Cykelbutik online
Grymma deals för sommarens cykling - upp till 60%1 rabatt
30 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt över 899 kr 6, Cyklar 299 kr
VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Proline

9 Produkter
Filter
Återställ

Färger

 • grå
 • röd
 • blå
 • vit
 • svart
 • transparent
 • flerfärgad

Pris

kr
till
kr

Genomsnittsbetyg

 • 2
 • 1
 • 5
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Proline Velo-Marker Ekerklämmor grå
Proline Velo-Marker Ekerklämmor grå grå
Proline
Velo-Marker Ekerklämmor grå
RRP 78 kr 65 kr
Snabb leverans tillgänglig
- 17 %
Proline Kedjemaskin
Proline Kedjemaskin
Proline
Kedjemaskin
80 kr
Snabb leverans tillgänglig
Proline Kedjerengöring
Proline Kedjerengöring
Proline
Kedjerengöring
229 kr
Snabb leverans tillgänglig
Proline Scratch Guard Självhäftande folie transparent
Proline Scratch Guard Självhäftande folie transparent transparent
Proline
Scratch Guard Självhäftande folie transparent
71 kr
Snabb leverans tillgänglig
Proline Anti-Platt Punkteringsskydd
Proline Anti-Platt Punkteringsskydd
Proline
Anti-Platt Punkteringsskydd
från 119 kr
Snabb leverans tillgänglig
 • Versioner: 37-54x55937-47x62219-23x62225-28x62232-35x622
Proline Reflex-Marker
Proline Reflex-Marker
Proline
Reflex-Marker
83 kr
Snabb leverans tillgänglig
Proline Handtagsspegel svart
Proline Handtagsspegel svart svart
Proline
Handtagsspegel svart
RRP 109 kr 95 kr
Snabb leverans tillgänglig
- 13 %
Proline Hjälm Spegel svart
Proline Hjälm Spegel svart svart
Proline
Hjälm Spegel svart
RRP 86 kr 55 kr
Snabb leverans tillgänglig
- 36 %

Köp produkter från Proline online på Bikester.se

Proline tillverkar olika cykeldelar och reparationsverktyg som kan vara mycket användbara att ha till hands i det fall något oväntat inträffar. Proline erbjuder ett flertal verktyg och redskap som gör att du lätt kan åtgärda problem som punktering, eller när någon del av cykeln inte sitter som den ska. På Bikester.se finns ett brett urval av Proline-produkter för din cykel, och en kortare lista över tillgängliga produkter innefattar bland annat:

 • Anti platt reparationssats
 • Multi-brush borstverktyg för cykelrengöring
 • Tria-spacer
 • Backspeglar
 • Cable grips
 • Bromstillbehör
Prolines produkter för cyklar håller hög kvalitet och kan hjälpa dig med att reparera cykeln på egen hand istället för att behöva lämna in den på reparation. Detta kan såklart spara pengar åt dig, men det kan också vara bra att lära sig hur en cykel fungerar så att man kan utföra mindre reparationer i hemmet utan större problem. Detta gör att du är friare som cyklist och har möjlighet att snabbt rätta till mindre problem istället för att behöva lämna in den till en expert. Det bör dock tilläggas att man inte ska göra några större ingrepp i cykeln utan att veta vad man håller på med, eftersom man då riskerar skada viktiga delar på sin cykel. Detta kan medföra att vissa säkerhetsrisker uppstår och man kan även få problem med försäkringsbolaget ifall någon del av cykeln går sönder helt. Proline cykeldelar

Produkter från Proline för den som vill utföra hemmareparationer

En slangklämma kan vara väldigt bra att ha nära till hands i hemmet, eftersom den kan fylla flera viktiga funktioner när det kommer till reparation och underhåll av cykeln. En del cyklar har till exempel inte tillräckligt med fästen för att man ska kunna sätta fast till exempel en pakethållare och i sådana lägen kan en slangklämma vara synnerligen användbar. En annan produkt som är ett måste för hemmafixaren är så kallade headset spacers. Proline har denna produkt i sitt sortiment här på Bikester.se och denna kan användas för att justera cykelns ram och styre för att passa dig och din kropp perfekt. En spacer kan användas i det fall man har bytt cykelram och den nya styrtuben är av en annan längd än den gamla var. Med spacers kan detta problem enkelt åtgärdas och styrtuben kan anpassas till en längd som passar dig så bra som möjligt. För den som regelbundet fixar med sin cykel för att få den optimal för ändamålet är spacers ett absolut måste och de varianter som Proline erbjuder håller hög kvalitet och går dessutom att köpa till ett mycket bra pris. Här på Bikester.se finns deras Headset Spacer och Tria-spacer att beställa.

Kabelhållare från Proline gör att cykeln ser snygg ut

En kabelhållare används bland annat för att hålla isär broms- och växelsnörena. En kabelhållare gör också att sladdarna på cykeln hålls mer organiserade och inte ligger och skaver mot något vilket kan leda till att till exempel bromsslangen punkteras. Detta kan orsaka stor skada och innebär en reparation som inte är det lättaste att fixa till om man är ute på tur. Kabelhållarna från Proline kallas Cable Guide och finns på Bikester.se bland bromstillbehören.

Hur fixar man en punktering?

Alla som har varit ute och cyklat mer än en gång vet om att man lätt kan drabbas av punktering på cykeln. Detta är givetvis ett stort irritationsmoment när man cyklar omkring ute i naturen och helst skulle fortsätta med detta utan avbrott. Men vem som helst kan drabbas av en punktering när man kör på skogsvägar, eller för den delen råkar köra över en glasbit i stadsmiljö. I det fall olyckan är framme är det bra att ha ett litet reparationskit till hands och Proline Anti Platt reparationssats är ett mycket behändigt verktyg att alltid ha med sig när man är ute på cykeltur. Anti Platt innehåller band som man fäster mellan däcket och slangen och som minskar riskerna för att skador uppstår. Denna produkt från Proline kommer i flera olika storlekar så det är inga problem att hitta en typ som passar till din cykel.

Glöm inte bort att rengöra och underhålla din cykel

Cykeln är ett fordon som precis som alla andra behöver tas om hand för att hela tiden fungera optimalt. Är man ute och kör mycket mountainbike eller använder sin cykel i skogen så fastnar det ofta smuts och damm i broms- och växelsystemet. Det är viktigt att man oljar in och fettar av cykeln då och då så att ingen smuts sitter kvar innan man ger sig ut på nästa tur. Med en Multibrush från Proline klarar man enkelt av att på egen hand rensa bort gruskorn och annat som kan ha fastnat i cykeln. Det är viktigt att se till så att cykeln är helt ren från smuts eftersom denna annars riskerar skada cykeln eller försämra dess prestationsförmåga. Med verktyg och borstar från Proline kan du se till att din cykel alltid är ordentligt rengjord, och dessutom behöver du inte lägga ut särskilt mycket pengar. Att köpa en borste till sin cykel är ofta en bra idé eftersom den är särskilt utformad för att rengöra cykeln på ett skonsamt och noggrant sätt. Alla produkter från Proline håller hög kvalitet och är till för att underlätta reparation och underhåll av din cykel. Om du skulle ångra ditt köp efter att du lagt en beställning så är det bra att veta att Bikester.se erbjuder öppet köp i 100 dagar i det fall förpackningen fortfarande är obruten.