Tekniken är utmärkt när man inte har möjlighet att stanna upp, skruva av korken och luta flaskan för att dricka. Företagets flaskor ämnar sig bäst för kalla och kolsyrade drycker men inte varma drycker. Vid intag av varma drycker så finns det risk för att man bränner sig. Det är inte rekommenderat att man använder flaskan för att lagra drycker. Istället är flaskan till för att användas vid aktiviteter där man kommer att dricka från flaskan inom några timmar. Genom att använda flaskan för omedelbara aktiviteter är det också enklare att hålla flaskan ren då den rensas regelbundet utan att en dryck står en längre tid.

Säkerhetsåtgärder för Siggs flaskor

Det finns en del saker att tänka på när man köper en Sigg flaska. När den används för första gången så är det viktigt att skölja ur den noggrant. Det är inte rekommenderat att använda flaskan för alkoholhaltiga drycker eller andra fermenterade drycker då dessa vätskor kan skapa ett för högt tryck inuti flaskan. Flaskan bör endast användas för drycker och inte andra vätskor. Värm inte drycker i flaskan genom att t.ex. sätta in den i mikrovågsugn. När man rensar insidan på flaskan så är det viktigt att inte använda en stålborste då detta kan förstöra materialet på insidan. Hos Bikester.se, som är en återförsäljare av Sigg-produkter, finns ett brett sortiment av Sigg flaskor som passar olika smaker och specifika behov. Flaskorna kommer i färgerna röd, vit och svart och det finns produkter för både vuxna och barn. Man kan välja mellan skruvkork och Siggs egna Active Top Bottle-closure system beroende på om man föredrar att kunna dricka i farten eller att dricka från flasköppningen. Hitta din egen favoritflaska hos Bikester.se:

  • Performance Green Dricksflaska metall 0.75L grön
  • nature Black Dricksflaska metall 0.6L svart
  • Performance Purple Dricksflaska metall 0.75L violett, lila
  • WMB Sports Rökig pärla Dricksflaska metall 0,75 l grå
  • WMB Sports Black Touch Dricksflaska metall 0,75 l svart
  • Dynamic Black Touch Dricksflaska metall 0.75L svart
  • Dynamic Red Touch Dricksflaska metall 0.75L röd
  • WMB Sports White Touch Dricksflaska metall 0,75 l vit