Cykelbutik online
Lagerrensning – upp till 80 %1 rabatt
FRI RETUR
Fri frakt över 900 kr 6, Cyklar 299 kr
VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR
Schwalbe Rocket Ron
Cross Country-raketen kombinerar hastighet och kurvstabilitet på högsta nivå. En utmärkt allroundmodell för racerbanan. Superlätt med 127EPI Evo-kropp. Profilkonstruktion: Balanserat förhållande mellan stabila dubbar och tillräckliga mellanrum för utmärkta rullningsegenskaper och utmärkt självrengöring. 27,5+-versioner med ytterligare rader av dubbar.

Schwalbe Rocket Ron

2 Produkter
Filter
Återställ

Färger

  • svart

Pris

kr
till
kr

Genomsnittsbetyg

  • 1
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
SCHWALBE Rocket Ron Super Ground Evolution Vikbart däck 27.5x2.25" TLE E-25 Addix Speedgrip-gummiblandning svart
SCHWALBE Rocket Ron Super Ground Evolution Vikbart däck 27.5x2.25" TLE E-25 Addix Speedgrip-gummiblandning svart
SCHWALBE
Rocket Ron Super Ground Evolution Vikbart däck 27.5x2.25" TLE E-25 Addix Speedgrip-gummiblandning svart
Rek. 769 kr 435 kr
  • Versioner: 57-584 | 27,5x2,25"
Snabb frakt
- 43 %
REA
SCHWALBE Rocket Ron Super Ground Evolution Vikbart däck 26x2.25" TLE E-25 Addix Speed-blandning svart
SCHWALBE Rocket Ron Super Ground Evolution Vikbart däck 26x2.25" TLE E-25 Addix Speed-blandning svart
SCHWALBE
Rocket Ron Super Ground Evolution Vikbart däck 26x2.25" TLE E-25 Addix Speed-blandning svart
Rek. 769 kr 425 kr
  • Versioner: 57-559 | 26x2,25"
Snabb frakt
- 44 %
REA

Schwalbe Rocket Ron däck.

Schwalbe Rocket Ron är en modellserie med däck för mountainbikes från Schwalbe. Däcken är lätta och väldigt snabba, för att inte säga ganska aggressiva. De bjuder på ett minimalt motstånd från underlaget samtidigt som de har en alldeles förträfflig greppförmåga, ett utomordentligt smidigt däck av hög kvalitet. Ett utmärkt val för dig som vill ha ett lätt, piggt och säkert däck till din mountainbike. Schwalbe Rocket Ron klarar det mesta och är lite av ett allround-däck för dig som kör hårt oavsett terräng och väder. Däcken är dessutom utrustade med allt som finns att tillgå när det gäller den senaste tekniken på området. Den låga vikten tillsammans med greppvänligheten både på raksträckor och i kurvor oavsett om väglaget är torrt eller vått gör detta däck till en riktig vinnare. Ett högpresterande däck för dig som tränar och tävlar med din mountainbike och vill nå nästa nivå. Schwalbe är märket som blivit marknadsledande i Europa. Däcken håller en mycket hög kvalitet och har designats och utvecklats över flera decennier. Den erfarenheten som finns märks mer än väl i denna Schwalbe Rocket Ron modell. Schwalbe Rocket Ron är det lätta och smidiga däcket som du kan lita på oavsett terräng och väderlek. Testa ett Schwable Rocket Ron och vi lovar att du kommer att bli glatt överraskad. Undrar du över vilket däck som passar just din cykel och ditt sätt att köra på så tveka inte att fråga oss. Vi kan Schwalbes sortiment och hjälper dig gärna! Schwalbes däck säljs endast i butiker där det finns kompetens att ge professionella råd och god service. De däck som vi har valt ut från modellen Schwalbe Rocket Ron presenteras i det följande:
Schwalbe Rocket Ron

Schwalbe Rocket Ron Evolution

Schwalbe Rocket Ron Evolution finns i fyra olika varianter som alla passar dig som har en mountainbike med hjulstorlek 26 tum. Modellåret är 2012 och samtliga däck är fällbara samt har så kallad Pacestar vilket innebär att de är lite extra snabba. Schwalbe Rocket Ron Evolution är den lite snabbare och mer aggressiva modellen. Något för dig som sportar målmedvetet och snabbt vill ta dig förbi dina konkurrenter.

Schwalbe Rocket Ron Trekking

Schwalbe Rocket Ron Trekking ingår i samma evolutionserie som nämns ovan, skillnaden är att detta däck primärt är för dig som kör trekking och stadskörning. Modellåret är 2012, däcket är fällbart och det är Pacestar som gäller, det vill säga den lite snabbare varianten. Ett högkvalitativt och greppvänligt däck för dig som vill ta dig fram lite snabbare och lite säkrare.
Kolla gärna in våra andra däck från Schwalbe:

Fler Schwalbe cykeldäck:  Marathon Winter |  Big Apple |  Kojak |  Hans Dampf |  Marathon |  Lugano |  Racing Ralph |  Road Cruiser |  Smart Sam |  Ice Spiker