Cykelbutik online
Inomhuscykling | Se merSå du kan cykla i värmen även på vintern
30 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt över 750 kr 6, Cyklar 249 kr
VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR
Tyvärr är den önskade produkten för närvarande slutsåld

Skyride 20-6 S-Ride 20" Girls vit

ID: 1500146

4 735 kr SEK
inkl. moms plus Leveranskostnad
  • vit

Jag vill bli kontaktad när artikeln är tillgänglig.

 • 20"
 • Välj Hjulstorlek
  20" - Slutsåld
  4 735 kr
Om varan inte dyker upp i lager igen inom 3 månader så kommer vi automatiskt radera din begäran.
30 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt över 750 kr 6, Cyklar 249 kr
VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Värt att veta

Puky Skyride 20-6 S-Ride 20" Girls vit (white)

Den här produktbeskrivningen är automatiskt översatt. Vi beklagar eventuella fel.

På grund av flaskhalsar och fördröjningar världen över kan leverantören ha ersatt vissa komponenter från originalspecifikationerna med likvärdiga komponenter eller komponenter av högre kvalitet. Därför kan det hända att den cykeln du får levererad i vissa fall skiljer sig från bilderna.

Monteringsanmärkning: Verktygen för att montera cykeln ingår inte i leveransen. För Puky-barncyklar behöver du en 5 mm insexnyckel och en 13 mm + 15 mm skiftnyckel.

Cykeln för större tjejer som är lämpliga för vägen: Skyride 20-6
Med PUKY Skyride 20-6 är flickor från 6 år, som passar för skolstart, väl rustade för att delta i vägtrafik eller cykelturer. Utrustad med en komplett StVZO-utrustning finns andra användbara funktioner ombord. PUKY Skyride 20-6 har en lättanvänd S-Ride 6-växlad derailleur. Större klättringar och fartökning på raka sträckor är härmed ett lätt problem. Den ergonomiskt utformade aluminiumramen med låg ingång garanterar enkel montering och demontering och bästa kontroll över fordonet. V-bromsarna fram och bak är också barnvänliga att använda och stoppar PUKY Skyride 20-6 försiktigt. SHIMANOs navdynamo förser LED-strålkastaren fram med automatisk tändning/avstängning och LED-bakljuset med parkeringsljusfunktion med energi. Kantskydd på stänkskärmarna, säkerhetshandtag och en klocka som inte går att öppna kompletterar säkerhetspaketet på PUKY Skyride 20-6. Bagagebäraren är mycket stabil och tillåter mindre extra last utan problem. PUKY Skyride 20-6 har också en modern design och finns i vitt med matchande inredning.

PUKY CYKELN
PUKYs landsvägscyklar har en väldesignad ramgeometri i modernt utseende som bygger på vuxentrender men som garanterar optimal hänsyn till barns behov. De har ett maximalt justeringsområde för sadel och styre och garanterar därmed en lång livslängd utan att begränsa fordonets optimala kontrollerbarhet. Alla PUKY-cyklar är utrustade enligt StVZO och får därför delta i den allmänna vägtrafiken.

LÄTT ALUMINIUMRAM ... LÄTTHETEN I ATT VARA...
Aluminium har länge använts som rammaterial för cyklar. Lätt, robust och rostfri - tre stora fördelar som skiljer aluminium från stål. Alla Pukys ZL barncykelmodeller har en ädel aluminiumram.

SHIMANO 6-VÄXLAD DERAILLEUR SYSTEM
Kedjeväxlar går mycket lätt, eftersom de nästan inte tar upp någon drivkraft jämfört med navväxlar. Med sex växlar är också räckvidden mellan växlarna och överföringsbandbredden bättre. Det är lättare för föraren att hitta rätt växel, särskilt när banan har några meters höjdskillnad att erbjuda. Den inbyggda gör att du slipper använda en främre derailleur för att förenkla användningen. Det är därför den perfekta ingången till världen av derailleurväxlar. Systemvikten för en derailleur är också betydligt lägre än för navväxlar. Det gör att vikten ligger under den magiska gränsen på 12 kilo.

