Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

VINTERSÄSONG – Klara, färdiga, fynda!

Företagskund

Schwalbe Racing Ralph

8 Artiklar
Pris i kr
Kundrecensioner
Sortera
 
Sida 1 av
1

Schwalbe Racing Ralph däck.

Schwalbe Racing Ralph är däckmodellen från Schwalbe som designats för att vara riktigt snabba. Alla komponenter i detta däck har tagits fram just för att reducera motståndet från respektive väglag som du kan tänkas köra på. Vilken terräng du än väljer så är Schwalbe Racing Ralph det perfekta valet för dig som kör mountainbike och vill göra det riktigt fort. Schwalbe Racing Ralph är tekniskt avancerade och speciellt framtagna och anpassade för aggressiv och fartfylld cykelsport på mountainbikes "off road". Något för dig som i första hand vill att det ska gå undan oavsett vilket underlag du väljer att köra på. Om det viktiga är att komma först, ja då är Schwalbe Racing Ralph det i särklass bästa alternativet för dig. Schwalbe är det högkvalitativa och välkända märket som har decenniers erfarenheter av däcktillverkning bakom sig och som idag är marknadsledande i Europa. Kvalitet är ett ledord och alla däck som designas och utvecklas syftar till att tillgodose dina behov och önskemål. Dina högt ställda förväntningar torde överträffas när du kör på däck från Schwalbe. Endast väl utvalda butiker får sälja dessa däck då det krävs kompetent personal som kan ge god service och professionella råd. De däck som vi har valt ut från modellserien Schwalbe Racing Ralph presenteras i det följande.
Schwalbe Racing Ralph däck

Schwalbe Racing Ralph Performance

Schwalbe Racing Ralph Performance från modellåret 2012 är fällbara och finns i följande storlekar (tum):
  • 26 x 2.10, 26 x 2.25
Denna modell finns i ytterligare ett utförande som utrustats med så kallad Pacestar; däcket är tack vare detta något vassare när det handlar om snabbhet och att köra riktigt fort. Detta däck levereras i storleken 26 x 2.10 tum. Utöver nämnda däck så finns dessutom en slanglös variant i storleken 26 x 2.25 tum. Samtliga däck finns i färgen svart och är ett mycket högpresterande däck när det handlar om höga hastigheter. Tveka inte, detta är ett av de bästa däcken som finns att tillgå för riktig fartfyllda träningspass på din mountainbike.

Schwalbe Racing Ralph Snake Skin

Schwalbe Racing Ralph Snake Skin är av årsmodell 2010 och ingår i Schwalbes Evolution-line. En däckserie för dig som vill maximera dina möjligheter att köra riktigt fort. Detta däck är fällbart och svart. Den storlek (tum) som finns ser du här:
  • 26 x 2.25
Ett om möjligt ännu snabbare däck som gör din mountainbike till en svår konkurrent att slå.

Schwalbe Racing Ralph Evolution

När det gäller Schwalbe Racing Ralph Evolution från modellåret 2012 presenteras och erbjuds här ett svart och fällbart däck med PaceStar. Evolution är namnet på de extra snabba däcken och när det dessutom fått tillägget PaceStar så finns det inget som kan stoppa dess framfart. Storleken (tum) som passar detta däck är:
  • 26 x 2.25
Ett perfekt däck för dig som bara nöjer dig med det bästa. Här finns det absoluta racingdäcket för riktigt tuffa turer på mountainbikes.

Schwalbe Racing Ralph 2015

Schwalbe Racing Ralph av 2050 års modell är ett slanglöst och fällbart däck i färgkombinationen grön/grå. Storleken (tum) är:
  • 26 x 2.25

Fler Schwalbe cykeldäck:  Marathon Winter |  Big Apple |  Kojak |  Rocket Ron |  Marathon |  Lugano |  Smart Sam |  Road Cruiser |  Nobby Nic |  Ice SpikerBEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 40 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
Everyday we get more people on bikes