Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

20% på alla FOCUS-cyklar - Endast i helgen | Code: FOCUS20

Företagskund

Serious

Serious Bear Peak Elcykel MTB Hardtail 27,5+" svart

ID: 727046
29 385 kr
23 075 kr
- 21%
inkl. skatt, Fri frakt
Beräkna ramstorlek | Geometri
Välj ramstorlek

Klicka på "Storlekstabell" för att hitta din rätta storlek.

Lägg till i önskelista
  • 40 000 produkter 500 märken
  • 100 dagars öppet köp, Fri retur
  • Fri frakt över 750 kr, cyklar över 4995 kr6
Produktbeskrivning

El-mountainbike för branta backar och svår terräng

Stark el-mountainbike som med enkelhet tar sig fram i annars svårforcerad terräng. Cykeln har en kraftfull Shimano E-8000-motor som drivs av ett batteri på 500 W vilket ger en lång räckvidd som öppnar för terrängturer med mycket frihet. Cykeln är baserad på en stadig och robust aluminiumram med trailgeometri och intern kabledragning som är väl skyddad från grenar och buskar längs med vägen. Cykeln har tre lägen som går att alternera beroende på vilket motstånd du möter vare sig det är branta uppförsbackar eller långa cross country leder på flack mark. De breda Schwalbe-däcken är grovt mönstrade och ger ett pålitligt grepp i tuff terräng. Serious Bear Peak är en flexbiel cykel som tar dig längre bort än någonsin till nya platser och naturupplevelser.

Detaljer

  • stark Shimano Steps 8000 mid-motor speciellt för mountainbikes
  • lätt aluminium ram med interna kablar
  • Lång räckvidd tack vare det kraftfulla litiumjonbatteriet med 500 Wh
  • Shimano SLX 11-delad drivlina
  • Bra framkomlighet tack vare det breda 27,5 + däcken
  • Slang: Swallow Freeride SV21F - 54 / 75-584
  • levereras med pedaler
Extra Information

10 års garanti

Ram

10 års garanti

Hos Bikester kommer alla VOTEC aluminiumramar, Serious, Vermont, Fixie och Ortler cyklar med 10 års ramgaranti (förutom VOTEC VRC modeller som har 6 års garanti). För hjul och andra komponenter som sitter på cykeln har du 2 års garanti, exkluderat slitdelar. Garantin gäller för alla modeller från 2013 och framåt. Vid ett garantiärende får du produkten lagad eller utbytt mot en likvärdig modell. Kostnader för transport och installation är inte inkluderat. Garantiärenden gäller inte för slitage och skador som orsakats av felaktig användning samt om du har modifierat ramen.

Räckvidd

Hur många kilometer räcker mitt batteri? Kommer jag få ut 50 kilometer på en laddning eller till och med 120? För en elcyklist är detta viktig information och tillverkarna gör sitt bästa för att uppskatta och ange den verkliga intervallen för hur långt du kommer på ett fulladdat batteri. I praktiken beror maxräckvidden på många faktorer; Förutom själva motorn spelar såklart energiinnehållet roll (400 eller 500 Wh). Sedan spelar hanteringen och hur gammalt batteriet är roll, men också förarens vikt, sittställning, körstil (startfrekvens, kadens) och vald hjälpnivå (Eco, Tour, Sport, Turbo). Sist men inte minst; cykelvägen (uppåt eller platt), vägunderlag (landsväg eller terräng), vindmotstånd och till och med däckdjup har en påverkan på räckvidden. Därför är det extremt svårt att tillhandahålla korrekt och tillförlitlig information. Men ett tips för att få ut det mesta av ditt batteri är att köra så ECO som det bara går.

