Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Trendig innovation – Cyklar från märken i framkant

Företagskund

Schwalbe Kojak

8 Artiklar
Kategorier
Pris i kr
Sortera
 
Sida 1 av
1

Schwalbe Kojak punkteringsfria däck hos Bikester.se

Schwalbe Kojak är marknadsledande när det gäller högkvalitativa och punktionsfria däck för cyklar. Märket har vunnit en bred publik i både Europa och USA men även i asiatiska länder. Denna typ av däck går endast att handla hos butiker som specialiserat sig på cykling och självfallet har kunnig personal som kan svara på frågor om dessa däck. Schwalbe Kojak är gjord för att passa till en rad olika cyklar och som med fördel kan användas på många olika underlag. Det som är karakteristiskt för denna modell av däck är den blanka däckytan som trots avsaknad av mönster ligger stabilt mot både asfalt, grus och terräng som finns på skogsvägar.
Schwalbe Kojak

Kolla gärna in våra andra däck från Schwalbe så som:
  • Nobby nick
  • Marathon Winter
  • Rocket Ron

Flera användingsområden

Detta däck är perfekt till en rad olika cyklar vare sig du cyklar fram och tillbaka till jobbet eller deltar i mindre cykellopp. Detta är ett lättviktsdäck med så kallad RaceGuard som innebär att insidan av däcket är försett med en speciell väv som förhindrar punktering av däcket. På detta däck är ytskiktet fritt från mönster och har tydliga reflexmarkeringar på sidorna. Att använda sig av vikbara däck betyder att du reducerar cykelns totala vikt ytterligare. Dessa lättviktsdäck är något lättare än andra modeller från Schwalbe Kojak vilket bidrar till att cykeln kan få upp en väldigt snabb hastighet. Däckens gummiblandning heter Speedgrip Compound och innebär också att däckets egenskaper är utrustade med punkteringsskydd.Kolla gärna in våra andra

Hög teknologi

Schwalbe Kojak Performance är ett däck som verkligen kan prestera när det kommer till olika typer av cykling, så som tex racercyklar. Att förse sin cykel med bra och pålitliga däck gör cyklingen både roligare och mer säker. Till detta kommer självklart att du har möjlighet att prestera bättre när däcket ligger stabilt mot underlaget. Däcken tillverkas i en högteknologisk process som innebär att gummiblandningen i däcket samt underliggande väv står emot vassa föremål och på så sätt får klassas som punktionsfria. Detta är ett racerdäck som är ämnat för tävlingscykling på både amatör- och proffsnivå. Utbudet av däck från Schwalbe Kojak är högteknologiskt, säkert, ändamålsanpassat och väl beprövat. Med andra ord, Schwalbe Kojak levererar förstklassiga däck!


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
Everyday we get more people on bikes