Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

PUMA 0 Artiklar

Det finns inga tillgängliga produkter i den här listan för tillfället.
Bästsäljare

Köp Puma skor online på Bikester.se

Samtliga cyklar från Bikester.se garanterar hög kvalitet och en idrottsupplevelse utöver det vanliga. Men våra specialdesignade kvalitetscyklar är inte den enda aspekten vi tagit fasta på. Utrustningen är a och o för helhetsupplevelsen, och bara det bästa är gott nog – utan att det måste kosta skjortan. Eftersom cykelsport med fördel utövas med träningskläder och skor som passar för det specifika ändamålet, erbjuder vi även ett brett sortiment av skor från PUMA. Märket är anrikt och hundratusentals idrottsutövare världen över väljer Puma för såväl komfort som ökad smidighet, samt en lång rad tekniska aspekter som få kan konkurrera med på dagens träningsmarknad. Alla modeller vi säljer från Puma online fungerar bra för såväl cykling som löpning och det finns en modell för varje smak i vårt sortiment.

En ledande återförsäljare inom Puma sverige

Det som inte går att hitta i skoväg hos oss, passar förmodligen inte heller för cykelsport. Oavsett om du letar efter en sko som är lätt, har bra grepp i sulan eller kanske matchar färgen på din nya cykel, finns den med all säkerhet hos oss. Vi har året runt modeller för den som gillar att träna under såväl sommar som vinter, varianter i både äkta och syntetiskt läder, skor som är skräddarsydda för att hålla ute svett och en lång rad andra modeller. Alla våra skor från Puma fungerar på vitt skilda underlag som asfalt, grus och skogsmark. Modellerna skiljer sig åt i vikt och var stötdämpningen finns i sulan, men även om detaljerna varierar är samtliga våra modeller från Puma online ett säkert kort för att maximera träningen. Våra olika skor är naturligtvis också olika bra beroende på vilken typ av cykel du använder. Trekking, mountainbike och fitness skiljer sig lite åt, och självklart har vi den perfekta skomodellen från Puma för varje enskilt tillfälle. Men egentligen är alla våra modeller handplockade för att förstärka cykelupplevelsen, i staden, på landet och i hård off road-terräng. Och skulle du lämna cykeln hemma är ju en löptur aldrig fel!

Puma online för alla smaker och steg

Det finns lika många varianter på idrottsskor som det finns sporter. Vi har noga valt ut de mest ultimata modellerna som fungerar lika bra för cykling som för löpning. Även om många väljer skor efter utseende, är det viktigt att också kunna se bortom det estetiska och välja ett par som faktiskt passar ens fötter. Lyckligtvis kombinerar Puma det bästa av två världar. Inom löpning är saker som pronation ¬– det vill säga fotsulans vridning vid steget – avgörande för vilken typ av sko man bör välja. Sliter man på skons insida pronerar man, sliter man på utsidan supinerar man. Det allra vanligaste är en lättare pronation, vilket kan leda till problem om man inte har rätt skor. Inom Puma sverige finns självfallet modeller för alla typer av steg, som väger upp missförhållandet och ger en bra dämpning, vilket minskar skaderisken betydligt. Våra skor är specialdesignade för exempelvis neutrala steg och lättare pronation. Och har man inte problem med steget, skadar det ändå inte att ha skor med olika sorters förstärkning.
Puma Online Shop

Ett noga handplockat sortiment

Vi säljer Puma för både herrar och damer, från de senaste modellerna till moderna klassiker. Prestanda är ett ord som utmärker Puma, vars modeller är framtagna efter noggranna studier av atleter på elitnivå. Bland våra storsäljare märks bland annat löpskor som Puma FormLite, Puma Faas 400 och Puma Faas 500. Och för den som inte vill lägga allt för mycket pengar, erbjuder vi också en rad högkvalitativa löpskor till fyndpris. Puma FormLite XT L för damer är gjorda av läder och kommer i silver/metallic eller vit/svart. Paret väger 370 gram, har en helgummisula och är designad för ett neutral steg och lätt pronation. Denna snygga och populära sko ger en mjuk, löparvänlig känsla och är perfekt för de flesta olika underlag. En rakt igenom stabil sko som tål mycket belastning. Puma Faas 300 är en skön, lätt och smidig sko med en vikt på 400 gram paret, perfekt för både hårda underlag som asfalt och för skogsterräng. Modellen är bland annat tillverkad av mesh och syntetiskt läder och anpassad för ett neutralt steg med lätt pronation. Denna vit/blå/röda modell är en storsäljare och är liksom alla Faas-modeller baserad på en biomekanisk designteknik – BioRide – som hjälper till att anpassa skon efter löparens egen rytm. Det ”låga” numret 300 innebär att skon har mindre stötdämpning än de högre numren, vilket innebär mer rörlighet. Puma Bolt Faas 400 har inslag av mesh, Faas Foam och idCELL och är anpassade för ett neutralt steg. Denna fräcka modell har ett riktigt skönt retroutseende, men är i framkant när det gäller teknologi. Den som är ute efter en lätt och smidig kvalitetssko med tuff design, behöver inte titta längre än till Puma Bolt Faas 400. Våra modeller från Puma i urval:
  • Faas 500
  • Bolt Faas 400
  • Bolt Faas 400
  • Faas 300

BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.