Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Covid-19: Vi fortsätter att leverera som vanligt! - Till vår FAQ

Företagskund

RONDO

29 Artiklar
RONDO

Rondo - Stop F*cking Around

Det Polska märket Rondo är fortfarande ungt men har prioriteringarna klarara. De har väckt stor uppståndelse och fick en hel del uppmärksamhet under år 2017 när de introducerade sina Gravel Bikes. Det var för att de har en innovation, design och funktion i sina cyklar som är både genomtänkt och lyxigt.

Stop F*cking Around är mottot hos Rondo. Inga ursäkter, ingen nonsens – bara högkvalitativa cyklar som håller vad de lovar.

Sortera
 
Sida 1 av
1

RONDO

På Bikester hittar du cyklar och cykeltillbehör för alla tänkbara situationer. Märket RONDO har genomtänkta produkter som kan göra ditt liv som cyklist lättare. Självklart har vi på Bikester med RONDO i vårt stora sortiment av produkter från kända tillverkare och vi är stolta att kunna erbjuda dig som kund flera fördelaktiga erbjudanden på produkter från RONDO i vår butik.

Cyklar, cykeldelar och cykeltillbehör är vår specialitet: Du kommer garanterat hitta flera intressanta produkter i Bikesters stora urval av produkter, och här ovanför ser du alla våra RONDO-produkter.

Fördelar med att handla från Bikester

Du handlar alltid riskfritt på Bikester. Skulle du till exempel vara osäker på att en produkt från RONDO kommer att passa ditt behov eller din cykel, kan du alltid returnera varan till oss helt kostnadsfritt. Är du tveksam till att du hittat den perfekta storleken eller färgen, så är det enkelt att följer en retursedel alltid med din beställning så att du enkelt kan returnera produkten.

Hittar du inte det du söker i vårt sortiment av RONDO produkter, så har vi många andra intressanta erbjudanden på cyklar, cykeldelar och cykeltillbehör på Bikester.

Du handlar alltid till förmånliga priser med 100 dagars öppet köp och fri retur hos Bikester - din cykelbutik på nätet!


BEHÖVER DU HJÄLP?
Stängd telefonlinje
Mer information
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 40 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
Everyday we get more people on bikes