Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Trendig innovation – Cyklar från märken i framkant

Företagskund

Schwalbe Smart Sam

11 Artiklar
Kategorier
Pris i kr
Kundrecensioner
Sortera
 
Sida 1 av
1

Schwalbe Smart Sam däck.

Schwalbe Smart Sam är däckmodellen från Schwalbe som passar din mountainbike oavsett underlag. Vilken terräng du än väljer att köra på så är det ingen match för Schwalbe Smart Sam, kort och gott ett oslagbart däck. Precis som namnet antyder är däcket smart då det ser till att din mountainbike rullar på utan ansträngning. Ett så kallat allround-däck som finns i flera olika utföranden både med och utan reflexer. Inte ens mörkerkörning behöver vara något problem! Schwalbe Smart Sam har delats in i en performance och en evolutions-serie. Däcken som du finner under benämningen performance är smidiga, snabbrullande och har en alldeles utomordentligt bra greppvänlighet även i snäva kurvor. Schwalbe Smart Sam Performance är något för dig som gärna ger dig ut "off road" för att köra i den mer naturliga terrängen men här finns också däck som passar för crosscykel och trekking/stadskörning. Ett riktigt högkvalitativt däck med många möjligheter för dig som satsar på en aktiv fritid. För dig som vill köra lite hårare och ställer än högre krav på nämnda egenskaper så finns Schwalbe Smart Sam Evolution. Däcken inom evolutionserien är extra snabba, smidiga och pålitliga. Ett högpresterande och oslagbart allround-däck oavsett underlag. Schwalbe Smart Sam är säkra, pålitliga och funktionella däck för dig som vill känna dig fri att köra var som helst med din mountainbike. Schwalbe är ett välkänt märke som lyckats bli marknadsledande i Europa. Schwalbes däck är funktionellt designade och av mycket hög kvalitet. Tillverkaren har lång erfarenhet och ser till att endast specialiserade butiker som kan ge professionella råd och god service säljer Schwables däck. Målsättningen är alltid att dina högt ställda förväntningar skall överträffas och dina behov, önskemål och krav tillgodoses. Schwalbe har tagit fram flera modeller med däck av olika utföranden. Här finner du vårt sortiment från Schwalbe Smart Sam.
Schwalbe Smart Sam däck

Schwalbe Smart Sam Performance

Schwalbe Smart Sam Performance passar dig som vill ha ett allround-däck till din mountainbike med 26 tums hjulstorlek. Här finns också en variant med punkteringsskydd och reflexer i storleken 26 x 2.10 tum. Du kan även välja detta däck i grå/svart, storleken är 26 x 2.10 tum. Det perfekta däcket för dig som kör på många olika underlag i varierande terräng. Ett snabbt, smidigt och greppvänligt däck för din mountainbike.

Schwalbe Smart Sam Evolution

Schwalbe Smart Sam Evolution från modellåret 2015 är ett extra snabbrullande däck för dig som vill maxa din upplevelse "off road". Däcken passar mountainbikes med 26 tums hjul och är fällbara. En variant är tublös och finns i storleken 26 x 2.10 tum. En annan variant har punkteringsskydd och levereras i grå/svart. Detta däck finns även i storleken 26 x 2.25 tum. Schwalbe Smart Sam Evolution är däcken som har lite mer av alla de goda egenskaper som kan tillskrivas Smart Sam. Något för dig som vill prestera lite extra.

Schwalbe Smart Sam 2015

Schwalbe Smart Sam presenterar däck för din mountainbike men också för crossroad och trekking (city/touring). Båda däcken är 28 tum men för dig som vill ha ett bra däck för stads- och landsvägskörning finns en grå/svart variant med reflexer. Är det något du undrar över så hör av dig till oss. Vi kan Schwables däck och hjälper dig gärna!

Fler Schwalbe cykeldäck:  Marathon Winter |  Big Apple |  Kojak |  Rocket Ron |  Marathon |  Lugano |  Racing Ralph |  Road Cruiser |  Nobby Nic |  Ice SpikerBEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
Everyday we get more people on bikes