Cykelbutik online
Tillfälligt stängt - Vi bygger nytt för dig! Nyöppning 15:e mars med många spännande erbjudanden!
FRI RETUR
Fri frakt över 900 kr 6, Cyklar 299 kr
VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR
Tyvärr är den önskade produkten för närvarande slutsåld

Shimano GRX Di2 ST-RX815 Växel-/bromsreglage skivbroms vänster svart

ID: 1008026

Rek. 3 065 kr
2 015 kr
- 34 %
inkl. moms, Fri frakt

Jag vill bli kontaktad när artikeln är tillgänglig.

Om varan inte dyker upp i lager igen inom 3 månader så kommer vi automatiskt radera din begäran.
FRI RETUR
Fri frakt över 900 kr 6, Cyklar 299 kr
VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Värt att veta

Shimano GRX Di2 ST-RX815 Växel-/bromsreglage skivbroms vänster svart (black/anthracite)

SHIMANO GRX - Explore beyond
Utformad för turer på lite stökigare vägar, över grus och genom lera, så att du kan köra bekvämt, utan stress vart du än vill åka, samtidigt som du får en unik prestandakänsla. Den första komponentgruppen från Shimano utvecklade specifikt för gravel. Istället för att tala om för gravelcyklister vad de behöver, frågade Shimanos utvecklare dem vad de faktiskt vill ha. Shimano har tagit till sig två års feedback och tillbringat otaliga timmar med att prata med gravelentusiaster från hela världen. De åkte på jord- och grusvägar, smala stigar, korsade bäckar och bergspass för att få en uppfattning om hur ett gravel-komponentgrupp från skulle kunna se ut. Resultatet av alla dessa resor och den nya vänskapen i comunityt blev följande: Först Shimano Gravel Alliance och nu Shimano GRX - världens första komponentgrup med delar speciellt utvecklade för gravel.

Målet är inte att dominera gravel-scenen eller få den att byta riktning. Eller att uppfinna hjulet igen när det äntligen har fått fart på grusvägarna. Shimano ville helt enkelt ge dig och dina vänner friheten att cykla på era villkor med sin nya komponentgrupp och få ut det bästa av cyklingen. Och det är precis vad GRX gör.

Sist men inte minst föreställde sig Shimanos utvecklare GRX-komponentgruppen som skulle leverera toppprestanda för gravelracing och samtidigt erbjuda alternativ som gör det prisvärt för kostnadsmedvetna cyklister. Genom att sätta dessa designmål har Shimano utvecklat komponenter som också är lämpliga för cyklocross och besläktade cykeläventyr. Utan att längre dras med komplicerade lösningar eller kompromisser från varken MTB eller landsvägscykling. Enkelt uttryckt är Shimano GRX världens bästa sätt att röra sig fritt och upptäcka nytt territorium på din gruscykel.

E-TUBE
Tack vare “Plug & Play” kontakter i E-TUBE plattformen och D-FLY trådlös kommunikation, är det lättare än någonsin att kontrollera status och göra personliga inställningar för DI2- och Shimano STEPS- komponenter med en dator, platta eller smartphone. Programvaran möjliggör snabb felsökning som förenklar reparation och service. E-TUBE tillhandahåller visualisering av data i realtid från SHIMANO STEPS på din smartphone Funktioner som Shimano Synchronized Shift kan ändras via Bluetooth när du är ute på cykeln.

SEIS - SHIMANO ELECTRONIC INTELLIGENT SYSTEM
Ett innovativt datoriserat växelsystem baserat på DI2-konceptet. Den mekaniska växlingen är fortfarande byggd på den välbeprövade teknologin i Shimano Index System (SIS) men kontrollen är nu elektronisk.
SEIS-systemet har de senaste åren genomgått omfattande tester av professionella cyklister i regn, lera och kyla, över grus, kullerstenar och allt på en gång. Utan kablar påverkas systemet inte av smuts, slitage eller friktion i överföringen. Ett lätt knapptryck byter växel så oavsett hur utmattad du är har du alltid fullt fokus på att trampa med stadigt tag på styret. Dessutom kan extra reglage enkelt integreras och ge samma kontroll när du håller uppe på ett bockstyre eller ligger i aeroposition på en triathlonracer.

DCL – Broms och växel i ett reglage
Dual Control Lever - DCL ger full kontroll i ett reglage med intuitiv hantering. Förbättrad ergonomi höjer upplevelsen och cyklingen, antagligen mer än fler växelsteg skulle göra. Tekniken i det nya reglaget har stabiliteten hos MTB och verkar så lätt och precist att du kan växla både fram och bakdrev med bara ett finger. Detta är kärnan i Shimano Toltal Integration. men för att verkligen förstå vidden av det måste du prova själv.
DCL-reglagen från DURA-ACE, ULTEGRA och 105 har optimerats med bland annat lättare leder i mekanismen och integrerad kabeldragning. De kompakta komponenterna och minutiösa bearbetning resulterar i mycket hög precision.

REACH ADJUST
Reglaget har en justerbar broms / växelspak. Detta gör att handtaget kan anpassas efter storleken på förarens hand, körstil eller personliga preferenser.

SHIMANO SHADOW RD +
Med Shadow+ elimineras slag i kedjan i ojämn terräng. Det betyder mindre oljud och mindre risk att kedjan hoppar av. En mycket uppskattad funktion för 1x drivlinor.

Detaljer

 • Kompatibla bromsar: BR-RX810
 • Rec. bromsslang: SM-BH90-JK-SSR / anslutning för bromsslang: rak
 • Anslutningar för E-rör: 2 / Ingen anslutning för sprinteromkopplare
 • Med integrerad justering av greppets bredd och programmerbara växlingssteg
 • Upphöjt lock förhindrar feljustering och glidning
 • Införd tumme förhindrar att den glider uppåt
 • Anti-slipyta och beläggning på bromshandtaget
 • Förbättrad bromsprestanda
 • Högre bromshandtagsaxel och böjd bromshandtag
 • Förbättrat grepp och säkerhet i ojämn och brant terräng
 • Högre bromseffektivitet minskar tröttheten under långa resor
Visa alla modeller inom Shimano GRX -serien

En första anblick

Kompatibilitet vänster
Kompatibilitet vänster
---, 2-delad
Kompatibilitet höger
Kompatibilitet höger
---

På detaljnivå

Användningsområde
Landsväg, Cyclocross, Gravel, Endurance
Huvudinformation
Användningsområde:
Racer-/Stadscykel
Typ:
Dualcontrol
Växelreglage
Leveransomfattning:
Vänsterreglage
Kompatibilitet vänster:
---, 2-delad
Kompatibilitet höger:
---
Aktuell i vårt sortiment
2023
Produktnummer
1008026
EAN
4550170448547

Kundernas åsikter

Tyck till. Bli först med att betygsätta den här produkten.