Cykelbutik online
Festliga priser med upp till 70 %¹ rabatt
30 DAGARS ÖPPET KÖP, FRI RETUR
Fri frakt över 900 kr 6, Cyklar 299 kr
VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Salomon

0 Produkt
Det finns inga tillgängliga produkter i den här listan för tillfället.

Utrustning i världsklass!

Salomon är ett märke från hjärtat av de franska alperna som sedan 1947 tillverkar genomtänkta och funktionella produkter av högsta kvalitet. Salomon älskar vinter, utomhusaktivitet och bra kvalitet och ser till att du trivs med din utrustning och dina produkter. Salomon har ett stort och brett fokus på skor, kläder och utrustning för terräng- och asfaltslöpning. Dessutom har de utrustning i världsklass för cykling, vandring och skidåkning.

Passion för hantverk och ny teknik

Salomon är företaget som lägger stor vikt vid hantverk och ny teknik. Att få dig att njuta och utmana dig själv är något Salomon verkligen brinner för. Med ett driv att hela tiden utveckla sina produkter till det ultimata har man idag ett stort utbud inom funktionella sport- och fritidsprodukter. Man ser hela tiden till sina användares bästa och tar fram praktiska produkter för många tillfällen och användare. Salomon fokuserar på individen och har ett stort utbud. Oavsett om du är nybörjare eller expert har Salomon något för dig. Hos Salomon hittar du en stor mängd funktionella produkter. När du väljer vad du ska ha är det bra att ta hänsyn till:

  • Vad ska du göra för aktivitet?
  • När ska du göra det?
  • Hur långt du ska du göra det?
Utifrån dessa frågor hittar du hos Bikester.se löparskor, löparbyxor, löpartröjor, shorts och vattenflaskor från Salomon för alla tillfällen. Dessa kommer hjälpa dig att tackla väder, vind och andra utmaningar du ställs inför. Du hittar robusta och funktionella skor som är perfekta för träning i svår terräng. Med exakt passform, vattentätt Gore-Tex-membran och bra grepp lämpar sig skor från Salomon utmärkt för träning med jobbigt underlag, så kallad trailrunning. Genom att blanda gummi med olika hårdheter i sulan ges ett optimalt grepp och hållbarhet oavsett underlag du springer på. Trailrunningskor från Salomon är dessutom lätta, men extremt hållbara. Dessutom sitter de tight över foten, vilket minimerar risk för glapp och skoskav. Med en Quicklace-lösning snörar du därtill din sko på nolltid och på ett väldigt enkelt sätt. Quicklace-lösningen gör att du på ett snabbt och smidigt sätt kan knyta din sko även om du har vantar eller är kall om fingrarna. Utöver professionella terrängskor har Salomon också produkter som underlättar din träning och ditt friluftsliv. Beroende på var och när du ska aktivera dig krävs det förstås olika typer av tillbehör. Salomon erbjuder löpryggsäckar och vattenflaskor som hjälper dig underlätta och lyfta din träning till nya höjder. En mjuk vattenflaska från Salomon innebär att den komprimeras vid tömning. Den är lätt att dricka ur, har tät kork och motverkar skvalpande under exempelvis löpning. Hos Salomon hittar du dessutom funktionella och snygga löparkläder – varumärket erbjuder såväl byxor, tröjor och shorts av högsta kvalitet. Ge dig själv förutsättningar för att göra din träning roligare och mer effektiv! Oavsett vad du söker för din träning i svår terräng hittar du det hos Salomon. Salomon

Erfarenhet

Salomon har funnits sedan 1947 och sysslar idag med det mesta inom sport och träning. Med lång erfarenhet och med en stor passion för hög kvalitet erbjuder man produkter inom allt från löparskor till träningsjackor och vattenflaskor. Med deras långa erfarenhet har de varit ledande i utvecklingen av skor – såväl löparskor som kängor är något Salomon har stor kompetens inom. Man har också ett rikt utbud av skor som passar gym, trailrunning och långdistans. De har helt enkelt produkter för alla väder – från behaglig inomhusvärme till bitande kall utomhuskyla. Unikt för Salomon är att produkterna är designade för ett hårt klimat. Detta visar sig tydligt i de detaljer som finns med exempelvis bra grepp, snörning och komfort. Med sitt ursprung i de franska alperna har Salomon i över 70 år sett till att ta fram produkter av yppersta klass. Detta gör att produkterna från Salomon på ett professionellt sätt fyller sin funktion och ser till att utrusta dig för din träning eller dina äventyr. Oavsett om du är nybörjare eller expert har Salomon lösningen för dig. Med grym komfort och hög kvalitet kan produkter från Salomon inte bli fel. Kolla in utbudet hos oss på Bikester.se!

Fördelar med att handla från Bikester

Du handlar alltid riskfritt på Bikester. Skulle du till exempel vara osäker på att en produkt från Salomon kommer att passa ditt behov eller din cykel kan du alltid returnera varan till oss helt kostnadsfritt. En retursedel följer alltid med din beställning så att du enkelt kan returnera produkten. Hittar du inte det du söker i vårt sortiment av Salomon-produkter? Vi har många andra intressanta varumärken här på Bikester. Hos oss handlar du alltid till förmånliga priser, har 100 dagars öppet köp och fri retur. Bikester – din cykelbutik på nätet