Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Trendig innovation – Cyklar från märken i framkant

Företagskund

Schwalbe Hans Dampf

6 Artiklar
Pris i kr
Kundrecensioner
Sortera
 
Sida 1 av
1

Schwalbe Hans Dampf däck.

Schwalbe Hans Dampf är däckmodellen från Schwalbe för dig som satsar på kvalitet. Däcken passar din mountainbike oavsett om du kör på hjulstorlek 26- eller 29tum. Vill du ha en oförglömlig och häftig åktur "off road" samtidigt som du har allt under kontroll så ska du välja ett däck från Schwalbe Hans Dampf. Dessa däck är greppvänliga och snabba oavsett vilken underlag du väljer att åka på. Ett säkert och pålitligt däck som låter dig njuta till fullo av din mountainbike. Schwalbe är ett välkänt märke och en marknadsledande däcktillverkare i Europa. De funktionellt designade och högkvalitativa däcken är något av Schwalbes specialitet. De har lång erfarenhet och låter endast väl utvalda butiker sälja däcken, det vill säga endast där det finns kompetens nog att ge dig som kund professionella råd och god service. Målsättningen är att dina högt ställda förväntningar skall överträffas och dina behov, önskemål och krav alltid tillfredsställas. Schwalbe har tagit fram flera modeller med däck av olika utföranden. De däck som vi har valt ut när det gäller Schwalbe Hans Dampf finner du här:
Schwalbe Hans Dampf

Schwalbe Hans Dampf Performance

Schwalbe Hans Dampf Performance från modellåret 2012 är fällbara och behandlade för att skydda mot punktering. Den däckstorlek (tum) som finns ser du här:
  • 26x2.35
Ett mycket bra däck som greppar alldeles utomordentligt bra var helst du kan tänkas köra med din mountainbike. Däcket är designat för att du ska känna dig säker oavsett om befinner dig på torr jord, löst grus eller på blöta stenar.

Schwalbe Hans Dampf 29

Schwalbe Hans Dampf 29 är däcket för dig med 29 tums hjulstorlek på din mountainbike. Modellåret 2012 bjuder på ett fällbart däck med skydd mot punktering. Schwalbe Hans Dampf 29 finns i en extra greppvänlig variant och en lite snabbare variant. Den som vill lägga fokus på underlaget, greppet och säkerheten väljer Trailstar medan den som dessutom vill rulla lite extra snabbt väljer Pacestar. Båda däcken finns i följande storlek (tum):
  • 29x2.35
Däcken ingår i Schwalbes evolution-serie, vilket innebär att de är lite mer exklusiva och du får lite mer av alla de fördelaktiga karakteristika som gäller för denna modell.

Schwalbe Hans Dampf Evo Trailstar 29

Schwalbe Hans Dampf Evo Trailstar 29 är ett mycket greppvänligt däck från modellåret 2012 för mountainbikes med 29 tums hjul. Denna variant är fällbar och finns i följande storlek (tum):
  • 29x2.35
Ett måste för dig som vill ha full kontroll och köra säkert oavsett vilket underlag du nu väljer.

Schwalbe Hans Dampf Evolution Pacestar

Schwalbe Hans Dampf Evolution Pacestar är ett riktigt snabbt däck från modellåret 2012. Däcket finns både för dig som kör en 26 tums och 29 tums mountainbike. Det är fällbart och behandlat för att förhindra punktering. Den storlek (tum) som erbjuds är:
  • 26x2.35
Ett säkert och snabbt däck för dig som satsar lite extra hårt oavsett terräng.

Fler Schwalbe cykeldäck:  Marathon Winter |  Big Apple |  Kojak |  Rocket Ron |  Marathon |  Lugano |  Racing Ralph |  Road Cruiser |  Smart Sam |  Ice SpikerBEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
Everyday we get more people on bikes