Cykelbutik online
30 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt
VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Schwalbe Lugano

1 Produkt
Filter
Återställ

Färger

  • svart

Pris

kr
till
kr
Sortera
Bästsäljare Nyheter Rekommenderade produkter Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Schwalbe Lugano
Schwalbe Lugano
Kategorier
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Rekommenderade produkter Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
SCHWALBE Lugano II Active Clincher Däck 700x32C K-Guard
SCHWALBE Lugano II Active Clincher Däck 700x32C K-Guard
FLASH DEAL
SCHWALBE
Lugano II Active Clincher Däck 700x32C K-Guard
189 kr 105 kr
- 44 %
Fri frakt
  • Versioner: 32-622 | 700x32C

Schwalbe Lugano

Gillar du racercykling? Då vet du hur viktigt det är med bra däck, och här på Bikesters webshop kan du köpa allt som har med cyklar och cykling att göra. Vi säljer naturligtvis däck, bland annat av den ledande däcktillverkaren Schwalbe, och här hittar du omtyckta och populära racerdäck i serien Schwalbe Lugano. Schwalbes historia börjar i Tyskland 1922 då Eugen och Willy Bohle började sälja cykelkomponenter. 1955 tog Eugens son Ralf Bohle över och idag är man inne på tredje generationen i och med Frank Bohle. Schwalbe satsar stort på att utveckla de absolut bästa cykeldäcken, och även innerslangar av högsta kvalité. Man säljer idag till över 40 länder och man erbjuder däck till alla slags cyklar, både för landsvägs- och terrängkörning, för alla slags underlag och för olika väderförhållanden. Förutom Schwalbe Lugano finns Schwalbes racerdäck även i följande produktserier:Schwalbe Lugano

  • Durano
  • Ultremo
  • Hurricane
  • IronMan

Cykeldäck av alla typer

I racercykling gäller det att cykla så fort som möjligt på landsvägar. Därför är däcken smala för att få så litet luftmotstånd som möjligt och de är omönstrade för att minska friktionen. I sortimentet hos Schwalbe Lugano hittar du flera olika slags racerdäck. Här finns kanttrådsdäck, det vill säga öppna däck med slang. Vid punktering är det enkelt att byta slangen och de är lätta att underhålla. Dessa däck kan innehålla en tråd av stål, medan andra har kevlar och de kallas vikbara däck. Vikbara däck är lättare men kostar mer. Hos Schwalbe Lugano finns också tubdäcksmodellen, där är ytterdäck och slang ihopsatta till en enhet som tejpas eller limmas fast på den särskilda tubdäcksfälgen. Tubdäck är lättare och ger ett lägre rullmotstånd och större säkerhet eftersom däcket inte kan rivas av hjulet. Vid punktering måste man dock byta hela däcket. De kräver också underhåll, då tejpen eller limmet torkar ut och försvagas med tiden. En bra funktion som Schwalbe har utvecklat och som finns hos Schwalbe Lugano är punkteringsskydd så att vassa föremål inte tränger in så lätt. Se också till att däcken är välpumpade, då håller de längre.

Stort urval av däck på Bikester

Med Schwalbe Lugano racerdäck cyklar du snabbt och säkert och med rätt pumpade och rätt mönstrade däck får du maximal åkkänsla! Titta igenom sortimentet av Schwalbe Lugano här på Bikester och se vilka däck som passar dig och beställ dem sedan lätt på nätet. Sedan är det bara att börja uppleva den härliga cykelkänslan med Schwalbe Lugano racerdäck!