Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

VINTERSÄSONG – Klara, färdiga, fynda!

Företagskund

Rebel Kidz

9 Artiklar
Kategorier
REBEL KIDZ från A-Z
  1. Junior- & Barncyklar
  2. Springcyklar
Pris i kr
Rebel Kidz

Rebel Kidz är varumärket som erbjuder tuffa springcyklar i trä för barn mellan 2-5 år. Cyklar av den här typen är bra för att utveckla barns motorik och balanssinne. Att lära sig åka på en Rebel Kidz-cykel ger dessutom självförtroendet en skjuts. När det sedan är dags att gå vidare till en cykel med pedaler kommer ditt barn ha ett stort försprång.

Sortera
 
Sida 1 av
1

Rebel Kidz

På Bikester hittar du cyklar och cykeltillbehör för alla tänkbara situationer. Märket Rebel Kidz har genomtänkta produkter som kan göra ditt liv som cyklist lättare. Självklart har vi på Bikester med Rebel Kidz i vårt stora sortiment av produkter från kända tillverkare och vi är stolta att kunna erbjuda dig som kund flera fördelaktiga erbjudanden på produkter från Rebel Kidz i vår butik.

Cyklar, cykeldelar och cykeltillbehör är vår specialitet: Du kommer garanterat hitta flera intressanta produkter i Bikesters stora urval av produkter, och här ovanför ser du alla våra Rebel Kidz-produkter.

Fördelar med att handla från Bikester

Du handlar alltid riskfritt på Bikester. Skulle du till exempel vara osäker på att en produkt från Rebel Kidz kommer att passa ditt behov eller din cykel, kan du alltid returnera varan till oss helt kostnadsfritt. Är du tveksam till att du hittat den perfekta storleken eller färgen, så är det enkelt att följer en retursedel alltid med din beställning så att du enkelt kan returnera produkten.

Hittar du inte det du söker i vårt sortiment av Rebel Kidz produkter, så har vi många andra intressanta erbjudanden på cyklar, cykeldelar och cykeltillbehör på Bikester.

Du handlar alltid till förmånliga priser med 100 dagars öppet köp och fri retur hos Bikester - din cykelbutik på nätet!


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 40 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
Everyday we get more people on bikes