Cykelbutik online
Tyvärr är den önskade produkten för närvarande slutsåld

Primus Gravity III Gas Stove

ID: 400494

- 10 %
939 kr
845 kr SEK
inkl. moms, Fri frakt

Jag vill bli kontaktad när artikeln är tillgänglig.

Om varan inte dyker upp i lager igen inom 3 månader så kommer vi automatiskt radera din begäran.

Värt att veta

Primus Gravity III Gas Stove

The updated Gravity III is the stove for people who want a stable, small stove but still appreciate the simplicity of gas. Thanks to the preheating coil, the stove can also be used during the cold season. With it its new igniter, which also works as a tool, Gravity has become more reliable and robust than ever. The stove has four stable, foldable legs and a wide flame making it suitable for larger pots. The Gravity III comes with a windscreen, a heat reflector, an igniter and a nylon storage bag. Gas is not included.

Levereras utan patron

Detaljer

  • Conversion Kit (GravityMultifuel Kit) optionally available

På detaljnivå

Användningsområde
Vandring, Vandringscamping, Camping
Friluftskök
Modell: Stående spisTyp: Campingkök med en brännareBränsle: GasMed Piezotändning: jaKastrullstöd: 4Prestanda: 3000
Prestanda
Brinntid (timmar): 1,2 - 1,4 mm water repellentKoktid: 2:50
Mått
Storlek (L x B x H): 15,1 x 11 x 5Vikt: 260 g
Inkluderar
Ingår i leveransen: Spis, nylonpåse, vindruta, värmereflektor, tändare / verktyg
Aktuell i vårt sortiment
2020
Produktnummer
400494

Video

Kundernas åsikter

5.0
2 Andra kunders omdömen
1 Stjärna
0
2 Stjärnor
0
3 Stjärnor
0
4 Stjärnor
0
5 Stjärnor
2
Rensa alla filter
Primus Gravity III Gas Stove
J.D.
Robust kvalitet för två eller flera personer.
Översatt från Tyska Tillbaka till originalspråk
Gravity III är helt klart min favorit bland de "stora" brännarna. De fyra benen gör det mycket stabilt. En helt fylld 4 liters kruka är helt säker. Det brinner väldigt jämnt och lugnt. På grund av konstruktionen är den inte idealisk för en liten Tatonka-mugg, men den fungerar också på något sätt. Eftersom förpackningsstorleken redan är ganska stor, kunde röret ha varit 5 cm längre, men det är ingen riktig kritik. Jag testade också brännaren med patronen upp och ned (för att "bränna rester" eller för att bränna sommargas vid låga temperaturer): det fungerar. Jag vill dock påpeka att jag fortfarande inte rekommenderar det av säkerhetsskäl!
10.06.2020
Primus Gravity III Gas Stove
marco pullia
fotograf
Översatt från Italiensk Tillbaka till originalspråk
Denna spis är en riktig bomb, lite skrymmande av de andra men med utmärkt stabilitet även på bristfälliga underlag. Och det är särskilt kraftfull, kokta vi pasta för sex personer där med snabbare tider än hemmet spisen. Den förbrukar en hel del men har en hög avkastning av lågan till sista droppen av gas, värt vartenda öre av sina kostnader, bra för cykelexpeditioner i kombination med cylindern för att vara 230 g (som med en genomsnittlig användning garanterat 7 utmärkta måltider )
06.07.2017
Denna webbplats använder cookies och pixeltaggar för att förbättra dess funktionalitet och för att ge dig personligt anpassad reklam, t.ex. på sociala medieplattformar. Se vår integritetspolicy. För mer information – i synnerhet; om hur du förhindrar lagring av cookies och spårning av pixeltaggar på din enhet i framtiden. Jag godkänner