Plus size (27,5+ och 29+)

Dessa (+) däck är "bara" en bredare version av däck upp till 3,0 tum breda och sitter på en fälg som är upp till 40 mm bred för ökat grepp, komfort och säkerhet på stigarna. 
Formatet är resultatet av alla goda erfarenheter som har kommit från fatbikes, och därför är dessa Plus size en perfekt kompromiss till fatbike-däck. 
Summering: Plus size-däck ger bättre grepp på stigarna, är lättare i vikt jämfört med fatbike-däck och ger dig möjligheten att köra med lägre lufttryck.
Specifikation
Typ
Elcykel 25 km/h  
Syfte
E-Mountainbike Hardtail  
Hjulstorlek
27,5+  Tum
Totalt antal växlar
11  
Vikt (ca)
20.58  kg
Maxbelastning
120  kg (ca.)
Inkluderar
Inklusive pedaler: Ja  
Ram
Stötdämpare: Utan dämpning
Modell: MTB Hardtail Ram
Materialtyp: Aluminium
Motor
Märke: Shimano
Modell: STePS E8000
Typ: Mittmotor
Prestanda: 250 Watt
Batteri
Modell: Shimano Steps BT-E8010
Typ: Litiumjon
Batterikapacitet: 500 Wh
Prestanda: 36/13,8 Volt/Ah
Medellivslängd: 800-1000 Laddningscykler
Laddningstid: 4-6 h
Batterimontering: Rambatteri
Skärm
Shimano SC-E8000  
Laddare
Modell: EC-E6000
Spänning: 240 Volt
Räckvidd
150 km
Gaffel
Modell: Suspension fork
Märke: Suntour
Typ: SF17-XCR32-COIL LO DS 650B+
Fjädrande framgaffel
Fjädring: 110 mm
Växel
Drivlina: Derailleur
Antal växlar: 11
Märke: Shimano
Typ: SLX
Växelreglage
Modell: Shimano SLX  
Vevparti
Modell: Shimano FC-E8000
Växelratio Drev 1: 38 Tänder
Vevlager
Modell: Shimano E8000  
Kedja
Modell: KMC X11e  
Kassett
Klinga/Klingor: 11-42 Tänder
Modell: Shimano SLX, CS-M7000
Frambroms
Märke: Shimano
Typ: BR-M365
Bromssystem: Hydraulisk skivbroms
Diameter bromsskivor: 180 mm
Bakbroms
Märke: Shimano
Typ: BR-M365
Bromssystem: Hydraulisk skivbroms
Diameter bromsskivor: 160 mm
Bromshandtag
Modell: Shimano BR-M365  
Styre
Modell: Riser, Humpert
Material: Aluminium
Handtag
Herrmans Diamond DD28  
Styrstam
Modell: A-Head, Humpert
Material: Aluminium
Styrsats
VP-J305AM  
Sadel
Selle Royal SR-8014UR0 Shadow  
Sadelstolpe
Modell: Integrerad sadelstolpe
Diameter: 31.6 mm
Typ: Kalloy SP-368, 350 mm
Material: Aluminium
Framnav
Modell: Shimano HB-M618  
Baknav
Modell: Shimano FH-M618  
Fälg
Modell: Rodi Ready
Material: Aluminium
Modell: ihålig kammare
Ekrar
Niro  
Framdäck
Storlek: 27.5 Tum
Däckbredd: 70 mm
Modell: Schwalbe Rocket Ron
Bakdäck
Storlek: 27.5 Tum
Däckbredd: 70 mm
Modell: Schwalbe Rocket Ron
Pedaler
VP-565  
Kön
Unisex
Aktuell i vårt sortiment
2018
Produktnummer
727046
Andra kunders omdömen
4.8
32 omdömen
5 stjärnor
25
4 stjärnor
6
3 stjärnor
1
2 stjärnor
0
1 stjärna
0
04.05.2019
Øistein
Mr
Mr
Översatta från norska Tillbaka till originalspråk

Super cykel, utmärkta komponenter och kvalitet. Oklanderligt område, 90-100km på eko med varierad terräng. Den enda minus som jag fick reda på i efterhand och som kanske bör nämnas tydligare är att cykeln inte har ett ramnummer. Och eftersom jag bor i Norge är det faktiskt inte tillåtet att använda en cykel utan ramnummer. Därför är det därför också svårt att försäkra cykeln. Var i kontakt med den norska webbplatsen som säljer cykeln, du sa att det skulle gå vara ett produktionsnummer under vev som jag kan använda, men det finns bara ett motornummer. Jag fick också meddelandet att det var mitt ansvar, eftersom jag anses vara en importör när jag handlar på det här sättet. Trodde att allt var på jobbet när jag handlade via en norsk hemsida. Skulle läsa mycket och noggrant för att förstå detta. Men som jag sa cykeln uppfyller alla förväntningar.

