Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Cube Summer Sale - Äntligen rabatt på CUBE! | UPP TILL 20% RABATT

Företagskund

prologo

1 produkt
Kategorier
PROLOGO från A-Z
 1. Styren & handtag
 2. Styrlindor
Pris i kr
Sortera
Sida 1 av
1

Sadlar från Prologo för bästa komfort och prestanda hos Bikester.se

Prologo är en tillverkare av sadlar för cyklister som är ute efter det allra bästa. Detta företag satsar nämligen på att inte lämna någonting åt slumpen när deras produkter konstrueras. Genom att lägga stora resurser på forskningen och på att utveckla rätt design för cyklister inom alla genrer, är företagets sadlar idag av många ansedda som de absolut bästa på marknaden. Prologo tillverkar sadlar för alla typer av cyklister, vare sig det gäller road, mountainbike eller downhill. Genom att välja en produkt från denna tillverkare är du garanterad en högkvalitativ sadel.
Prologo sadlar

Tekniska lösningar från Prologo

Vad som särskiljer Prologo från andra sadeltillverkare är deras konstanta fokus på innovation och på att anpassa deras produkter efter de verkliga utmaningar som elitcyklister upplever i tränings- och tävlingssituationer. Företaget figurerar ofta inom stora tävlingar för att effektivt visa upp och marknadsföra sina produkter. Prologo erbjuder följande tekniska lösningar:
 • Active density
 • Active shape
 • Multisizes
 • Slide control
 • Side protector
 • ESD
 • Base teck
 • Rails
 • Pas
Active density är ett system som är utvecklat av företaget för att kunna skapa en så bekväm sadel som det bara är möjligt. Genom att dela upp sadeln i tre olika zoner där alla har försetts med olika egenskaper kan sadeln bli så bekväm och effektiv för cyklisten som det bara är möjligt. Generellt innebär systemet att den bakre och den främre delen av sadeln har en hög hårdhet, medan mittendelen har en låg sådan. I sin tur så har fyllningens densitet anpassats så att den är högst längst bak och lägst längst fram. Active shape från Prologo är en teknik som är utvecklad för att anpassa sadeln till varje individuell cyklist som använder den. Men förutom att anpassa sig efter baken på cyklisten så är den också designad för att utgöra ett minimalt tryck mot känsliga delar. Lösningen är ett speciellt skum som fyllning. Multisizes är sedan ett system som är anpassat för att man enkelt ska kunna justera sadelns bredd och på så sätt få den att passa de flesta bakar. En av de viktigaste sakerna att undvika när man ger allt för att komma i mål så snabbt som möjligt, är att glida i sadeln. För att minska risken för detta har Prologo utvecklat Slide Control som är ett effektivt sätt att till exempel komma tillrätta med glidningar framåt som uppstår när man befinner sig i en nedförsbacke eller när man trampar av full kraft. Och när man sedan parkerar cykeln och eventuellt lutar den mot en väg så har Prologo även sitt system Sideprotector för att göra så att sadeln inte blir skadad i kanterna. Deras system ESD erbjuder sedan en utformning av sadeln som maximerar benutrymmet och på så sätt förmågan att kunna trampa på så effektivt som det bara är möjligt. Detta ger en viss överblick av den teknik som företaget använder sig av och som definierar deras produkter.

Urval av produkter från Prologo

Som tidigare nämnts i denna text så återfinns Prologos produkter för mer eller mindre alla typer av cyklister. Här kommer en genomgång av några modeller för att mer detaljrikt illustrera företagets produkter. En klassisk modell från Prologo som är konstruerad för Road-cykling är Nago Evo. Denna finns att välja i allt från platt till rund form, men en halvmodell däremellan. Den är konstruerad för att vara extremt lätt att montera på cykeln samtidigt som den är utrustad med deras ESD-teknologi, vilket alltså innebär att den har en ergonomisk utformning. Överdraget är gjort i mikrofiber som möjliggör en ventilering av materialet. Scratch Pro X14 är sedan en sadel som är en generisk mountainbikesadel. Det innebär att den fungerar att använda i de flesta sammanhang där en mountainbike är lämplig. Sadeln har en fyllning som består av speciellt injicerat kolfiber som sedan är täckt med ett speciellt skum. Överdraget är sedan gjort av mikrofibrer för att på så sätt erbjuda ett material som undviker obehag som annars kan uppstå när man svettas kraftigt. Sadeln är sedan försedd med deras teknologi Slide Control och man har dessutom möjlighet att montera sadeln på ett otroligt enkelt sätt. Deras sadel Kappa Evo Pass är slutligen en sadel som är gjord för rekreativt cykelåkande. Det innebär att sadeln framförallt fokuserar på att ge en så stor komfort som det bara är möjligt. Den passar både för män och kvinnor och är utrustad med deras PAS-teknologi vilket innebär att sadeln ger minimalt tryck på de känsliga delarna som annars kan bli ganska utsatta då en vanlig sadel används. Grunden i sadeln består av injicerat nylonfiber överdraget med ett speciellt skum som ger en behaglig komfort. Sist men inte minst är allt detta försett med ett mikrofiberöverdrag som göra att man undviker obehaglig friktion skapad av fukt och svett.

Garanti och service

När du köper dina produkter från Prologo från Bikester.se så medföljer en lagstadgad garanti på 24 månader. Denna gäller om produkten skulle gå sönder på grund av ett fel i produktionen eller liknande. Sedan medföljer även ett öppet köp på 100 dagar som gäller om du sparat kvittot och förpackningen är obruten. Lycka till med din nya sadel från Prologo!


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
Everyday we get more people on bikes