Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

20% extra rabatt på hjälmar! - Fira advent med en omtänksam present | KOD: ADVENT3

Företagskund

Rudy Project Rydon

8 Artiklar
Pris i kr
Kundrecensioner
Sortera
 
Sida 1 av
1

Rudy Project Rydon - Perfekt för cykelsemestern!

När det börjar närma sig semestertider och kanske en efterlängtad cykelsemester med familjen så är det mycket som inte får glömmas att packas ner. Ett måste är förstås ett par bra solglasögon. Med ett par från Rudy Project Rydon så kan du vara säker på att inte bli bländad av solen under dina cykelturer i värmen. Sedan 1985 är Rudy Project ett av världens ledande märken när det kommer till sportglasögon. Ett par Rudy Project Rydon är den perfekta investeringen inför sommarens cyklande och andra sportaktiviteter, och kommer med all säkerhet att bli ett par favoriter många år framöver. Skydda dina ögon från solens UV-strålning med ett par Rudy Project Rydon och njut av solen istället! Rudy Project Rydon Sportglasögonen Rudy Project Rydon är:
  • perfekta på semestern
  • världsledande
  • bland de mest populära på marknaden
  • Rudy Project Rydon finns i många olika färger

Viktigt med rätt bågar när du cyklar

Det är viktigt att använda rätt glasögon när du cyklar eller är ute på andra sportäventyr. Rudy Project Rydon är bland de mest populära på marknaden och mångas favoriter. Det är förstås viktigt för dina ögon att du använder rätt solglasögon för att skydda dem från solens starka strålar. Rudy Project Rydon är konstruerade med växelkonstruktion för att på bästa sätt anpassa sig efter dina ögon. De har dessutom automatisk linstoning och funkar därmed för alla användare. För bästa utformning har man använt polariseringsteknologi för att ta fram ett par ultimata sportglasögon. Ett par Rudy Project Rydon kommer vara dina favoriter i många år framöver och du kan vara helt säker på att dina ögon inte skadas av solens starka UV-strålning när du är ute på äventyr i solen. Sportglasögonen Rudy Project Rydon är dessutom ultralätta och utformade för att på inget sätt störa din cykling, oavsett om det är under en tävling eller när du cyklar i terrängen på höga höjder.

Handla smidigt och praktiskt på bikester.se

På Bikester är vår idé enkel - vi vill att du ska kunna handla hem alla dina cykel- och sportfavoriter från en och samma sida. Vare sig det är en ny racercykel, nya bromsar eller ett par sportglasögon från Rudy Project Rydon du är ute efter kan du enkelt beställa hem dem från en och samma sida. När du beställer hem dina nya produkter från Bikester så kan du vara säker på att snart ha dem i din hand. Vi skickar dina nya favoriter redan dagen efter att du har lagt beställningen, och inom några dagar är de hemma hos dig.

Kundnöjdhet i fokus

När du beställer hem dina nya Rudy Project Rydon betalar du dessutom ingen frakt! Om du av någon anledning inte skulle vara nöjd med produkterna du beställt, eller inser att du behöver dem i en annan storlek, så har du alltid hela 100 dagars fri retur när du handlar på dina nya Rudy Project Rydon och andra sportfavoriter på en och samma sida så går shoppingen snabbt och du får mer tid över till att träna eller kanske planera din nästa cykelsemester. Klicka enkelt hem dina nya produkter och prova sedan i lugn och ro hemma framför spegeln. Vi på Bikester vill att shopping ska vara enkel och att du ska slippa svettiga butiker och omklädningsrum och få mer tid över till vad du egentligen vill göra!


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.