Super sykkel, glimrende komponenter og gjennomført kvalitet. Upåklagelig rekkevidde, 90-100km på eco med variert terreng. Det eneste minuset, som jeg fant ut i ettertid,og som kanskje bør nevnes tydeligere, er at sykkelen ikke har rammenummer. Og siden jeg bor i Norge, er det faktisk ikke lov å bruke sykkel uten rammenummer. Følgelig er det derfor også vanskelig å forsikre sykkelen . Var i kontakt med den norske nettsiden som selger sykkelen være , De sa at det skulle være et produksjonsnummer under kranken som jeg kunne bruke, men der er det bare et motornummer.Fikk også beskjed om at det var mitt ansvar, da jeg er regnet som importør når jeg handler på denne måten. Trodde alt var på stell når jeg handlet gjennom en norsk nettside. Skulle lest veldig mye og nøye for skjønne dette. Men som sagt sykkelen innfrir alle forventninger.

02.05.2019
Evensen
Mycket nöjd!
Meget fornøyd!
Översatta från norska Tillbaka till originalspråk

Bra cykeltur till ett bra pris. Shimano-motorn fungerar bra. Gaffeln kunde ha varit bättre, annars är allt toppen. Mycket vacker att titta på också. Har cyklat 250km på cykeln nu och allt fungerar perfekt. Med de extra däcken från Schwalbe och 780mm styrning är det trevligt i terrängen. Rekommenderas!

Fantastisk sykklel til en god pris. Shimanomotoren fungerer utmerket. Gaffelen kunne vært bedre, ellers er alt topp. Meget pen å se på også. Har syklet 250km på sykkelen nå og alt fungerer perfekt😊Med plus dekk fra Schwalbe og 780mm styre er den fin i terrenget. Anbefales!

27.04.2019
Kari
Överträffade förväntningarna
Ylitti odotukset
Automatiskt översatt från finska Tillbaka till originalspråk

Cykeln överträffade förväntningarna och som en oerfaren mountainbiker. Jag var lite av en båge när jag inte hade några recensioner, men det är också bra för mig, inte ansvarsfullt. Shiano e8000 är lite högre än bakhjulet på min tidigare cykel. Jag har en längd på 172cm och en ramstorlek på 44 (19 ") för en hint av hög, men antagligen mer lämplig än en 17" ramstorlek. På terrängen kunde jag inte hitta en sådan stor kulle där cykeln skulle sticka och greppet stannade. Styret var bredare än vad som nämns på Serius sidor, vilket var positivt. Sammansättningen lyckades snabbt och utan problem, inklusive verktyg. Rongo kunde ha fästpunkter för till exempel en cockpit eller brickor, och bänken skulle vara lite slagen på pedalen men ingen märkbar skada. En utmärkt cykeltävling utöver priset och ett måttligt pris, särskilt eftersom erbjudandet också var en 10% kampanj ovanpå den noten.

Pyörä ylitti odotukset ja kokemattomana maastopyöräilijänä. Keulaa hiukan jännitin kun ei oikein ollut arvosteluita, mutta minulle kyll sekin kelpaa, ei moitittavaa. Shiano e8000 on hieman äänekkäämpi kuin edellisessä pyörässäni oleva takamoottori. Pituutta minulla on 172cm ja runkokoko 44 (19") aavistuksen korkea, mutta varmaan sopii paremmin kuin 17" runkokoko. Maastossa en löytänyt niin isoa mäkeä mihin pyörä olisi hyytynyt, pito loppui kesken. Ohjaustanko oli leveämpi, mitä Seriuksen sivuilla mainittu, mikä oli positiivistä. Kokoonpano onnistui nopeasti ja ongelmitta, mukana tuli myös työkalut. Rongossa voisi olla kiinnityspisteet esim. tarakalle tai lokareille ja penkki hieman narisee polkiessa, mutta ei mainittavaa haittaa. Mainio pyörä kilpailioiden rinnalle ja hinta maltillinen, varsinkin kun tarjouksen lisäksi oli 10% kampanja päällä kyseiselle merkille.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
Everyday we get more people on bikes