Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Trendig innovation – Cyklar från märken i framkant

Företagskund

Schwalbe Ice Spiker

6 Artiklar
Kategorier
Pris i kr
Kundrecensioner
Sortera
 
Sida 1 av
1

Schwalbe Ice Spiker däck.

Schwalbe Ice Spiker är en däckmodell från Schwalbe som gör det möjligt för dig att köra på snö och is med din mountainbike, ja ett riktigt vintrigt underlag. Dessa däck har isdubbar som säkerställer greppet om den vinterterräng du kör i; låt inte snön och isen stoppa dig från att använda din mountainbike, här finns däcken som tillåter vinterkörning! Schwalbe är däcktillverkaren som lyckats bli marknadsledande i Europa. Att designa och producera däck av hög kvalitet är Schwalbes specialitet, och de har flera decenniers erfarenhet i bagaget. Schwalbes däck säljs bara i väl utvalda butiker där det finns kompetent personal som kan ge god service och professionella råd. I fokus är alltid dina behov och önskemål, och målet är att den kvalitet som du upplever vida ska överträffa dina förväntningar. Däck från Schwalbe finns i många olika modeller och utföranden men de däck som vi erbjuder här och från modellen Schwalbe Ice Spiker ser du i det följande.
Schwalbe Ice Spiker

Schwalbe Ice Spiker MTB

Schwalbe Ice Spiker MTB är däcket från modellåret 2012 som gör att du klarar extrem åkning med din mountainbike på både snö och is. Denna modell har långa isdubbar samt en stark och skyddande så kallad kevlar guard. Däcket är kraftfullt och tryggt utan att ge efter för det motstånd som underlaget gör gällande. Storleken (tum) på detta däck är:
  • 26x2.10
Schwalbe Ice Spiker MTB levereras i en svart/grå färgkombination. Däcket är resistent mot punktering och passar utmärkt för dig som vill nyttja din mountainbike även på vintern.

Schwalbe Ice Spiker Pro MTB

Schwalbe Ice Spiker Pro MTB är ett exklusivt däck med isdubbar för mountainbikes som har 26 tums hjul. Modellåret är 2012, däcket är fällbart och finns i en svart/grå färgkombination. En lite exklusivare och vassare variant som fäster lite bättre och är något lättare och snabbare. De storlekar (tum) som du kan välja emellan finner du här:
  • 26x2.10, 26x2.35
Detta däck är tillräckligt lätt för att inte inverka på den smidighet du är van vid med din mountainbike.

Schwalbe Ice Spiker Pro Evo 29

Schwalbe Ice Spiker Pro Evo 29 är superdäcket för dig som vill köra kraftfullt och säkert i vinterterräng med en 29 tums mountanbike. Utrustat med isdubbar och en förhållandevis låg vikt gör detta däck din mountainbike till en vinnare på både snö och is. Däcket är av årsmodelll 2012 och det är fällbart. Den däckstorlek (tum) som passar dina hjul presenteras i det följande:
  • 29x2.25
Ett lätt, snabbt och säkert däck av alldeles utomordentligt hög kvalitet. En fröjd för den som vill ge sig ut på isigt underlag. Är du osäker på vilket däck som passar just din mountainbike så fråga oss. Vi kan Schwalbes sortiment och hjälper dig gärna!
Kolla gärna in våra andra däck från Schwalbe:

Fler Schwalbe cykeldäck:  Marathon Winter |  Big Apple |  Kojak |  Hans Dampf |  Marathon |  Lugano |  Racing Ralph |  Road Cruiser |  Smart Sam |  Hans DampfBEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
Everyday we get more people on bikes