Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Covid-19: Vi fortsätter att leverera som vanligt! - Till vår FAQ

Företagskund

Powertap

1 produkt
Kategorier
POWERTAP från A-Z
  1. Pedaler
  2. Pedalklossar & Tillbehör
Pris i kr
Powertap

Powertap - Hög kvalité för cykelentusiasten

Det amerikanska märket Powertap baserar sina produkter på tre starka ledord. Tested, trusted och true. Deras cykelprodukter är rigoröst testade och har genomgått många tester innan de hamnar på marknaden. Produktionskedjan är lång och bara det bästa hamnar ute på vägarna och på din cykel.

Sortera
Sida 1 av
1

Powertap

På Bikester hittar du cyklar och cykeltillbehör för alla tänkbara situationer. Märket Powertap har genomtänkta produkter som kan göra ditt liv som cyklist lättare. Självklart har vi på Bikester med Powertap i vårt stora sortiment av produkter från kända tillverkare och vi är stolta att kunna erbjuda dig som kund flera fördelaktiga erbjudanden på produkter från Powertap i vår butik.

Cyklar, cykeldelar och cykeltillbehör är vår specialitet: Du kommer garanterat hitta flera intressanta produkter i Bikesters stora urval av produkter, och här ovanför ser du alla våra Powertap-produkter.

Fördelar med att handla från Bikester

Du handlar alltid riskfritt på Bikester. Skulle du till exempel vara osäker på att en produkt från Powertap kommer att passa ditt behov eller din cykel, kan du alltid returnera varan till oss helt kostnadsfritt. Är du tveksam till att du hittat den perfekta storleken eller färgen, så är det enkelt att följer en retursedel alltid med din beställning så att du enkelt kan returnera produkten.

Hittar du inte det du söker i vårt sortiment av Powertap produkter, så har vi många andra intressanta erbjudanden på cyklar, cykeldelar och cykeltillbehör på Bikester.

Du handlar alltid till förmånliga priser med 100 dagars öppet köp och fri retur hos Bikester - din cykelbutik på nätet!


BEHÖVER DU HJÄLP?
Stängd telefonlinje
Mer information
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 40 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
Everyday we get more people on bikes