FÄLGAR AV LEGERING MED HÅLKAMMARE
För att möjliggöra högre förarvikter med större hjuldiametrar utrustar Puky sina cyklar med fälgar med hålkammare. Denna konstruktion ger ett optimalt STW-värde (Stiffness to Weight). Det är till exempel inget problem med större barn och ungdomar som har högre vikt på ryttaren.

SVALT DÄCK MED REFLEKTERANDE RÄNDER
De högkvalitativa däck med skivstångsformade skivstångsdäck garanterar lågt slitage, god punkteringsbeständighet och perfekt grepp. Den reflekterande remsan ersätter de skrangliga ekreflektorerna. Reflektorn är extremt ljusstark, uppfyller trafikreglerna och kan inte falla av. Säkerheten först!

HÖGKVALITATIVT, BARNVÄNLIGT BELYSNINGSSYSTEM
Den högkvalitativa Shimano navdynamon matar en LED-strålkastare med automatisk av- och påslagning. Detta förhindrar att barnen glömmer att tända ljuset i tid. Den nya LED-tekniken på 1,5 volt minskar navdynamons vikt avsevärt, ökar livslängden och gör det mycket lättare att köra under belastning utan att förlora ljusstyrka.

UTBYTBAR SPAKHÅLLARE
Särskilt när det gäller barncyklar måste du räkna med grov hantering. När det gäller derailleurväxlar finns det en risk för att bakre derailleurens upphängning böjs eller till och med bryts av när en gren av derailleuren når bakhjulet. För att undvika total skada utrustar Puky sina kedjehjul med utbytbara avspårningsöglor. Om den skulle böjas eller brytas av, skruvas den helt enkelt loss som den avsedda brytpunkten mellan bakre urspåraren och ramen och byts ut mot en ny.

Detaljer

 • Fjädersäte med full diameter och trådring (som DHX2)
 • Barnvänlig design
 • Skaft med liten fördjupning för att skydda akilleshälen
Visa alla modeller inom Puky Skyride -serien

På detaljnivå

Användningsområde
Cykelutrustning för barn, Kör helt själv
Kön
Barn
Totalt antal växlar
6
Vikt (ca)
11.3 kg
Inkluderar
Inkluderar:
LED, Ringklocka, Navdynamo
Inklusive pedaler:
Ja
Ram
Materialtyp:
Aluminium
ATB:
Wave-ram
Gaffel
Modell:
Stel gaffel
Växel
Drivlina:
Derailleur
Antal växlar:
6
Typ:
S-Ride
Vevparti
Modell:
Vevstaket i aluminium
Frambroms
Bromssystem:
V-broms
Bakbroms
Bromssystem:
V-broms
Styre
Modell:
Höjdjusterbar
Styrstam
Modell:
Konus
Handtag
Säkerhetshandtag
Sadel
Selle Royal Kids
Sadelstolpe
Modell:
Integrerad sadelstolpe
Material:
Aluminium
Hjulstorlek
20
Fälg
Material:
Aluminium
Modell:
Ihålig kammare
Storlek:
20 Tum
Framdäck
Storlek:
20
Övriga funktioner:
Reflexdetaljer
Bakdäck
Storlek:
20
Specialfunktioner:
Reflexdetaljer
Pedaler
Pedaler 2K (halkfria)
Pakethållare
Material:
Aluminium
Stativ
Modell:
Cykelstöd, mitten
Mudguards
Material:
Plast
Dynamo
Modell:
Navdynamo
Framlampa
Modell:
LED
Extra funktioner:
Sensorautomatik
Bakljus
Extra funktioner:
Positionsljus
Övriga egenskaper
SKS plastskydd med kantskydd
Typ
Ej elcykel
Aktuell i vårt sortiment
2022
Produktnummer
1500146

Video

Kundernas åsikter

Tyck till. Bli först med att betygsätta den här produkten.