Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Covid-19: Vi fortsätter att leverera som vanligt! - Till vår FAQ

Företagskund

Segway

3 Artiklar
Kategorier
SEGWAY från A-Z
  1. Junior- & Barncyklar
  2. Trampbilar
Pris i kr
Kundrecensioner
Segway

Segway - Simply moving

Sedan slutet på 1900-talet har Segway pushat gränserna för hur vi rör oss och strävar ständigt efter att låta oss balansera oss dit vi ska. Det började med en självbalanserad rullstol, som höll balansen och stabiliteten på ojämna underlag, och har med sina nyare uppfinningar gjort det möjligt att på ett kul och smidigt sätt ta sig runt.

Sortera
 
Sida 1 av
1

Segway

På Bikester hittar du cyklar och cykeltillbehör för alla tänkbara situationer. Märket Segway har genomtänkta produkter som kan göra ditt liv som cyklist lättare. Självklart har vi på Bikester med Segway i vårt stora sortiment av produkter från kända tillverkare och vi är stolta att kunna erbjuda dig som kund flera fördelaktiga erbjudanden på produkter från Segway i vår butik.

Cyklar, cykeldelar och cykeltillbehör är vår specialitet: Du kommer garanterat hitta flera intressanta produkter i Bikesters stora urval av produkter, och här ovanför ser du alla våra Segway-produkter.

Fördelar med att handla från Bikester

Du handlar alltid riskfritt på Bikester. Skulle du till exempel vara osäker på att en produkt från Segway kommer att passa ditt behov eller din cykel, kan du alltid returnera varan till oss helt kostnadsfritt. Är du tveksam till att du hittat den perfekta storleken eller färgen, så är det enkelt att följer en retursedel alltid med din beställning så att du enkelt kan returnera produkten.

Hittar du inte det du söker i vårt sortiment av Segway produkter, så har vi många andra intressanta erbjudanden på cyklar, cykeldelar och cykeltillbehör på Bikester.

Du handlar alltid till förmånliga priser med 100 dagars öppet köp och fri retur hos Bikester - din cykelbutik på nätet!


BEHÖVER DU HJÄLP?
Stängd telefonlinje
Mer information
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 40 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
Everyday we get more people on bikes