Cykelbutik online

PRESENTKORT

GE BORT LITE CYKELGLÄDJE

Har du svårt att välja present? Med bikesters presentkort kan du överraska en vän, familjemedlem, kollega eller bekant som älskar cyklar och cykelprylar. Garanterat uppskattad!

Presentkorten finns tillgängliga i tio olika valörer från 100 kr till 10000 kr och du hittar dem här. När du köpt presentkortet får du det som PDF till din e-post och du kan välja att skriva ut det om du vill slå in och ge bort det.

KÖP AV PRESENTKORT PÅ BIKESTER.SE

Välj presentkort med det värde du vill ge bort och lägg det i kundvagnen. Därefter funkar det precis som ett vanligt köp - du går till kassan, väljer betalningsmetod och får sedan presentkortet skickat som PDF till den e-post du angett.


HUR ANVÄNDER JAG ETT PRESENTKORT?

För dig som fått ett presentkort eller rabattkod är det enkelt att använda vid köp hos oss. På sidan för betalning finns ett fält där du kan ange din presentkortskod.

Av tekniska skäl kan presentkort inte användas på beställningar du redan gjort. Om du av någon anledning vill returnera en produkt som du betalat med presentkort så får du tillbaka det värdet i form av ett presentkort. För tillfället kan du bara använda ett presentkort per beställning.

Presentkort kan endast användas för att betala produkter i beställningen, eventuell frakt ingår inte.

VARFÖR FUNGERAR INTE MIN RABATTKOD?

Om du har problem med att få din presentkorts- eller rabattkod att fungerar kan de bero på några olika saker.

  1. Dubbelkolla att du inte missat någon bokstav, siffra eller råkat få med ett blanksteg.
  2. Om det är en rabattkod kopplad till nyhetsbrevet se till att du har skrivit in den mejladress som är kopplad till din prenumeration.
  3. Det går inte att kombinera presentkorts- eller rabattkoder med andra erbjudanden.
  4. Kolla att giltlighetsdatumet inte har passerat.

HUR ANVÄNDER JAG EN RABATTKOD?

En rabattkod används på samma sätt som ett presentkort - du lägger de produkter du vill köpa i varukorgen och klickar dig vidare till kassan där du skriver in koden i rabattkodsfältet.

VILLKOR FÖR PRESENTKORT OCH RABATTKODER

Villkort för presentkort och rabattkoder finns under sidan för köpvillkor.

Denna webbplats använder cookies och pixeltaggar för att förbättra dess funktionalitet och för att ge dig personligt anpassad reklam, t.ex. på sociala medieplattformar. Se vår integritetspolicy. För mer information – i synnerhet; om hur du förhindrar lagring av cookies och spårning av pixeltaggar på din enhet i framtiden. Jag godkänner