Säkerheten först! | Hjälmar & lås för att skydda dig och din cykel
Cykelbutik online

PRESENTKORT

GE BORT LITE CYKELGLÄDJE

Tyvärr kan vi inte erbjuda presentkort för tillfället på grund av ett oväntat tekniskt fel. Vi jobbar på att fixa det och ha det tillgängligt snart igen. Tack för er förståelse!

HUR ANVÄNDER JAG EN RABATTKOD?

En rabattkod används på samma sätt som ett presentkort - du lägger de produkter du vill köpa i varukorgen och klickar dig vidare till kassan där du skriver in koden i rabattkodsfältet.


HUR ANVÄNDER JAG ETT PRESENTKORT?

För dig som fått ett presentkort eller rabattkod är det enkelt att använda vid köp hos oss. På sidan för betalning finns ett fält där du kan ange din presentkortskod.

Av tekniska skäl kan presentkort inte användas på beställningar du redan gjort. Om du av någon anledning vill returnera en produkt som du betalat med presentkort så får du tillbaka det värdet i form av ett presentkort. För tillfället kan du bara använda ett presentkort per beställning.

Presentkort kan endast användas för att betala produkter i beställningen, eventuell frakt ingår inte.

VARFÖR FUNGERAR INTE MIN RABATTKOD?

Om du har problem med att få din presentkorts- eller rabattkod att fungerar kan de bero på några olika saker.

  1. Dubbelkolla att du inte missat någon bokstav, siffra eller råkat få med ett blanksteg.
  2. Om det är en rabattkod kopplad till nyhetsbrevet se till att du har skrivit in den mejladress som är kopplad till din prenumeration.
  3. Det går inte att kombinera presentkorts- eller rabattkoder med andra erbjudanden.
  4. Kolla att giltlighetsdatumet inte har passerat.
Denna webbplats använder cookies och pixeltaggar för att förbättra dess funktionalitet och för att ge dig personligt anpassad reklam, t.ex. på sociala medieplattformar. Se vår integritetspolicy. För mer information – i synnerhet; om hur du förhindrar lagring av cookies och spårning av pixeltaggar på din enhet i framtiden. Jag godkänner